Григор Димитров е спортист №1 за 2014-а година

Григор Димитров бе обявен за спортист номер 1 на България за 2014 година в традиционната журналистическа анкета.

Обратно в новината

Коментари - Григор Димитров е спортист №1 за 2014-а година | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

браво за григор еи много злоба по това хубаво момче защо ли ... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Поне да си беше направил труда да дойде да си вземе наградата г-н номер 10.Как може да се дава награда за евентуални бъдещи успехи и то на човек който е показал и доказа че не му пука особено за нея.Само някакви патки ли избират призьорите че да се получи такъв резултат.

Истината е че Григор Димитров е лицето на българският спорт тази година. На завистливците ще кажа - кучетата си лаят ,кервана си върви.

Аз съм шокиран от избора за Спортист на годината и това е обяснимо, сигурен съм че и за други е така! Григор е номер 10 в момента, най-добро постижение-8-ми!В 10-ката има световни шампиони и това е спортист на гоидната- да си НАЙ-ДОБРИЯ в своята област, има 3-ти, втори в областта! Станимира Петрова например защо да не е номер 1, тя е СВЕТОВНА шампионка! Какво ще му дадете догодина на Григор като стане номер 5 (например) или номер 3?Идиотска работа!Нямал време да дойде и си получи наградата- егати и самовлюбения тип!Изплю Ви се в лицето на всички гласували за него!

И пелтечеше на развален български по видеото... Бил с потенциал? Средняк. На неговата възраст сегашният елит в тениса печелеше големите турнири, правеше шлемове и оглавяваше класирането. БГ, да ге.....

Догодина няма да е пети или трети. Вероятно ще е извън първите 20, остаря вече младата ни надежда ...

Това е най полулярниото лице от българския спорт по света! Отделно, че има огромни успехи тази година. Има равен брой титли с олимпийския шампион Анди Мъри и победителя от Austrelian open Стан Вавринка. Да не забравяме ,ч емного по млад и тепърва още ще върви на горе.

Като гледате кой на кое място е в ранглистите защо забравяте Веселин Топалов - 4-ти в света по рейтинг. Или ако не е да бъхтиш някой или да хамалиш не е спорт и не е престижно ?

Нещастника Кубрат и 5-ти му е много !

Kalin

При тази суша която е налегнала нашия спорт последните години това беше единствения вариант за победител в тази класация.А кви времена имахме???Победители с няколко олимпийски световни титли ???

Щом Васил Божков Черепа е решил така-добре. Само че мен не ме интересува това.

малоумник ли си ?

Тая шизофрения е добре да се лекува

Ако става въпрос за пари, Футболиста Бербатов е спечелил за 1 година- 5-6 милиона евро. А ако е до успехи, Иван Марков е втори в света, а не - 11-ти като Гр Димитров. Пак ли ни занимават с нагласени глупости ??!!

Хора добре ли сте? Кубрат?!? Този който не спря да хленчи, че друг му е виновен! Давайте тогава и Стойчо да издигнем! Евала на Григор да видим кога ще имаме следващия 11 в света!

Ееййй хора каква е тази злоба. Бъдете малко по-добри и по- позитивни . Всеки стигнал до топ 10 е победител. Нека и занапред така да ни радват със своите постижения. Весели празници

За мен не е справедливо Григор Димитров да е номер 1.За мен трябваше да спечели или Кубрат Пулев или Станимира Петрова (бокс) .Единият е първият българин претендент за световната титла в тежка категория а втората световна шампионка.Григор Димитров освен че е номер 10 е и човек който никога не съм чул да говори на български и дори във фейсбук всичко му е на английски.

Ти си редови чалгаджия

Да голям чалгаджия а не е ли обида за тези които са достигнали световния връх да бъдат пренебрегнати за сметка на един номер 10 който комуникира с феновете си (90% от които са българи) на английски.Класацията е за спортист на България някой ако не се чувства такъв няма нужда да му бутат наградата насила за това че бил на почетното 10-о място.И нека позная-Григор Димитров не е бил на награждаването.

А бе келеш, Кубрат освен че ни изложи пред света, какво е направил? И какво като е претендент? Дебил такъв

докъде я докарахме щтом 11ия в тенис ранглистата е спортист на годината. ужас!

Прощавайте, ама случайно дали имате идея какво значи 11-ти в АТР листата?

Откъде да знаят, в чалгаджийницата се не пее за тенис

11 си е 11 това значи. Това, че на определени спортове се отделят много пари и телевизионно време не означава, че 11 на тенис е нещо повече от световните ни шампионки по художествена гимнастика.