Кобрата понесъл и 450 кг. удар от Кличко

Кубрат Пулев загуби битката с Владимир Кличко, но удивява с представянето си.

Обратно в новината

Коментари - Кобрата понесъл и 450 кг. удар от Кличко | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябваше да го удари при нокаута и с дясната ръка и сега нямаше да се пули и да плямпа пак глупости КОбрат. Щеше да е в кома. Май това заслужаваше. И ако това ни е обединителят и патриотът българин... по-добре да не съм българин!

Кобрата разтърси брадата на Кличко още в самото начало на първи рунд, а Кличко само го беше прегърнал няколко пъти. Издържа след нокдауните на първия рунд. И втория рунд игра все едно сега започват. Четвъртият рунд беше по същия начин, сякаш не беше получил нокдаун в третия. Но грешките на Кубрат в защитата наклониха везната в полза на Кличко.

Теб глава боляла ли те е,ама яко, ,но се е налагало да си вършиш работата?Ако е така трябва да знаеш,че не си работоспособен на 100%,но прилагаш усилие и продължаваш.Кобрата е трениран и затова продължи,но той си знае какво му е струвало това, след първия нокдаун още.Не се залъгвайте,Кличко искаше мача да продължи и да унизи Кубрат,което ако нашия не беше плюл толкова по него,щях да кажа че е курвенско.

Ама нещо много дълго изчака този Кличко, цели две години. И "най-унизителното" беше като прегърна Кубрат в началото на 1вия рунд, аз "по-унизително нещо" не бях виждал.

Пулка пулкааа, кат съберът от щаба ти пари за самонасочващи се ръкавици тип "Patriot" като на Кличко, пак се пробвай. До тогава бегай да миеш пода на боксовата зала и да се учиш на скромност. Милионче тук милионче там след 2-3 години и помен няма да има от кинтите - също като при тотомилионерите.

Това са някакви изчисления. Кличко не може да вдигне повече от 250 кг.

И какво геройство има в това да се изправиш пред световния шампион , след като си плюл по него през цялото време и да паднеш така безславно ?? Кое му е "гордото" на това ? Куража да се изправи ??:) Моля ви се , не се излагайте . На него му напълниха главата разни "доброжелатели" ,както и неговите мениджъри с грешни мисли. Накараха го да се излага яко, но сега само той си носи последствията. Онези даже нахвалиха Кличко след мача и отписаха нашия от големия бокс. Кубрат каза ,не съм готов, ами защо тогава напира толкова щом не си готов. От две години слушам , Кличко слаб, страхливец,по-добър съм , избира си слаби противници. И какво стана сега, Кобрата попадна в тази графа :) Истината е ,че момчето не е профи боксьор , ами е добър аматьор. Да се бие срещу Поветкин, Чагаев, Хей,Чисора и ако ги бие ,тогава е готов за големия мач. Разбира се без никаква гаранция за победа.

Не мога да ги разбера всички онези, които постоянно възхваляват Пулев заради куража му и това им е основният аргумент. До там трябваше да се падне, да се хвали нашенецът, че изобщо се бил осмелил да се изправи срещу Кличко? Еми той е професионален боксьор и куражът да се биеш със силни противници е предпоставка за упражняването на тази професия, а не постижение. То биваше и да го е страх. Смешна работа.

НЯМА ПО - СТРАШНО ОТ БЪЛГАРСКИ КОМПЛЕКСАР , НАЙ - СИЛЕН СИ КОГАТО ШАМАРИШ ЖЕНА СИ , КАЗВАШ ЗА ЛЕВСКИ КРИМИНАЛЕН ЕЛЕМЕНТ , НЕ ЗНАЕШ ХИМНА , НЯМАШ И ЕДНА МИЛИОННА ЧАСТИЧКА ОТ КУРАЖА НА КУБРАТ , НООООООООО ИМА ЛИ НЕЩО ПО ЛЕСНО ОТ ТОВА ДА СЕ ХРАЧИ , НАЛИ ТАКА ГОРДИ БЪЛГАРИ ............ С КАКВО ЛИ

А КОЙ Е КУБРАТ, ЧЕ СМЕ ДЛЪЖНИ ДА ГО ЗНАЕМ ? ДА НЕ БИ ДА Е ОНЗИ ТЪПУНГЕР, ДЕТО ЕДИН УКРАИНЕЦ ГО БИ КАТО "МАЧЕ У ДИРЕК "?

Не се ядосвай, на хейтъра това му е целта да те накара да мислиш така. Има един мухльо-гризач тука дето се прави на 20 човека. Иди и виж коментарите във фейсбук-профила на Кубрат Пулев, странно там има само подкрепа и одобрение за него, на 98%.

Световният шампион да тръгне да прегръща противника от втората секунда на първия рунд...това се казва "смелост" и "класа"..., добре че беше Кубрат да рискува и да му влезе на размяна, за да изиграе и Кличко един интересен мач. А какво е размяна ли форумен гризач?...няма толкова време да ти обясня, ама не е като да църкаш самодоволно скрит зад клавиатурата.

Пич, имаш сериозен ментален проблем, който в случая не ме касае. Дано се оправиш някога!

При мен са хипотези изказани от налуден глист, а при теб е доказан шизофреничен проблем...един глист си мисли че е много глисти, един от които фашисти.

Българин, прав си, на Кличко му пускат само такива презрели домати да ги пука. И неговата не е лесна. Само тренира излишно. Добре че нашия го ядоса предварително и го задължи да му натрие носа, иначе Кличко нямаше да има за какво да се радва след тая разходка. Вярно, шампион е от много много време, но нещастна работа. Разхищение на ресурс.

Снимката е брутална :) И много радва , Кобрата е направо в мигновен ступор :)

Прав си. Изглежда така, сякаш е преминал в някакво друго измерение. И около главата му има някакво сияние, като ореол!

Аз не знам, защо изобщо още трябва да се коментира тоя Пулев. той е на 32-33 години и щом досега нищо не е станало от него, няма как тепърва да стане. Това му беше шанса и съответно зенита на кариерата. Никой никога повече няма да го вземе на сериозно. Ако беше на 25 окей, щеше да има шанс за поправка. Но само шанс. Защото за да можеш да подобриш нещо трябва преди това да осъзнаеш, че е имало грешка. За съжаление той се оказа поредният тюфлек в колекцията на Кличко. Него горкият от години само с такива го хранят. Да бяха пуснали Веско Топалов на ринга. Кличко щеше да го щади 12 рунда заради рекламните квоти, после щеше да го нокаутира и нито България, нито Света щеше да се изсмее на Веско, защото той просто щеше да си мълчи.

Кубрат издържа удар от 450 кг, но за сметка на това в България след мача се изляха тонове л.йна срещу него, тука вече трудно се издържа... откъм миризма...носят се слухове, че всички фекалии са събирани от една единствена мишка във форума с шизофренично поведение и множество никове...

Грешиш. Май смърди и в чужбина.

не понесал десет тона удар ..надуха ми главата вече !!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Кобрата, Крисия, Бербо, Гришо са реклама, дар Бижи за България... Сравнете Цска, Левски и Попето с тях.

Тази снимка трябва да я дадат на мутрите пред вратите на чалготеките за да могат да го разпознават пак - да не вземе да си го изкара на тях горките...

Едва ли има друга нация като нас,която да се самоизяжда така.Кубрат достигна уникално постижение за българин-спор за титла в тежка категория.Това е една от най-именитите спортни надпревари,оставила в историята имената на някои от най-емблематичните спортисти на всички времена като Мохамед Али и Майк Тайсън.И българин достигна до там.Да,загуби,видя се че му липсва и опит и добър треньор и още много работа.Но защо след това трябваше да го превръщаме едва ли не в посмешище това момче?Да бъде обект на масов присмех за това че излезе и загуби от световния шампион непобеден от 10 години.Ако беше друга нация,особено малка като нашата,на ръба на оцеляването щеше да го има за герой,а ние веднага се спуснахме да го унищожим.Сега някои ще кажат-един тъп боксьор ли ще ме кара да се гордея.Добре,Кубрат е боксьор,в тази област се е развивал и е достигнал до това стъпало.А къде са нашите режисьори кандидати за Оскар,музикантите известни в цял свят,нека ги има и тях.Мисълта ми е всеки да се стреми да достигне до такова ниво в своята област като Пулев и ще сме 10 пъти по-добре,а вместо това само плюем и се самоизяждаме.Може и да е мутра,може да е простак,не знам но ако е направил нещо нередно си има полиция и т.н,а аз говоря за спортиста когото познавам от екрана и който излезе със българското знаме,със българския химн и каза гордея се че съм българин,нещо което бих искал да го чуя в сърцето на Европа и от някой политик,но не би.

дкми

Защото много говори. Ако беше мълчал - едва ли някой щеше да се подиграва с него. А той не млъкна - преди мача как ще нокаутира Кличко, как Кличко се бие като момиче и т.н. А след мача - как не уважава Кличко, как мафията и ръкавиците са виновни... Преди мача Кличко се криеше, и го беше страх. А след мача - на Пулев още му било рано за този мач... Е, как да не се подиграват с него?

..ако това е вярно, то би обяснило голяма част от глупостите, които Пулев наговори след мача. Но, за съжаление, не и тези преди него!

Пулев понесе много по-голям удар - този на световната излагация. Излишно е да казвам, че Пулев въобще не усети този удар. Пулев е с класи под Кличко и бой не се получи. Кличко жалеше Пулев и направи всичко възможно да се поиграе няколко рунда заради публиката, рекламите и т.н.

по-важното е че опита, не излезе с наведена глава като много други...достоен е..а че е паднал, това е бокс, не шах....в случай беше по-слаб да..дали заради обективни или субективни причини тепърва ще видим..

По-слаба е майка ти, сульо. Кличко наистина имаше късмет, заради грешките на Кубрат, а мачът беше 1:1 равностоен през цялото време, въпреки нокдауните. Пичко скоро не беше играл такъв мач, така или иначе той победи, само дето се кри като мишка 2 години.

Ти явно не си гледал боя. Нокдауните и нокаутът бяха толкова бързи, че Пулев въобще не отреагира. Това означава класа и съответно победа. Пулев няма нивото. Неслучайно самият Кличко каза, че Пулев не знае къде се намира.

Хайде, поредния тъпанар, величаещ друг тъпанар... Всички ние, които видяхме как Кличко го ПРЕби , да не би да сме имали халюцинации ? Писна ми и от Кобри и от кобренски мекерета...

това какво значение има? Значи е много добър да отнася удари. Такива хора се наемат за спаринг-партньори. Срещу Кличко трябваше да излезе машина за убиване а не спаринг партньор.

трябваше? от коя гледна точка...Пулев си е извоювал с бой мястото там, не си ти човека, който ще определи какво е трябвало...фактите са си факти...да бият Пулев и ще излязат срещу Кличко...другото са си празни приказки...

още едно доказателство, че Кобрата няма мозък в главата си - защото при такъв удар щеше да се повреди а след като не се повредило нищо значи, че там просто няма мозък...

Кобрата!?!?!?...ква Кобра бе, от сила селски смок дъ гее...

аве в Плевен сте много силни по дискотеките май...и по форумите...

Напротив..!Кличко не е чак толкова Непобедим...!?ВИЖ МУ НОКАУТИТЕ...!!!/Просто по-добра тактика , търпение ,мобилни атаки с близки удари и ОТЛИЧНА ПЕРМАНЕНТНА ЗАЩИТА ще го прати на пода до ...5-тия рунд...!!!

Кубрат загуби защото в стремежа си да нокаутира набързо Кличко-не му нанесе достатъчно удари , а забрави да се ПАЗИ-НИКАКВА ЗАЩИТА- и ...развръзката дойде ..бързо...!?Неочаквано ,...но за съжаление така се получи...!?

ето една градивна критика...

Владимир Кличко: -не минава проверки за допинг преди мача -бива толериран от съдиите дори и когато ползва мръсна игра както срещу Поветкин -Прибира в пъти повече от претендента,нещо повече-сам определя колко да вземе претендента -Симулира контузия,за да изцеди опонента си и неговия тим с два скъпи лагера,при положение че преди това им бе отредил символичен хонорар. -Избира с кого кога да се бие Кубрат Пулев каза че това е мафия.Е,какъв е проблема.За мен също това е мафия.Да,Кличко е интелигентен,обигран,класен боксьор,знае как да се държи пред медиите,но това не променя факта че в една спортна надпревара където двамата трябва да тръгнат от равни позиции той е с такива преимущества и едва ли не диктува правилата.Това имаше предвид Кубрат,да той и загуби от Кличко на боксовия ринг но това не променя факта че те са мафия.Аз предпочитам простакът Кубрат,пред рафинираният и демонстриращ добри обноски Кличко който обаче не се посвени да тласне собствения си народ в кървав конфликт за да вземе пари от Запада и да стане кмет (нищо че говорим за Владимир те с брат си са комбина).

като папагали, за каква мафия пишеш -гледа ли мача? да не са му вързали рЪцете и краката2 ЕДИНИЯТ Е МАЙСТОРЪТ А ДРУГИЯТ е КАЛФАТА.

Гледах,Кубрат загуби,но се опита.А Кличко че са боксова мафия е вън от съмнеие.

Нагъл, тъп, грозен, скандалджия, чалгаджия, позатлъстял, два нокдауна за 1,5 минути , нокаут от който се е съвзел напълно след два дена, плямпащ неконтролируемо ........и 10 дена след мача продължават да ни занимават с тоя! Егати и простотията!

Много си прав!!! Кога ще спрете с тоя фарс

автопортрет може би :)

Защо не дадат и силата на левия лакът, с който Кубрат получи първи нокдаун в първия и в третия рунд??? Да, много бързо е и не се вижда веднага, но на забавено повторение се вижда как левият удар е недостатъчно силен да повали Кубрат, но следва изключително силен лакът след това в шията в сънната артерия на Кубрат (с блъскане на земята) и това са просто фатални изключително опасни нередовни удари на Кличко ... може и в болница да не могат да спасят Кубрат след това... Всичко това пред очите на съдията и то два пъти нокдаун с лакът... без дори едно предупреждение на Кличко!!! След това Кубрат беше замаян и стана лесна боксова круша... Същите удари с лакът на Кличко в сънната артерия на Кубрат се виждаха и в клинчовете... Ударите с лакът на Кличко в сънната артерия на Кубрат с "нокдаун" не са ли за дисквалификация на непроверявания за допинг "шампион" Кличко???

Отворко, дай линк със запис на тоя пусти лакът!!

Аз съм го гледал на германския RTL HD и на мой HD запис. С по-лошо качество може да намери на youtube, например: youtube .com/watch?v=txoGgxLN1AM вижда се добре на повторенията 7:55 и 16:05

www .youtube .com/watch?v=SnPIXXiDI Левия лакът, с който Кубрат получи първи нокдаун в първия и в третия рунд се вижда на повторенията 28:25 и 36:36

А коляното, коляното ? Видя ли коляното на забавения кадър ? В топурдаците на Кобрата.... и петата на украинеца в хемороидите на нашето момче в 5-я рунд, видя ли ?

Видяли как го погледна? Съкруши го само с поглед! Какво друго има дето попречи на Кубрат да победи?

Погледни повторенията на: youtube .com/watch?v=txoGgxLN1AM Фаталните нередовни удари с лакът на Кличко в шията и в сънната артерия на Кубрат се виждат много добре на повторенията 7:55 и 16:05 Ударите са за дисквалификация! След това Кубрат беше като замаян и беше всичко друго но не и честен боксов мач...

Някой от пишещите виждал ли е Кобрата в нощно заведение как се държи? Светът е негов - арогантен и груб. Е, Кличко те приземи. И какъв реванш искаш, той ще те убие следващия мач!

ами той си каза сам, че доста пияни и всякакви бабаити са се опитвали да се пробват на него, щото видиш ли бил добър боксьор...нормално да е нащрек...бий да те уважават, това важи навсякъде...той е боксьор, а не писател...Тайсън цвете ли беше?

Не искаме цвете, искаме културата на Кличко.

"Бий, за да те уважават." - по-тъп лаф не съм чувал. Това само народ, възхваляващ побойници с мозък на примат, може да го измисли. Познавам много хора, които не без бой са заслуживи уважението на другите. Пулев си получи заслуженото вече.

Аз ви казах че Кличко ще го пребие Кубрат,ама вие не та не,истината е на ринга,да се радва че Кубрат се размина само със толкова малко бой,можеше и на носилка да го изнесат.Няма кой да бие вече 10г Шампиона Кличко.

след първия нокдаун, буквално като в комиксите се люлееше и плезеше, само звездичките липсваха...пък може и да е имало:)

и ти ко, ядеше пуканки и са кефише,а...бафти якото наистина...нашия как падна, пък са правеше на силен...разкрихме го, а...поредния българин дръзнал да излезе със самочувствие на Запад...я бой по каската и долу при нас, мизерниците...

Постарах се да прочета всичките ти постове ! Ти най-вероятно си боксьор, с доста нокаути... Хайде минавай и заминавай вече. На всяко гърне-мерудия...

Браво на Кобрата,Световен Шампион по носене на бой,в случая си беше побой

бокса си е бой, ти да не си очаквал да гледаш балет онази вечер?

българска работа, големи думи,махленски баровец а на вън не те броят за човек.

Кубрат е "навън" от около 5 години...и е стигнал с много труд и лишения до претендентското място...теб може и да не те броят, но той определено е фактор...до всички плужеци във форума, които изпълзяха последните седмици...Кубрат не е част от вас, колкото и да ви се иска, по-добър е от вас, осмислил е живота си за разлика от вас, има за какво да се бори, падна, но ще стане, защото има цел...а вашата е да плюете по всичко, което ви комплексира...

Ние ще си плюем , а ти си му свири, нЕма лошо....

Човек се учи докато е жив. Та ето какво научих аз от коментарите: С анаболи се усилва мускулатурата на брадичката и тя вече издържа на удари и затова Кличко бил непобедим. Анаболите са върха, те те карат да тичаш часове по ринга, въпреки че повече от 5 минути не се налага. Анаболите стягат и мускулатурата на мозъка и той понася по-лесно удари от порядъка на 100 кила много повече от неанаболният мозък понасящ удар едва 450 кила. Пък ей така се сещам за анаболното животно Брок Леснър, което изяде як пердах от слабичкия Кейн Веласкес. Както и въртенето на очичките като ротативка с цел да объркаш противника е наистина гениален ход.

на усилва мускулатурата на брадичката , но усилва силата на собствения удар...да, има анаболи и за издръжливост разбира се...определено си има анаболи, които те правят и по издръжлив на удари...така, че наистина си научил доста работи...Велазкез слабичък ? преди колко години е било това ? зак коремната операция на Леснар чул ли си или щом не си я видял го считаш за конспирация и ти като всички във форума...

Не става само с анаболи.Анаболите доколкото знам не дават издръжливост,дори напротив,понеже правят мускулите по-големи изискват побече кислород т.е намаляват издръжливостта.Кличко според мен взима допинг специално за него,който е произведен в свръхмодерни лаборатории,а не да взима анаболи които се продават сигурно и в селските фитнеси.Аз колкото човека съм виждал с анаболи са издути обаче нито реално имат сила нито пък кой знае каква издръжливост.

да разбира се, под анаболи аз също имам предвид непозволени препарати даващи сила, издръжливост...не говоря за бибола дето хванаха нашите щангисти....от времето на бате Арни

След съкращение на думата килограм - кг, не се пише точка. Ало, журналята! А научете си най-сетне да пишете грамотно.

Абе можеше и да падне достойно,ама с тая голяма уста-както е казал мъдрият български народ-голям залък хапни,голяма дума не казвай

Ами ще получи. Винаги съм се учудвал колко открито играе Кубрат. Лицето му винаги е отворено. Пази го само с лявата си ръка и за добър боссоьор не е трудно да го нацели в сурата в даден момент.

Нищо де, продължаваме напред!!!

Бий да те уважават, е казал мъдреца, а не - носи на бой.

ми като четете така буквално поговорките що ревете тогава че Кубрат бил груб и биел по дискотеките?

Той не ги е ПОНЕСЪЛ а са го съкрушили и на германската снишмка лицето му е РАЗМАЗАНО деформирано. Стига с тези фалшивицирани информации за българският народ! И изобщо не удивява а напротив - стана за смях!

понесъл го е точно този удар, защото не е паднал в нокдаун и нокаут...а определено му е оказал влияние...

Малко му е на Пулев, тъпата му чалгаджийска кофа може да отнесе и удар от един тон лайна!

да го кажа по-завоалирано;за еб.но дупе цяр няма.с пулене и плезене не става,драги кубрате.

Luna0102

Разбрахме- може да носи на бой, ако за това даваха медали, щеше да е пожизнен шампион.

Как си ги пишете тия килограми, ама си нямате на представа! Смешнци гоУеми сте - 450 кг. :)))! И един мармот завива шокоада! Палячовци! Вчера видях едно прасе да тича с 300 км/ч. по магистралата!:))))

Световната боксова федерация заяви, че обмисля въвеждането на нова титла предвид общественият интерес в българия и целият свят: "Световен шампион по носене на бой" - кандидат за пояса Кобрат Пулев Гласувайте за нашето момче!!!

няма друга по-самоизяждаща се и хейтърска нация от българската...толкова години сме носили на бой и унижения като Кубрат и как сме оцелели не знам...май титлата трябва да е за целия народ....

За съваление си на 100% прав!Държава населявана на 80% от изроди!

Ако не сте разбрали коварството на Кличко нека ви кажа следното.Преди мача промоутърската им компания взе правата за срещата.На Кличко се полагаха 7,5 милиона $ а на Кубрат и тима му 1,4 милиона $ т.е 5-6 пъти разлика.С тези пари -1,4 милиона $ тимът на Кобрата-Зауерланд трябваше да си вземе печалба от парите които е инвестирал,да даде пари за подготовка и за Кубрат.Една качествена подготовка по мое изчисление е поне 200-300 хиляди $,със екипа,лагера и спаринг партньорите на ниво.Тогава обаче Кличко каза-контузен съм,и отложи мача.Което значеше нов лагер или нови 200-300 хиляди $ т.е Зауерланд и Кубрат да се бият едва ли не за престиж за световната титла.От там Зауерланд са решили да пестят от втората подготовка и Кубрат излезе отписан и от собствения си тим срещу световния шампион.Това са тънките номерца на Кличко,които остават скрити,просто Кобрата трябва да назове нещата точно,а не да говори общи неща,които за мнозинството звучат нереално и като оправдание.

Добре де, хавалихте го, отиде да се бие, отнесе 450 по 5 кила бой, доказа че може да носи на кютек, какво повече ни занимавате с тоя ?

Декларира и показа пред света презрението си към мошеничеството и мафията, и безстрашието си да се изправи сам срещу нея, въпреки всичко. Е, стана смешен в очите на слепите. но свестните се прекланят пред мъжеството му.

Това не е сериозно, нали? Слабичък си е Пулев за Кличко. Ако беше паднал по точки в последния рунд, иди дойди. Но да го свалят на 30-та сек. в 1 рунд си е жива трагедия. Не виждам как мога да се прекланям пред такъв индивид.

"- Куку-Руку, чудна вафла пълна с течен шоколад..." Ти, Минаващия от Новорусия, може и да се съдереш да пишеш колко е велик, ама истината си остава. И всички я видяха. И всички я чуха. И всички я знаят.

И аз нося - тухли четворки, цемент, пясък... и нося на бой, ама само с носене ако ставаше...

Цимент, цимент...на торбите го пише, ама то ...

Хора, вие осъзнавате ли колко са 450 кг? Удърът на Кличко няма как да е толкова силен?! Ако е толкова Кобрата няма шанс да остане жив?!

Биби, ти за пръв път четеш за проф. бокс тежка категория и не си наясно, че такива удари са обичайни. Но бързаш да се изкажеш барабар с всички идиоти разбирачи тука.

Ето какво казва науката: Енергията на удара е пропорционална на масата на ръкавицата и на скоростта и. Силата на удара е обратно пропорционална на времето, за което е приложена, а това време зависи от еластичността на ръквицата. Така, че ако ръкавицата е много твърда, времето може да бъде стотни от секундата, а това може да увеличи силата на удара извънредно много. Само си представете, че в ръкавицата има нещо твърдо.

За Тайсън казваха, че удря с 600 килограма, друже. Очевидно 450 е що-годе нормално за тежките.

Дори 450 кг. удар не е толкова силен,има и по-тежки удари стигащи до 650кг.На кличко му трябва боксьор като Майк Тайсън,ще бъде смлян още в първият рунд!

Аз лично разбрах, че е понесъл удар от 699кг.Не мога да разбера няма ли да се спре да се пишат тези неща.Бития -бит и това е.Ама Панамера си поръчал със еди какви си надписи и големи яйца ...

Мафията е виновна. Бие лошо.

...особено пък когато била назобана/мафията / и с метални бинтове... :-))) Феновете на този боклук, освен че си вярват безрезервно на глупостите, ами вече взеха и да ни се карат, че и ние не вярваме в това.

За зобенето, ОК. Но за металните бинтове къртиш мифки. Това ca urban легенди, ами нали след втория рунд ще му падне гарда стези железа бе фашист. Мисли с чутурата.

Бинтовете се навиват в присъствието на представители от другия лагер. Беги.

Няма никакви метални бинтове, това са пълни фантасмагории. Използват се боксове, на Кличко аз лично му ги заших в ръкавиците.

Това го знае всяко хлапе. С изключение на пълните олегофрени, разбира се.

Тоя направо е "продължил напред" С 450 кила удар в тиквата продължаваш напред!

Само 450 ли? Аз очаквах тази кратуна да носи повече на бой, минимум 1 тон му давах.