Контузеният Роналдо пропусна тренировка на Реал

Контузеният Кристиано Роналдо пропусна възстановителната тренировка на "Реал Мадрид" вчера.

Обратно в новината

Коментари - Контузеният Роналдо пропусна тренировка на Реал | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ох, на мама пухкаовото котенце! Краченцето ли те боли, миличко? Нищо, поиграй си малко със златните топчици, че да ти мине!

Роналдо си е като нашия Стоичков,голям футболист но и голямо ла.но.Безспорно Меси и той са на кантар като фактори на отборите в които играят,но аржентинеца е пич и от това печели.Роналдо излезе не заради контузия,а затова,че не му хареса собствената игра, да не му досаждат след края на мача,да не изпълнява формалнотите по поздравяване и си разменя фланелката.Това му е номера,но не могат да се оспорват качествата му на футболист.

Малко му е.По силно трябваше да го изритат.Не възстановителната тренировка да пропусне, а месец два да не играе.Симулант като не иска да го ритат да не играе.

Видя се, че и да струва милиони мангала си е мангал, пък било то и португалски.

бг арийците сте друга работа, ориенталска музика, кухня и начин на живот, ноо все другите са мангали, не че у нас всеки пети не е и натурален такъв

Не бъркай негър с циганин, говорим, че нравът на Роналдо е такъв !!! Хехехе !

Това Дяков, Минев, Марселиньо, Моци са убици на терена. Не знам само защо съдията не изгони касапина Минев след като се опита да убе откъсналия се Чичарито при дузпата.

Чак толкова груби фалове нямаше. Дори и този за дузпата. Единственото остро влизане беше точно при конузията на Роналдо от Анисе.

''Балканските цигани'' ГНУСНА БЪЛГАРСКА РАБОТА. Всички знаем ,че Роналдо беше причината да се напълни стадиона, а разградските селяндури му супиха кракта от ритане , за благодарност . Отврат.

Ти може да си известен с този прякор! За това ли като го докоснат и се търкаля? Палячо! Футбола е мъжка игра изпълнена с единоборства, но ти няма как да разбереш, защото отдавна си емигрирал да миеш чиний;)

Отишъл съм да гледам Лудогорец с Реал, а не да ахкам на португалското циганче. Такива като него в Бразилия колко щеш! Били го ритали, ми ти кво искаш, да го целуват ли?

Лудогорец играе всяка седмица. Що не им ходиш тогава на мачовете?

Има възмездие за театралното му падане в наказателното ни поле...

Този симулант нас ни прееба на световното,сега и Лудогорец,за това следващия път шпагата е с единия крак в кокалчетата,а другия в гръкляна.Еузебио -мъжкар,еталон за мтжкар.Роналдо-п..ка гелосана.

Какво те е прее.ал не разбрах??? Последното ни световно беше 1998, тогава е бил на 10тина годинки

тоя лигльо няма ли да го извадят от футбола завинаги. голяма звезда като иска да не го ритат да играе балет нещастник