Коментари - Левски отвърна на искането на ЦСКА за наказание | Корнер.dir.bg
назад

Левски отвърна на искането на ЦСКА за наказание

"Левски" разпространи декларация в официалния си сайт по повод искането на ЦСКА за налагане на тежко наказание на "синия" клуб.

Обратно в новината

Коментари - Левски отвърна на искането на ЦСКА за наказание | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 17

Защо ръководството на сините не споменава изобщо, ЗА ДАЛЕЧ ПО-ГОЛЯМОТО НАРУШЕНИЕ НА ФЕНОВЕТЕ СИ - НЯКОЛКОТО ЛОЗУНГА С ЕТНИЧЕСКИ И РАСИСТКИ ОБИДИ КЪМ ЦСКА, ИЗРАЕЛ И Т.Н.? Защото знае много добре, че това е непростимо и ако дори "синьото" БФС си затвори очите, УЕФА ще ги накаже жестоко. Не споменавам за нахлуването на пистата, защото това е разбираемо, при 6-ти пореден разгром. НО ДА СИ РАСИСТ Е НЕПРОСТИМО!!!

Да,децата си играят със снежни топки.От снежна топка,до снежна топка обаче,има разлика.Ако снегът е заледен или топката е държана повече време в ръце,тя се заледява и става подобна на камък.Такава топка,хвърлено от 20-30 метра може да нанесе сериозно поражение при уцелване на обекта.Обикновена снежна топка,поради малката си плътност,не може да прелети голямо разстояние.Така,че оправданието,видите ли ,това нещо е невинно,не е уместно в случая.

Рецепта: 1. 100 годишно синьо говедо - на кайма; 2. Лой от Тара с Чорни пипер - на око; 3. Слип от Гонзю - 1 бр. немит; 4. Стрити останки от сектор А - на вкус; 5. Сълзи от изперкали фенове след мач с ЦСКА - колкото повече толкова по-добре;  6. Няколко смачкани треньора за цвят. И накрая 7. Подуенски мерудии за подправки - на вкус.

Хей, футболни чиновници! Вместо да направите така, че да се заиграе красив и зрелищен футбол, вие се занимавате с епистоларни напъни.

ДО СЕГА НЕ СЪМ ЧУЛ МИЛИЦИОНЕР ДА Е ВИНОВЕН,ОЩЕ ПО-ВЕЧЕ СЛУЖИТЕЛ НА Д.С. И ТО В Б-ИЯ!!!

В случая се очакваше едно простичко извинение. Вместо това се обясни как от снежна топка не може да се случи нищо. Що за дивотия?! А ако в снежната топка имаше камък тогава какво правим? Няма никакво значение чии фенове са метнали топката, въпросът е принципен. Какви са тези детинщини от страна на Левски, не разбирам? Що за безумна реакция? Значи, ако прасна някого с тръба по главата, мога да кажа "ми те по филмите така праат, пък нищо не им стаа начи". Най-малкото е недостойно като поведение това. Казваш, че съжаляваш, мислиш какви мерки да вземеш да не се повтаря - толкоз! И историята приключва. А то ...

"... най-големия и обичан клуб в България..." Говеда, България и Чалгария не са едно и също, хайде да избагявате такива груби фактолигични грешки!

Милиционери сте!

Известният адвокат Тодор Батков доживя младок, който не разбира и бъкел от футбол, да му дърпа ушите. Това станало в събота вечерта в прочулия се като база на "кръга Пеевски" х-л "Берлин" в столичния кв. "Бояна". Няколко часа след злополучния мач на "сините" с ЦСКА, загубен с 0:3 на "Васил Левски", съсобственикът на "Левски" Делян Пеевски извикал Батков на вечеря. Вместо меню обаче известният юрист получил закани, че ще бъдат късани ушите на всички, които са виновни за резила на "отбора на народа", съобщиха за Фрог нюз източници от боянския хотел. "Аз представлявам ДПС, партията, която командва и печели все повече гласове на изборите в България. И футболистите трябва да печелят, иначе ще скубя уши", заплашил фамозният депутат. Той предупредил формалния собственик на "Левски", че няма да търпи повече провали. Дал пример с "ония тъпанари" от "Лудогорец", които си правели майтап с грандовете във вътрешното първенство. Казал също, че не можел да гледа повече доволната физиономия на собственика на разградчани Домусчиев, който станал герой в Делиормана и цяла България, затова искал спешни мерки в "сините" редици.

Ако това е вярно Уефски да си сменят екипите един тон повече в гамата на турско синьото. Не знаех, че КОЙ има мераци и в спорта и грандоманщината му стига чак до там.

Делянчо Пеевски - чорбаджията на отбора Динамо от Герена е редактирал изявлението... В ресторант Берлин в Бояна Смях голям: ФК Левски - ФК на ДПС Хахаха

Искали да ги изхвърлят от групата. Защо да искат? От кой ще трупат точки? Вижте класирането. Аутсайдери.

"..От ЦСКА за кой ли път повеждат война с извънфутболни средства ..." Че то , "футболните средства", при 7 поредни победи, вече не са интересни. Левски , освен за спаринг партньор, за друго не стават. А полицията ги пазеше от собствената им публика! Така че, да си оправят батиите в собствената кухня, а не да провеждат час по история, какво е било през пролетта или през миналата година.

Говеда, много сте прости, за пореден път го доказахте. Прости сте ОТ ... ДО! От Мустака, през Инженера, през футболисти и служители, та чак до последният таксиджия с помпа, продавач в базар Поли, чистач в парка Герена и цялата пасмина наркомани и неонацисти. Пропуснах ли някой? Вие сте диагноза, Господа, лефскар е болестно състояние, характеризиращо се с морален упадък и липса на всякакви ценности и социално поведение!

Прочети написаното от теб и виж колко правописни грешки имаш! Това е характерно за тъпи комунистическо -руски изчадия.

Както се казва - за кокошка няма прошка . . . И #КОЙ откраднаха милиарди, ма никой не ги хвана, нали? За сметка на това, затворът е пълен за кражба на два домата! Та ако се създаде прецедент сега, следващите мачове играчите ще излизат с предварително подготвени в няколко кофи добре заледени снежни топки и ще започне едно мятане по терена . . не ти е работа!

... под слънцето! От "институцията" от Подуяне за пореден път застават зад лумпенизираните си "велики" фенове и не ги интересуват правилници, наредби и нарушенията им!? Объщението в стил "и вие бихте негрите предния път" е опит да се избяга от отговорност, а след това нови вандалщини, разсъбличания на треньори, подпалени стадиони, а ние нормалните привърженици сигурно трябва да...ръкопляскаме на такива простотии!? Далече съм от мисълта, че само феновете на подуенци правят такива простотии, но всеки да си носи отговорност за последствията!