”Байерн Мюнхен” унижи ”Рома” в Рим със 7:1

"Байерн Мюнхен" попиля "Рома" като гост в италианската столица, с резултат 7:1, в мач от група Е на Шампионската лига.

Обратно в новината

Коментари - ”Байерн Мюнхен” унижи ”Рома” в Рим със 7:1 | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Знаеш че повечето редактори /кой ги знае защо/ слагат уж СЕЗАЦИОНИ заглавия. И често вместо "да изпишат веждите......." Ужасни са! Това Надето, тя не е единствената! Читателите пък бягат от темите и пишат каквото си знаят.

Защо унижи? Изиграха си играта. Позволиха им - възползваха се. А коментаторите се скъсаха да хвалят Рома. Ако бяха паднали Байерн дали щяхя да са унизени?

А "Лудогорец" падна само с 2:1 от "РЕАЛ". Сега всички, които плюха по нашия отбор да си направят правилните изводи! Щом един определено силен отбор, като "Рома" пада 7:1...

Стига с тия глупости.Човек трябва малко да разбира от футбол за да знае,че мач с чач не си приличат.Лудогорец както е бил Лацио,така е губил от Хасково и това е нормално.Рома си е пак Рома.Браво на Баерн!Дано довечера Лудогорец се представи добре.

италианските отбори са отчайващо слаби. първенството им стана като португалското. много скандали за купени мачаве и корупция. нямат финансовите ресурси като в англия или испания. навремето 90-те мачкаха. 7 години подред италиански отбори бяха на финал. сампдория, милан 3 пъти подред и после ювентус.