”Лудогорец” излиза за победа срещу ”Ливърпул”

"Лудогорец" посреща "Ливърпул" тази вечер в София в мач от група "В" на Шампионската лига, който е изключително важен и за двата отбора.

Обратно в новината

Коментари - ”Лудогорец” излиза за победа срещу ”Ливърпул” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едно е да искаш друго е да можеш. Лудогорец иска се и майсторлък за победата.Това го може само ЦСКА които е номер едно във Бългаския футбол.Още сте малки без история и традиций

Успех Лудогорец!

Истината е,че тази вечер ще гледаме последния мач от ШЛ в България за десетилетие напред,пазете билетите,ще станат антика

Малките на Лудогорец вършеят яко,натрошиха де що има рекорд,за сега са само 0-21 от 5 мача,ама има и до Испания да ходят,до 30 могат като нищо да ги направят.

Евала. Разсмя ме. Оправи ми настроението. МООЦИ МООЦИ МООЦИ :)

Колко кофти,че се издъниха пред публиката на ЦСКА и сега няма кой да ги подкрепи.

кое му е българското на лудогоретц,не разбирам.цялата мара ни втасала,че плащат по стотици хиляди евро на латиноси,африканци,и всякакви.и никой не знае и не пита откъде идват тези пари.иначе нито онко болни,нито пенсионери,нито след наводнения и всякакви бедствия.изобщо да нямаме спорт,никак няма да ме е еня,като знам колко стотици милиони се изпират там,,нали по-важно е да сме правова и по-успяла държава,за какво ми са домусчиевци,гришита,батковци,да не говорим за героите от сащ,вижте какво падение вкупом!

Не ви ли писна с псевдопатриотарските навивки и призиви,кой разбира кой не разбира-аре да подкрепяме мурата чалгар Пулев,ама Лудогорец национална кауза,ама българите каква кофти нация сме,понеже не можем да прозрем силата на Кобрата и магията на Кировите хапове...Аре няма нужда,довечера съм за Ливърпул с кеф,ще ги гледам по джазирите,за да не слушам ония паляк Смукачев и ще се изкефя Пуул да ги избърбят с 3-4 гола,а Крисиано после да натроши рекордите на Меси срещу делиорманци.

прав си..мисля 5:0... за мърсисайдци...

Как бе - хикс е мача...

Много омраза и завист у българина. Това най-много му пречи. Затова сме на дъното в Европа.

Е в българина,как можеш да приемеш за българи лумпените на единствения клониран отбор в света.Снощи гледах ЦСКА/Москва/ и се замислих,че няма друг отбор правен по модел на съветски клуб.Верно под натиск много отбори приеха имена като Динамо, Спартак и пр. или бяха зачислени към разни ведомства,но ЦСКА си е клониран, като овцата Доли.Е как една комунистическа издънка ще подкрепя бизнес конструиран клуб. Стойчо постоянно плещи,колко много пари имали Лудогорец,бази и всичко.Ами имат,не са ги взели от държавата или от армията, играят, печелят имат.Комуниста си е комунист,иска всички да са еднакво бедни и от него да няма по горе. Успех на Лудогорец и всеки български отбор и състезател играещ в международни турнири.

Когато основават ЦСКА ,приемат червения екип което е разбираемо,но не само това-Забранява се на друг отбор да има за основен основин цвят в екипа червения в България.Затова няма такива и до днес

Размажи ги мощно Пуул!

И така да стане, ще паднат от петкратен европейски шампион,не от комунистическа издънка.

То за кренвиршите няма никога нищо срамно-нито да те пребият Любимец и Хасково,нито най-некадърние говеда от 100 години насам да те разчекнат,нито Дюделанж да ти вземе хикс в турнира Шампионска лига.

Шалке 04 паднаха снощи от Челси с пет гола удома и какво от това..,ще играят догодина с ЦСКА София ли ?

Да не стане такава победа като последния мач в ШЛ ;)))))

Ливърпул са много слаби този сезон. Чудя се защо играят в ШЛ. Лудогорец имат голям шанс да им вкарат 4-5 гола. Победата на Лудогорец ще зависи много и от съдията.

Може и какво, снощи и Гелзенкирхен падна с пет гола у дома от Челси и какво от това,не играят с кого да е.

Пак ли за победа, бе делиорманчета? Нали и в Базел отидохте за 3 точки, а се насрахте тотално. Айде, по-скромно. Това да не са ви купените мачове у нас?

Стадионът ще вика за Ливърпул,уникален случай

Козминчо оправи ли се?

Пожелавам от сърце на момчетата от Лудогорец да постигнат и надскочат мечтите си!

Руиз

За мен е с тройно предвиждане в следния ред: 2, Х, 1 или в проценти: победа, равен, загуба съответно: 20%, 30%, 50%.

По правилно е ако след като Лудогорец победи, да каже "Ние излязохме за победа", т.е. в минало време. Защото и Кубрат беше много сигурен че ще бие, ама Кличко го наби та го отнесе.