Пенев: Не показахме истинските си качества

"Без да споменавам имена, основни футболисти не показаха истинските си качества", обяви Любослав Пенев след поражението от Хърватия с 0:1.

Обратно в новината

Коментари - Пенев: Не показахме истинските си качества | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Погледнете случилото се обективно, вместо да критикувате нашите добре платени избранници от великия и също така добре платен треньор. Хърватите успяхя ли да вкарат ли гол? Не вкараха! Нашите успяха ли да вкарат гол? Успяха! Какво значение има в коя врата! Който не е доволен от горните неоспорими факти "да духа супата"!

Това, че "основни футболисти не показаха истинските си качества", е хитра тактика. При гостуването ще ги покажат иии ...

Хъраватите играха умно, спокойно, задържаха топката, не прибързваха и пресираха нашия отбор от самото начало, класа и добра физическа подготовка... нашият отбор започна плахо с объркана тактика, грешни прибързани подавания не ориентирано почти по целия терен нямаше нито грам от показаното от предишните мачове... ЗАЩО??? дали наистина могат толкова??? не мисля, с Италия например бяха на ниво за предишните квалификация, след това видяхме пак слаб отбор срещу чехия, сега се повтаря същото... момчета ако не играете през цялото време така както искме да ви виждаме то значи грешката е в Любо, той е човекът който преценя кой трябва да излезне, кой заслужава националната фланелка... ще бъда на трибуните в Осло и ще ви подкрепим солидна група сме, дано ни накарате да се гордеем там...

А бре стига сте обиждали национаите. Толкова си могат моечетата с този треньор. След като не ни класира за световното, Любо убаво се беше засилил да ходи в Испания ама Перуката не та не....ето ти още кинти да не ни класираш и на европейското....

АЕ ЛАЙНАРИ ПО ДОБРЕ БИСТРИШКИТЕ ТИГРИ С ТИКВАТА НАЧЕЛО ЩЕ ИГРЯАТ НЯМЕТЕ НИКЪКВИ ВЪЗМОЖНОСТИ

защо на тия неграмотници-най-простата извадка, им се дават толкова много авоари ,та ми се фукат тия ритнитопковци.Вярно перат пари,но чак пък толкава безвъзмездно блага-незаслужено. Наистина те са съвременните гладиатори,но не може нито зрелища нито хляб,а само неправилна разпределение на средства м/у тези хрантутници и охранените така наречени треньори,сутен..ри и ,,,собственици,,нанизани на врата на оглозганата територия.Кой не е дошъл тоя не ги е бил тия примати.

Любо, впечатли ме с естетичния си костюм и джвакането. Прегледай мача и се погледни до колегата си. Смешно

С този треньор и с тези играчи - толкова. Путьовци.

Автоголаджийчето...само селската прическа като му гледа човек, да му стане жал...

Само не ми стана ясно защо не смени Гаджев още на полувремето!

От чалгари и татуирани урунгели толкова! Защо не вземе футболисти от България а взема играещи във втора девизия на Англия?????????? Глупости на търкала! ЯД МЕ Е ЧЕ БЯХ НА МАЧА! И ТО БИЛЕТИТЕ БЯХА СКЪПИ! за последн път им ходя на тея левундери! Нито идея, нито хъс... поне ХЪС и тичане да видях нищо че сме паднали а то нищо нищоооо трагедия! Айде на чалгата ударете 5 вотки за мен и татуирайте нещо на задниците!

За цял мач имаше само един удар в рамките на вратата на Хърватия,а нас можеше да ни бият с по голям резултат.Нека Пенев си помисли.

Оооо, ела ни виж в чалготеката кви финтове правим.

За публиката,иди го кажи на ФИФА.За подкрепата и ефектите,добре,но за освиркване на химна ...простотия е.Крайно време е софийските ултраси на Левски и ЦСКА,да не се допущат на мачове на националите.Нека си правят на техните мачове каквото си искат и причиняват на клубовете си главоболия.Ако ФИФА,ни лиши от домакинство,какво са виновни другите,че някакви пияни и дрогирани гарги,които дори не гледат мача сериозно,искат и си показват мурафетите под одобрението на Любо?

Бодуров обърка вратата!!!