Херо даде обяснение за отказа да поеме ”Левски”

Димитър Димитров-Херо в обръщение до привържениците на "Левски" обясни "сериозните" причини за отказа си да оглави най-популярния футболен клуб в страната.

Обратно в новината

Коментари - Херо даде обяснение за отказа да поеме ”Левски” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДО ХА-ХА... ТОВА Е БЪЛГАРИЯ,ЗА ТОВА Е ТАКА, КАКТО ГО ОПИСА!!! ОБОР,КОЧИНА ТАКА ЩЕ Е ДО КАТО, ТЕЗИ МАФИОТИ СА"ПРЕЗИДЕНТИ" НА ФУТБОЛНИ КЛУБОВЕ.ЗАТОВА И НЯМА ДА ИМАМЕ ФУТБОЛ В Б-ИЯ!!!

Ами той и Балъка имаше страхотни концепции за развитието на Черноморец Бс., но видяхме докъде ги докара. Нагуши се с едни доста добри пари и избяга.

Няма ли кой да вкара наглия дебил Борат в затвора? Не виждат ли левскарите наглата кражба на 30 000 000 лв. от ФК"Левски"?... Как можеш да придобиваш акции за 30 000 000 лв. и да не платиш нищо?... Бай Ганьо правел прихващане за задължения към него от минали периоди?!?!?!?... Как вложените за издръжката на клуба от "собственика" средства, се преобразуваха в задължения?... Не ги ли е отчел междувременно Борат Дебилов като разходи за фирмите си и по този начин е намалил задълженията си към НАП?.... Няма ли Финансов контрол и Следствие, които да разследват гешефтаря и да го осъдят за крупна финансова измама?... А и НИЕ ЛЕВСКАРИТЕ ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ ГАВРАТА С НАШАТА СВЕТИНЯ ФК"ЛЕВСКИ"...!!!!

Истината е доста по-различна,т.н Херо изобщо няма работа в отбор като Левски.Първото и основно нещо е да обявим фалит,Батков да се маха,а така се освобождаваме и от лансираните пишман собственици в лицето на Буда,Сталийски и подобни убитаци.Ново начало на чисто.Колкото до т.н специалист Херо-от няколко години си прави реклама на гърба на Левски,фалира Черноморец,изритаха го от Русия,изобщо кариерата му е доста спорна-титли в уредени първенства в Ловеч,слуга на Наков в Пловдив,активен деец в закриването на бургаския футбол...Не че инженера става за нещо.Просто фалит и начисто,друг път няма.

Нищо бе... какво пък толкова... има и Б група... и там играят хора...

Нещата са много интересни. Според Херо, Батков го искал, ама Гонзо не го искал, та затова нямало да отиде в Левски. Добре де. Ама Батков е собственик на клуба ( поне официално ), а Гонзо служител. Е как така става, че собственика ще иска и няма да стане. Има нещо друго. И възможностите са 2 според мен. 1. Няма кинти и поради тая причина Херо дава заден. Ако е така, не му прави чест, че лъготеше хората толкоз време. И това е много слабо казано. 2. Батков не е реален собственик на клуба. Истинският собственик е назначил Гонзо и истинският собственик НЕ ИСКА Херо. 3. Батков е собственик. Има някакви кинти, обаче не му се харчат, защото Херо е наясно, че отборът сега е макс за 3 място и то с късмет. Смята да изтърси адвоката за играчи, а адвоката е стиснал гъза и не дава. И се прави че иска ама всъщност не ще. Скоро ще стане ясно кой е маймуната.

Херо е изключителен и простака много добре знаеше, че с него в Левски ще се превърне в никому ненужен анонимник. Гонзо, докато е там нищо добро няма как да се получи - не, че умишлено вреди, но е краен некадърник и порядъчно ... не умен. По-добре е за Херо така, нека се сгромолясат съвсем алчния мустак и плащащия, за да работи треньор. Тогава ще има поводи за радост и победи.

Гонзо не е толкова тъп като Стойча от село Плоски ....А Херо само гледаше от трибуните как падахте и се хилеше !

Докога ще търпим тоя лъжлив помияр и интригант Батков да се подиграва с нас и с Левски!!!!!!

А може пък да е зиморничав - да му е студено без фанелка.

"При това те щяха да подпишат при много по-добри финансови условия за клуба от тези на сегашните. " Да се разбира ли,че някой има интерес сегашните футболисти да продължат да получават трудовото си възнаграждение? (Явно част от него отива някъде).