Коментари - ЦСКА иска санкции за инцидентите на дербито | Корнер.dir.bg
назад

ЦСКА иска санкции за инцидентите на дербито

Ръководството на ЦСКА поиска сериозни санкции за виновните за инцидентите по време на дербито с "Левски" в събота.

Обратно в новината

Коментари - ЦСКА иска санкции за инцидентите на дербито | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 22

Аре мъжки : link

Рецепта: 1. 100 годишно синьо говедо - 1 бр.; 2. Лой от Тара - на око; 3. Слип от Гонзю - 1 бр. немит; 4. Стрити останки от сектор А - на вкус; 5. Сълзи от изперкали фенове след мач с ЦСКА - колкото повече толкова по-добре; 6. Няколко смачкани треньора за цвят. И накрая 7. Подуенски мерудии за подправки - на вкус.

1. Като стигнете девет поредни тогава се дуйте чорбари! 2. Като искаха да ви изхвърлят ние казахме " надейте " без чорбата не ни е интересно, а сега женчото при първа възможност изхвърлете отбора! Няма такъв хомо !! Това ли ще ви е интересно да си играете в провинцията А?

Стига сте ревали бе мърши такива голяма работа че са праснали Стойчо по кухата кратуна!!!!!!

Аз нищо не съм видял. Освен това и треньорът на ЦСКА нищо не е видял. Били го уцелили в тила. Щом не са го уцелили в лицето не се брои. Справка НК - не е обида, ако не е в лицето. Виж казус ББ - Бареков. Така, че ще накажа Левски, ако искам! Ама не искам! С уважение: Борислав Михайлов

Перукан даже няма нужда да се намесва... силно вероятно този път директно от УЕФА да ги изритат за поредицата изстъпления и черешката на тортата - знамето за расизма... лефски ще си го довършат именно наркоманизираните говеда, т.нар. им "фенове" :)))))))

стойчо е гледал Роналдо и е понаучил това,онова-АРТИСТ

Те те си го целят сигурно и правят сега шум.

Много ви е женоподобен тренера от една снежна топка губи сознание !

Предлагам всички деца който хвърлят снежни топки да бъдат заловени чрез акция "Свиня" и да бъдат съдени по бързата процедура.

Точно чорбата да иска строги санкции при положение че от 10 години играе с подарен лиценз и дължи пари на целия свят?!?! Аз пък искам наказание на Стойчо за симулация!!!!! То бива излагация ама чак пък толкова?!?!

Ти от къде знаеш кой какво "дължи", бре "умнико"!? Одитор ли си, счетоводител или какъв на ПФК ЦСКА АД или черпиш информация от медиите, а... Да не се окаже, че любимата ти "институция" от Подуяне е много по-задлъжняла от ЦСКА!? И без това от известно време идола ви тара се е покрил, като да не казвам какво.....

Цитат от статията: "Ние, като най-титулуван и успял футболен клуб, далеч надхвърлил пределите на страната, решихме първо да проследим обществените реакции след посегателството върху господин Стойчо Младенов и опитите този мач да не завърши. " В ЗИМБРУ много се смяха на този абзац! Иначе подкрепям искането за наказания, писна ми от войните на гамените!!!

Защо не ги изхвърлиха от стадиона както нас през 2011? Целия сектор изпразниха тогава :((((((( За говедата няма санкции!

100йч0, ти ги погреба Живи за 6ти път, благодарим ти! Иде 7, 8 ... 32 - и гуведото умрЕ.

Не, има предвид кухорогите изчадия от "ГеЙ/Арена"! Доколкото схващам, точно те са предмет на декларацията, а не учанайка ми от Долно Уйно.

А простаците от цесика?

Много СЛАБА декларация. Не се споменава нищо за влизането на сините фенове на пистата. НО НАЙ-ВАЖНОТО Е, ЧЕ НЕ СЕ КАЗВА НИЩО ЗА НЯКОЛКОТО ПЛАКАТА В СИНИЯ СЕКТОР, С ОБИДИ НА РАСИСТКА ОСНОВА. А ТЕ СА НАЙ-ПРЕСЛЕДВАНИ ОТ ЕВРОПЕЙСКАТА И СВЕТОВНА ФУТБОЛНИ ФЕДЕРАЦИИ!!!

ВЪН ГОВЕДАТА И ПРОСТАЦИТЕ ОТ ФУТБОЛА!

Имаш предвид "Левски" и ЦСКА ли?

тц,човека има в предвид Г О В Е Д А Т А,как да ти го каже по-ясно?