Коментари - Стойчо: Не искам аз да съм убиецът на ”Левски” | Корнер.dir.bg
назад

Стойчо: Не искам аз да съм убиецът на ”Левски”

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов разкри, че си е извадил медицинско заради удара със снежна топка по време на Вечното дерби.

Обратно в новината

Коментари - Стойчо: Не искам аз да съм убиецът на ”Левски” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 64

Гонзаки да се поразтича по гащи

6ти път лягам си доволен 6ти път каква радост неземна 6ти път излъгах се че мога да живея бе на Стойчо шперца

Стойчо, заколи говедата и да се приключва.

Нема бе шесторчо... то Левски ще го бъде, ама виж чорбачетата скоро само ще си спомнят за отбора си....

Ай, стига, бе! Децата се радват, когато се замерят със снежни топки, а големият мъж Тройчо реве, че и медицинско си вади. Мале, срам!

Към "червените прасета" - когато биете ЗИМБРУ, тогава се хвалете! Същото и към "сините говеда"!!! Писна ми от синьо-червена мъгла!!!

Скоро време на Бат Стойчо ,ще му плащате и лекторски от изтънелият си син портфейл.

Що бе калъф,Вие да не бихте Антверпен ?!?

ами като ти е писнало - не коментирай теми, свързани с ЦСКА и лефски и даже не ги отваряй... иначе си някакъм екзотичен мазохист....

капутче селско, не съм те питал какво ти пищи, свири, трака и плюши. Ако искаш някой да те задоволи се нареди на опашка след Гонзьо.

То да те е срам от ЛЕВСКИ и ЦСКА! Малоумници по тирибуните...факли, бомби и т.н. СТрах и ужас! Аре да ги затварят тея отбори... махленска работа В Германия е спектакъл, в Испания спектакъл в Англия празник В Бългрия- война на малумници

Да си инсталираме една програмка за проверка на правописа, преди да даваме акъл и да се изсипваме публично, а?

Много "тояги" пак са се изказвали по-долу в тема за Левски и ЦСКА, без да им разбират тиквите. Пожелавам на Левски и ЦСКА по-скоро да си стъпят на краката. Да успеят да върнат по стадионите нормалните хора (тези стотици хиляди, за които ЦСКА-Левски значи много повече от подвизите на едно фирмено отборче). Това ще стане рано или късно, дано да е по-скоро. Тогава разни псевдо фенове отново ще си се върнат обратно в дупките с тарикатски лафчета от рода на "'м'че аз български футбол на гледам" и любимото "аз съм ут манчистър юнайтиед и нациуналния". Сиктир, селски (по манталитет) пръчки, по-добре чорбар или говедо, носещо поколения наред отбора в сърцето си, отколкото измислени золизци, кланящи се на силните на деня!

След 6 срещи с унищожителят Стойчо, Гонзьо припява на сън с радостна усмивка: "Още, Още, Още влез, Още Още Още може"

Стойчо е унищожител само на мангизи. Когато стигнете броя поредни победи на Левски тогава имате право да квичите... Аман от полуграмотни, откровено малоумни лумпенпролетариати под тая петолъчка...

Тройчо има много да връща за онези седем поредни загуби от Левски в периода 1983-1985 и затова се е надървил толкова!!! Само ,че бой и еб..е не се връщат Тройчо!!!

ама Тройчо стана Шесторчо ...... и така до 100йчо........още само 94 пъти

Ако не се лъжа, сега сме 2014 , тъп подуенски терк! 30 години с това ли си подхранваше мизерния животец. А едни още по за съжаление и от теб говорят за 1969 7:2. Ебати и синята олигофрения.

ТЪП си ти - 93-96г. са 9 поредни загуби за цецка. Четете малко и се ограмотете, не само да грухтите.

Левски и ЦСКА са само спомен. Много е интерсно да се знае кой си харчи парите за да се издържат тези клубове. Или перат пари или харчат държавни пари. Или...може би има будали бизнесмени да си дават парите...каква ли им е ползата?

Нали затова се раздухват истерии за "вечно дерби" и омраза между сини и червеби гамени!!! За да се поддържа интерес в тъпата част от простолюдирето, която да си дава парите, за да гледа измислени зрелища!!!

Враждата между цецка и лески е създадена и се поддържа изкуствено. Целта е да се поддържа интерес към едни иначе посредствени отборчета. Може да се направи аналог с перченето боксьорите преди мач. Кои са сега цецка и лески? Отговорът на този въпрос дадоха два неизвестни, но футболни клуба - ИРТИШ и ЗИМБРУ!!! Предлагам и на "черените прасета" и на "сините говеда" да изискат от своите "идоли" да се научат да играят футбол или да си ходят по родните места!!! Защото сега и феновете и футболистите ни са просо гамени и смешници

бат Стойчо недей убива говета.Сега поне знаем -през събота се събира на Герена,МВР-то ги има на снимки и записи,викат,хвърлят някоя друга бомба,спретнат си някой търкал помежду си,съблекат треньора,така се разтоварват.А ако ги закриеш току виж станали талибани или джихадисти,което е по-лош вариант.

И в Левски и в ЦСКА замазват срама от представянето си в Европа с блудкави истории от ''дербитата'' между тях. Левски могат да играят само в чалгарници, а ЦСКА се представиха повече от срамно тази година в Европа! Сега организират махленски свади и скандали за кварталните си мачове.

В мученето срещу Стойчо освен типичните яд и злоба вече се усеща и подчертан оттенък на отчаяние... :)))))))))) Мачкай, Стойчо, говедата!

Мачка снежни топки с глава.

тоз ревоч да го бяха гътнали с камък не със снежна топка :-)

И това се нарича "Вечното дерби"? Между кои е това дерби. Двете казионни отборчета.

С този собственик и с този треньор Левски се е убил отдавна и за дълго!!!!

Искаш - не искаш, ти си човека!

Със сигурност иска тази отрепка, но много добре знае, че не може да направи нищо с едно въшливо медицинско. То така ако ставаше, нямаше да има А група.

вие къде сте виждали в Англия, Испания, Италия или Германия да целят чуждия щаб с каквото и да било !!! Какво означава преиграл ? Имаше ли хвърляне на предмети ? Имаше !!! Дали е снежна топка, стол или камък няма значение !!! Наказни за мръсните маймуни майка им долна, само така ше станат хора !!!

Ти пък къде си виждал по Германия,Англия и т.н футболния съюз с години да покрива фалирал клуб като ЦСКА-значи Рейнджърс ритат по селата,ама ЦСКА не може,да бяхте си играли с Бистрица и Мировяне,никой нямаше да цели Тройчо със сняг,направо шамари щеше да яде.

stamovbg@gmail.com

Виж си говеждия отбор, колко милиони е хлътнал покрай мустака. В ЦСКА всичко е извадено на светло пред данъчните. Какво се оплакваш, нали веднъж играхте на наш гръб в европа сган подла такава !

Бай *й, ти изби рибата с простотията си! Каква е връзката между едното и другото, и как може това да е оправдание?! Между другото, как фалирал клуб съществува и изплаща заплати. И защо (щом ЦСКА е фалирал клуб) ФК Мустак - Подуяне са тези, които висят с 200К глоба от УЕФА за финансов феърплей? Все въпроси, на които нито едно кухорого не дава отговор!

Не съм привърженик на Левски,но този човек ми е антипатичен.Изказванията,вечното мрънкане и търсене на външни причини и "душмани",когато загуби среща ме отблъскват.Сигурно е голям треньор за нащето първенство,но определено е "малък" мъж.Честито на ЦСКА!Играха много зряло.Браво!

И аз съм така. Голямо реване все някой му е крив и виновен.

link го момента,Стойчо преигра доста гнусно,това не може да нарани и 5 годишно лапе,камо ли да го хвърли в преспата,по-скоро е изненада,от колкото болка.

Тройо,как тъй вадиш медецинско без да имаш дори драскотина по празната картуна,дори ветеринаря на ЦСКА не ти сложи нищо по време на мача,как те удря снежна топка през дебелата качулката и припадаш,гледам после една снимка в агитката след мача нито следа няма от удар,усмихнат,весел,аре стига сте насаждали напрежение сред малоумниците в агитките.

Хомосексуалистите са много чувствителни и падат и от снежна топка.

И при нула на три обясняват, колко са били добри, особено като са поемали първата половина от класиката.

СТОЙЧО,ДОВЪРШИ ТАЗИ Д.С.-СГАН! КРАЙНО ВРЕМЕ Е В ТАЗИ СТРАНА ДА СЕ СЛОЖИ РЕД!СТИГА МЕТАНИ И ЛИЗАНЕ НА БОКЛУЦИТЕ ОТ Б.Ф.С.!!!

Ако имаше ред в бг футбола,ЦСКА отдавна нямаше да са в А група,не лошия БФС да ги покрива сезон след сезон.

То гледай вие да не се отправите за Б група, че играта ви е за там :)))

Ти без това ги уби.Затова моят съвет към теб е: Довърши ги !!!! Няма място за милост !!!!

И как точно ги е убил?!

психически :)

Три пъти в 22,45 и 90 минути.Поздрави !!