Официално: Петев е новият национален селекционер

Ивайло Петев е новият селекционер на националния отбор по футбол.

Обратно в новината

Коментари - Официално: Петев е новият национален селекционер | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Седя и си мисля, каква е разликата между Пенев и Петев и най-накрая ми светна лампичката! Най-съществената разлика е промяната на буквата "н" в буквата т" в имената на селекционерите. Браво на мен! В статията видях, че БФС са гласували единодушно! Супер! Единодушното гласуване винаги води до един и същ резултат. На бас, че няма да ни хареса!

Все съм си мислел, че ще направят някоя глупост, но такъв ужасен избор не бях и сънувал! Как може Петев, този когото изгоиха от Лудогорец с шутове, този който и Левски не искаше да води националния отбор! Просто не мога да си го напъхам в главата!

Да бе,що не те взеха тебе направо..

Колкото да го омаскарят. А те го*вната са на терена и бфс.

Kalin

Пак някаква екзотика гоним ама.....всяко нещо до време.

Като свършат и теоретичните шансове, ще си тръгнете ли вкупом ?

Стойчо Стоев последния треньор на Лудогорец беше по-добър избор. Иначе, според мен Пенев не трябваше да се сменя, а трябваше да се смени цялата ни федерация БФС начело с президента най-вече.

На тия тюфлеци какъвто и треньор да им сложиш все тая!

Не ми е ясно този какъв авторитет ще има след онзи "стрийптиз" пред тези измислени, татуирани и обескосмени гъзове, националите?

Все едно е кой ще бъде. Шансът е нула при всички случаи.

Ако няма скоро мач на националите, може и да се позадържи ...

Петев няма интелектуален багаж да води националния отбор. Той става само за В група!

Съвсем нормален избор. Даже като се заговори, че има проблеми в Кипър, написах че напуска навреме, да застане начело на националния. Бе след мача с Малта, но Пенев още не бе уволнен. Ще видим какво ще направи, но за мен просто нямаме футболисти. Би трябвало да играят колкото могат, но без цел класиране, включително за следващите квалификации. Имам чувството, че това е фикс идея на БФС не само заради успехиге, а и заради парите за класиране от ФИФА и УЕФА за федерациите.

Футболисти имаме, но за жалост националния отбор се е превърнал в едно ООД, дето отбора го редят определени мениджърски кръгове. Не е нормално играчи, които нямат и 10 мача изиграни през сезона да се викат в националния, всички знаят защо, за сметка на по-добре представящи се и в по добра форма от нашето и чуждите първенства. Ролята на националния селекционер е да подбере правилната тактика и футболистите които са в оптимална форма способни да я реализират. За съжаление при нас му е дадено само първото право, да се прави на тактик, а пък футболистите ги избира друг.

Успех!