Удар на Григор обра овациите в Австралия (видео)

Един от страхотните удари на Григор Димитров в мача срещу Анди Мъри на спечели признанието на фенове и специалисти.

Обратно в новината

Коментари - Удар на Григор обра овациите в Австралия (видео) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

маша горката се чуди какво да го прави този некадарник...тия заслуява някои от неиния ранг *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

На Гришката вече му викат "абоната" и никой не го е страх от него. Отпадна безславно от поредния турнир и неговите рекламатори пак започнаха да му хвалят ударите... Ами според мен ако хване 1 тенджера ще изиграе мача по-добре, а и биенето на тенеке ще го накара да се съсредоточи повече. Иначе няма логика да ти обърнат сета от 5:2 до 5:7, това се нарича путьовщина!! А вие, уважаеми рекламни глашатай и клакьори на Григорчо - престанете да му гледате мачовете, че ще си разбиете нервната с-ма :) ( С оглед на вашето здраве) И нека минусите започнат... сега!

тъпо,неграмотно парче си ти.пише се глашатаи в мн.число.както и да е.къде по-точно му викат "абоната"? или кво, родителите ти не можаха да осъдят фирмата за презервативи и даи да си изливаме злобата.аз не обичам чалга,не я гледем и слушам и не пиша против нея.

Признавам си че Григор ми се издигна значително в очите с коментарите си след мача.Държа се много достойно като подобава на голям спортист.Нямаше оправдания - допинг обвинения и тем подобни,падаме па ставаме като някой други герой

Паднал с достоинство... Докога? Не е ли време да започне да бие? Иначе ще си остане разочарован и огорчен за цял живот. Но и българските медии са виновни, защото имат навика да превъзнасят "нероден Петко". А за момък със слаби ангели това е достатъчно, за съжаление.

Май това му остана единственото достоинство, като изключим вр ъзката с МШ. Докога ли тя ще търпи българския мъжки вариант на Ана Курникова?

Любимец ми е Гришо,но повече няма да гледам срещите му...просто няма смисъл.Да водиш с 3 на 0 и да загубиш 1-я сет някак си може да се приеме,но да водиш отново с 3 на 0 и 5 на 2 в 4-я и да загубиш и сет-а и мача ...това не знам как се нарича...не искам и да го знам...бил съм спортист и за това не мога да се примиря и да гледам спокойно такива спортни недоразумения!!!!

Е,точно затова си счупи и ракетата!Но за да стигне световните играчи,които си чупеха ракетите на корта,трябва повече!А Маша му е в тежест на този етап.Някаква асоциация си правя с Божинов.Не знам защо.

Е при Гришо е точно обратното от Божинов.На Гришо му тръгна нагоре откакто се хвана с Шарапова,за разлика от Божинов мис playmate

С един удар обра овациите, а с останалите ни скъса нервите и загуби мача...

Kalin

Един удар мач не прави камо ли да печели.Момчето е добро но стига сте го хвалили защото така го излагате.Толкова може толкова играе и толкова побеждава.Дано се научи по добре и тогава...може и да бие когато трябва.