”Лудогорец” няма да продаде евтино Владо Стоянов

"В понеделник се видях с Кирил Домусчиев и той не ми сподели за оферта към клиента ми Владо Стоянов", заяви мениджърът на вратаря на "Лудогорец" Владо Коев.

Обратно в новината

Коментари - ”Лудогорец” няма да продаде евтино Владо Стоянов | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абсолютно безмислена тема-в своята 69 годишна история/поне така пише на ембелмата им от 2010та,че са създадени през 1945та/ Лудогорец не е продал с изходящ трансфер играч и за 1/един/ лев.

Абсолютно безмислен коментар на автор "Леке", както сам се е нарекъл/определил.

Ами дръжте го тогава, угоете го като прасе - пък догодина по Коледа може и по-голяма цена да му вземете ( на килограм живо тегло). Да гледат и се учат как се прави пазар на фуболисти в Англия, Испания- искат ли ти някой- продаваш и веднага вземаш, даже паралелно търсиш и купуваш заместник. Иначе- стой коньо на празна ясла (и разбиват кариерата на футболиста).ДОГОДИНА никой няма да си спомня за силните мачове на В. Стоянов- има по 200 мача на ден, алооууу!

Миналата година Мисиджан и Безяк бяха добри и можеше добри пари да им се вземат. Не ги продадоха. Тази година бяха доста посредствени. Далеч съм от мисълта да давам акъл по финансови въпроси на кирил Домусчиев де.

Правилно. В Б-я е практика всичко хубаво да се продава. Остава само онова, което никому не трябва.