”Левски” записа категорична победа срещу ”Ботев”

"Левски Сф" разгроми с 3:0 като гост "Ботев Пд" в очаквания с голям интерес мач от 16-ия кръг на "А" група.

Обратно в новината

Коментари - ”Левски” записа категорична победа срещу ”Ботев” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичко си е ок, ЛЕВСКИ си ги би резонно с по добра игра и тактика, няма какво да се злобее тук сега, но има нещо друго и това е държането на двамата ,,специалисти,, наш гонзо и оная откачалка Вуцов, БФС е време да събере всички подобни на някакъв курс и да ги научат как трябва да се държат по време на мач, чак да го хване срам човек от такива ,,сециалисти,,.....миришете господа лай...и миришете на непрофесионализъм.....САМО ЛЕВСКИ!

Е баткофспор ако не бие Ботев нема да е БГ футбол. И 1000 може да се заложат на този мач без никакъв риск.

ne znam dali ma4at mu ima6e ne6to, no pri sastoqnieto na dvata otbora i postignatiqt rezultat v poslednata 4ast na ma4a, ne mi se vqrva da izpluva bg futbola.

И със съдийска помощ, както сте свикнали от времето на плонжовете на Гибона в наказателното поле, пак сте гола вода , му-у-у-у-у-у-у! И не сте отбор на народа, а отбор на подуенските и люлинските аутсайдери . В провинцията ЦСКА е много по-популярен!

само левски

Левски хейтърите нямат спирка-мача бил уреден...Само дето в Левски нямат 200лв в касата,а Борат да ходи да нарежда мачове точно сега,а не да хване Овчеглавия в ония мач със Славия е малоумно.Великия извънземен богаташки тим на Разград в разцвета на силите си е на 5 т от фалиралия Левски в най-смешния му сезон,плюс Левски-Лудогорец 3-2,ха-ха,яко нали...А червените кокошки да не кудкудякат,лиценза им пак е мираж,ама този път Батьо няма да е виновен.

По смешно съдийство не бях гледал.Този си свиреше без причина когато си искаше и показваше картони пак за нищо.Явно не си е бил взел дозата,или е попрекалил с нея.Въобще в този уреден мач съдията беше най интересен,а до играта,та то Ботев е сателитен отбор на Левски и повече няма какво да кажа.Още преди мача знаех кой ще победи.

Ей , това червените идиоти нямате спирка. Уреден мач , а?! Докато не измрът още едно , две поколения комунисти и чорбари няма да се оправи тая държава!

Какво да измрат , те се увеличават , нацията явно изтъпява и те се роят. Това е като един училищен клас калпазаните са най много. Интересното е ,че всички журналя коментатори съдии и те са такива, все едно при кандидатстване е задължително да си от червените цесекистите...

Аз мисля , че вчера мачът беше уреден. Домусага даде точка на кочината, за да поддържа интригата в първенствато и да има рекламодатели за телевизиите. Иначе кочината умираше при загуба!!!

Като си "знаел", да беше си пуснал едно тото. Какво сега скимтиш...Мачът бил "уреден"... С червен картон за "уредилите го" а? СЕРИОЗНО ЛИ БЕ? Я си пийни 2 валериана, да се успокоиш малко. Ако не са ти достатъчни, пийни и една доза литий...