ЦСКА изнесе шеста поредна лекция на ”Левски”

ЦСКА постигна шеста поредна победа срещу вечния съперник "Левски". "Армейците" надделяха с убедителното 3:0.

Обратно в новината

Коментари - ЦСКА изнесе шеста поредна лекция на ”Левски” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам какво толкова много се радват ЦСКАрите - та то Левски са уникално слаби и по-скоро евтина сбирщина, отколкото отбор. Хубаво е, че ЦСКА им изнесе пореден урок, но трябваше да натисне и ги унижи с по-голям разгром, та да се види и онази немалка част от "цивилизованата" им публика тогава. А и Младенов си е треньор за разлика от Гонзо, който е по-скоро евтин, отколкото ръководител.

Руиз

Saludos, senor Gonzalez! Сега не трябва ли да ти се бие шута, така както вие левскарите унижавате десетки треньори. Спомням си за прекрасни хора-треньори. Един видях в черква да се моли. Къде е беройския треньор. Взехте, подмамихте го и го захвърлихте. В евангелието е казано: "Който въздига себе си , ще бъде унизен, който се унижава, ще бъде въздигнат". Гонзо, марш от Левски! Съжалявам, че ще лепнете петно и на Херо, когото уважавам. И накрая: Само Левски, но не на Гонзалеса, на Батката и чичката!.

Овчата глава е и по-евтин и по-близо до треньор от Рогач Гонзов.

Като знам на кой е сайта защо ли не ме учудва, ще е пълен само с мис пигита.

Вчера видяхме едно явно превъзходство на ЦСКА което съвсем естествено се материализира в победа. Що се отнася до Левски, те вече от десетилетия не могат да се отърват от махленския си стил на игра характеризиращ се с "гепи топката и търчи с нея докато не ти я вземат". Независимо от поколенията "Левски" от както ги помня все така играят. Този стил на игра в някои случаи през 80 те години на миналия век им носеше успех но сега футбол отдавна не се играе така. И няма какво да се залъгване истинското дерби ще е Лудогорец-ЦСКА. И двата отбора са технични с много добри изпълнители и се опитват да играят съвременен футбол. Честно казано като фен на ЦСКА и най-вече като фен на футбола много бих желал и двата отбора да ги гледам в европейските турнири. Това са единствените два отбора които за сега биха могли да се противопоставят на европейските отбори. Е , за ЦСКА има още какво да се желае а Лудогорец вече го прави. Що се отнася до агитките и на ЦСКА и на Левски, това не са фенове а чисто и просто боклука на обществото ни които последното за което мислят е футбола. Ако от мен зависи бих ги унищожил с един замах. Истинските футболни фенове са тези които напълниха стадион Васил Левски на срещите в Шампионската лига на Лудогорец. Тези които наистина се забавляват а не превръщат една футболна среща във война в буквалния смисъл на думата само защото нямат какво друго да правят с живота си.

Браво!Дай боже всички отбори да заиграят така и с постоянството на ЦСКА и Лудогорец.Веждам стремеж към такава игра и в Берое,Черно море ,Литекс и Левски когато победиха Лудогорец.До пет години футбола ще е различен у нас ако продължи тенденцията и се сменят някои собственици.

Публиката на Левски основно се състои от махленските безделници, чието знаме е насилието и простащината. Коментаторите по телевизията мило отминаха насилието на озверялата левскарска публика, налързо отбелязата "раздразнението" от мирно стоящия треньор на ЦСКА, всеки път измислят тнови перверзии - ту подпалват седалките, ту развяват нацистки байряци, ту трошат глави, ту рушат стадионите под милото внимание на медиите. Левски бил отбора на народа... Грънци! Левски е една самозабравила се дълеч от спорта пасмина, за която безредици омраза и варварски актове е основата на запалянковщината. А Европа - да духа супата, ние я мразим. Ние от Левски, де...

... но обичат насилието и да се бият, когато са в група съотношение 5:1!? Иначе са страхливи комплексари и ако ги срещна в улицата 1:1 не мога да ги настигна да им се извиня, камо ли да се бият....

Няма допир между играчи, при което левскарите да не ритнат, дръпнат, спънат противника. Този махленски футбол отново беше наказан с поредната загуба. Коментарите на водещите по телевизията бяхя такива, сякаш на игрището имаше само един отбор - този на губещите. Момчетата зад микрофона страдаха за Левски, забравиха за ответната червена страна, дадоха волята на сините си момчешки емоции... Далече от Европа, от културата , от съвремието. Затова слорадо отбелязвам, че съм доволен от разгромите на наглеееци воглаве с тази мрачна мутра Гонзо, дето не знае усмивка.. Тъпо. Дразнещо. Прекалено дълго - години....

Съдията не оцени артистичността на ловците на дузпи.За наказание - да не му се разрешава да стане съдия по художествена гимнастика.

Нито съм цескар, нито леСкар! Но като чета тъпите Ви коментари, се сещам за два отбора : 1. ИРТИШ 2. ЗИМБРУ За цескарите и лескарите и колкот искате се мразете, но да знаате - от тотва по-добри няма да станете! Ще си останете профани в международните мачове и само ще охкате за отминалите Ви славни времена! Ако искате и сега цецка и лески да са добри отбори, изискайте го!!! От взаимно плюене между говеда и прасета и битки между т.нар. "фенове" нямаме нужда!!! И от битки извън терена също!!! От поведението на цескари лескари ме обхваща отвращение, както и от цялостното положение на Българския футбол!!!

ДО ГЕОРГИ МАРКОВ-ИМАШ ГОЛЯМ ПОЗДРАВ ОТ МЕН!ЗАЩО ЛИ? ЗАЩОТО СИ НАПРАВИ МНОГО ТОЧНА Х А Р А К Т Е Р И С Т И К А!!!

Червените не можеха да ходят по игрището и зарадваха отново Гонзо.

ДО ГЕОРГИ МАРКОВ-А ТИ ПОМНИШ ЛИ, ДВА ПЪТИ С 5:0!!!,КАТО ПОСЛЕДНИТЕ 5:0,ЧЕТИРИ СА ВКАРАНИ ОТ ЛЮБИМЕЦА ВИ ХРИСТО С Т О И Ч К О В!!!!!!!

А не, това не го помня. Не помня също че съм бил приятел с Костов , защото той вече е Никой. Аз , като истински рогоносец и гъзолизец помня само хубавите (за мен )неща. Само УеФски!

От ЦСКА съм.Аз не се радвам.Все пак левски ни е абонат.Другото е по-важно.Бюджета на отбора,базата и колектива.Стойчо сплоти 16 човека за 2 месеца и доказа професионализма си.Сега да му помогнем с изкупуването на акциите.Иначе Лудогорец пак ще ни засрами.

Бий говедата, бой, бой,бой

От Тройчо стана Шесторчо,а както е тръгнало ще стане и 100йчо.

"ЦСКА изнесе шеста поредна лекция на "Левски"" ... Аа - хубаво, рекох да не са ги били, ама щом само лекция ...

Турбо 100йч0 V6 6x6 32 клапана...насилник на гувяда, оуууу йеееее

...гейаренски чифтокопитни! Вече и обора ви бутнаха, да ви закриваме като изпаднете?! Напролет пак ще ви бие, ма няма да има сняг да избивате комплекси, люлински пропадняци.

ГанДзо лаеше, преди мача, че само сме го радвали и ние го израдвахме... Длед мача като типичен простак преди да почне интервюто с него виеше като недклатена фуста, айде че кажиму на оня, че ми е студено бе... Айде до напролет, пак ще ви израдваме, Геренбахче!

Нещастно ръководство,УНИКАЛНО ТЪП ТРЕНЬОР,и уникално бездарни футболисти ТОВА Е ЛЕВСКИ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ.

За някои е изненада, че уефски пада, а е съвсем нормално, защото вече не си купува мачовете ! Подуянското отборче няма нито една титла в историята си, спечелена без "спорни съдийски решения" ! Нито една ! Затова нямат успехи в чужбина, затова сега ги бие всеки, който ги хване - толкова години една лъжлива еуфория, създадена от платените съдии, подкрепата от БФс и политическото рамо на милиционерите във властта ! Трагедията е, че туморът уефски съсипа родният ни футбол и опорочи първенството и националният отбор, благодарение на сините некадърници в БФС !

а е стига с тия левски и цска комунистически втълпявания , време е за промяна

ако този отбор ще ни представлява в шампионска лига догодина ужассссссссссссссссссссссссссссссссс

Ами да ни представя подуяне! Ама за целта би следвало от 6 мача срещу вечния съперник да бе взел поне 1, но не би... и няма титлаааа, няма купааа, а само синя тишинаааа, ....както пее агитката на ЦСКА!

Лудогорец друго няма да кажа

Геренбахче заслужават да ги бием 100 пъти поред заради наглостта им в периода 1998-2005 когато купуваха мачове всеки кръг,цялото БФС беше с тях,съдиите свиреха за тях,само и само Геренбахче-то да е номер едно за да се удоволетвори руският мафиот Чорни и разни сини идеолози като Бакърджиев и такива измисленяци.От 30 мача на сезон имаха не повече от 7-8 истински.Сега ви видяхме класата.Това е реалната ви класа,защото без парите на някой олигарх вие си оставате едно квартално отборче със фенове които печелят най-вече с помпи на апаратите в таксито.

Голям кеф ми е да гледам годата толкова жалки.Гонзо смешника дето се репчи че ако не бил испанския тренер Левски щели да са на първо място отнесе тромбата да си знае мястото.Въобще имам антипатия към този отбор,защото той не е само отбор,а и начин на мислене.Това е отбора на софиянци от крайните квартали,на таксиджиите,ромите и псевдо демократите разграбили България,на Наско дето си показваше задника,на Боби дето доразсипа футбола,на руските мафиоти,на ВИС,на зета на Таки Боримиров,на БФС,на съдиите,кеф ми е че ги бием така.

Основен аргумент на доста цесекари, с които съм разговарял е, че в Лудогорец нямало достатъчно българи, за да го наричаме - "Български отбор"!!!!!!!!!!!!!......................., а вашия отбор, български ли е ?????????

Хахахахахахахаххахахахаххахахаххах!! Питай ги!! Двама българи в състава и се водят български отбор и агитката им се бие в гърдите и вика на другите турски отбори и прочие. То си се вижда кой с какви играе. Сега отговорите ще са "Да ама нали ви бихме". БоЛи ме, че сте ни били, поне в Левски имаше 6-ма българи, а не 2-ма!

овци купени, сателитчето на Геренбахче, кво виете бе, некадърници, нема Вис и Венци-Вис-а не може да ви купи една титла или купа от 25 години. Трай, че точно вие продавате мачове всеки кръг и точно вие нямате 1 трамвай фенове. Много ми е гот, как оня нещастник и адвокат на всякакви престъпници Борат и оня тотален простак, който при вкрючването в ефир в типичния му просташки стил питаше айде бе, кажи му на оня че ми е студено, та тоя тъп тутманик и мустакатия му шеф Ганьо боратски, дето само разправят, че ЦСКА сме им носели радост - сега дали се порадваха? Напролет пас ще ви израдваме, за 7-ми и 8-ми път!

Няма как да стане това за 7-ма и 8-ма победа напролет ! Щото сините евразийски идиоти ще са във втората шестица, в борбата за оставане в групата!

Ко стана пак бе Гонзо

Към всички фенове на Геренбахче: - Кой каза..... Мммууууууууу....... Хахаха!!!

jingiby

Както е казал народът: битият си е бит, а еб?ният - наеб?н...

Цесекар съм и се радвам на победата, ноооооо. Имам някакво усещане за нещо свръхестествено, може би и да се нарече магия /сигурно някой вече се смее/. Не мога да си обясня защо, но ми се струва, че има някаква логично - нелогична връзка между тези няколко поредни победи на ЦСКА над Левски и загубите на ЦСКА от Лудогорец, също поредни, вече 2 - 3 години.

Както казваше А. Сукалчев - и като футболист, и като треньор, Гонзо става само за турция-->анадола!

Честита победа на всички.Много добра игра на ЦСКА ! Публиката на ЦСКА също е номер 1 :) Браво

КЗЛ уле.

Товна е "отбора" на народа, без подкрепа от съдии и БФС. Дано това да продължи. Вече като, че ли има надежда за футбола във България.(Лудогорец).

Съжалявам за правописа си, но вече празнувам победата.

Никога няма да е отбора на народа, поне не на българския народ. Махнете ги и последните двама българи от състава си, тогава може да се борите за отбора на планетата.

Трябва Гонзо да излезе с МАСКА, Гипсиран крак и ПАТЕРИЦИ, НАДМОРНИК да не хапе а само да лае. Иначе той е спокоен колко пъти ги е бил ....

Чета коментарите и виждам, че има битка между феновете. Голяма, жестока омраза. Това е хубаво. Означава, че клубния футбол е жив. Но само запазете уважението към вечния враг и се концентрирайте върху радостта или мъката. Нека футбола и джентълменството водят в България. Днес бием, утре може да паднем, но нека бъдем хора преди всичко. Честито на моя отбор, все пак !

глупаци че сте по добри няма спор и ни биете ,ама колко години не сте шампоини *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Важното е, че падате даже не от шампиона! айде в кошарата, че утре Димитровден!

И какво като е Димитровден? Да нямаш празник утре? Викаш друго нещо си е Коледа и Нова година, а? Да живей свинското и винското!!!

Ами на него наистина цялата му кариера като футболист се гради на унижения на панчаревското недоразумение :-) И да слагате минуси: фактите са си факти... Факт е също че не става за треньор :-/

Лапай, че капе, Гонзоооо....

Аре де нема ли да доиде некой болен лефскар на власт, че да пусне директива да побеждаваме. Явно само с БФС и с некадърност не става. Трябва лефскар на власт БФС и некадърност три в едно, а селяндурщината и простотията са си вродени.

.... трябват и пари за купуване и уреждане на мачове!? Ама на борат преди 4-5 години му врътнаха канчето и сега се вижда каква е реалната класа на подуяне....

Надявам се гУведата да не пукнат от яд.

А аз се надявам да са пукнали, че ми писна от простащина и лефскарщина, което си е едно и също.

Мрете телюги, вече ги няма правителствените директиви за победи на баткофспор или гонзюспор, както си изберете. Лефскари селяндури простаци и некадърници са синоними. Лефскарщината съсипа футбола в БГ а лефскарите на власт съсипаха България. Много малко селяни са лефскари, обачче всички лефскари са селяндури и простаци. Без изключение. Лефскарите журналисти съсипаха спортната журналистика в БГ. Лефскари вие сте с циганско селяндурски манталитет и ви личи при всеки опит да кажете нещо.

ТИ! - КОЙ реве постоянно, че имало "директива"? Ст. треньорът на "Аскерспор". Като не ти харесва журналистиката, не чети. Толкова е просто... Или вземи че стани ТИ един журналист, па да видим как ще се справяш. А щом толкова ти липсва директива, ето ти една: ТИ! Изрина ли снега пред своя вход? Грабвай лопатата и ходом марш да се бориш с валежите! Общината ти има нужда от теб!

Дира що ма изтрихте, на тъпото говедо позволено да обижда на мен не? Аре малко по-сериозно. Или триете всичко или никой.

Реалист е фен на селския отбор Динамо Герена Мъкааааааааааа

Просто Левски нямат отбор,а този техен тренер нещо не е как трябва.

Гонзю винаги си е бил некадърник с протекции, винаги е бил с протекции от много високо място.

Протекциите са наистина отвисоко. От най-високо. Всевишният беше винаги с него, когато ви плющеше дълги поредни години (повече от 6 във всеки случай). Явно за треньор не става, но и това ще свърши. Само чорбарската посредственост е вечна. :-) А днес просто слънцето огря там където по принцип по-рядко стига: червеният маймунски дирник

А

тоя ако не беше некадърник, нямаше да играе в некво френско опашкарче и то за малко. Просто щото е уникален некадърник и простак.

Лефски никога в историята си не са имали отбор. Винаги са били с държавни протекции и когато ги няма си личи пословичната им некадърност. 100 години са така и няма да станат друго, като циганите.

по "диема" коментарите на водещия и особено на Сухия! То не било страхотна игра на "Левски", липса на шанс, слаба халфова линия на ЦСКА, червените прибрани едва ли не до гол-линията второто полувреме и т.н. Е, в такива случаи се казва-дори не сте смешни, а направо жалки!

Без да съм запален фен на футбола: Честита победа на ЦСКА! Г-н Иванов беше изключително нагъл преди срещата, така че мисля, че получи заслужен урок (не че хората с 1.5 пръста чело се учат толкова лесно де) да бъде малко по-скромен.

Говедата от Динамо Герена са вече на смъртен одър