В ”Барса” искат тежка санкция за Роналдо (видео)

Футболисти на "Барселона" настояват за сурово наказание за Кристиано Роналдо, който в събота удари противников играч по време на шампионатния двубой с "Кордоба"

Обратно в новината

Коментари - В ”Барса” искат тежка санкция за Роналдо (видео) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

реал мадрид играха с цордоба ,не с еибар! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

правилно уточнение !!! реал играха с кордоба, но незнаино защо Николай Шивачев е решил да са играли с еибар...маи като е преписвал статията нещо се е разсеял...хахахаха

Как може да сравняваш това глетаво ренде с Меси ?! А Любо тук се эизложи много повече от националния. За "дуспаджията " да не говорим.

ЛЮБО ПЕНЕВ ГЛАСУВА ЗА РОНАЛДО ЗА ЗЛАТНАТА ТОПКА. НАЛИ НЕ СЕ ЧУДИТЕ ЗАЩО НАЦИОНАЛНИЯТ ОТБОР Е В КРИЗА. Да сте видели от Меси хулиганска проява.

Да сте видели Роналдо да укрива данъци?

Ами всъщност, не се знае, може просто да не са го хванали още.

а какви са футболистите на барса да искат наказание на роналдо?те ли колят и бесят в испания,или искат автономия и за това?когато дадоха 4 топки на месито,горкото поне 2 бяха незаслужени,ама кой да го види,трябват очи!?той смени маса футболисти и тренйори и сега иска да наказва в примерата,ама няма да е.

стояне стоянееее, защо не си стоиш на село

Златната топка вече не струва нищо заради това, че я подариха два пъти подред на този португалски смешник. Трябваше да отнесе поне 10 мача защото това е пореден рецидив.

Защо бе, да не би в следващите няколко мача да играете с тях, и ви се разтрепериха краката.

на неизпитан ученик не се пише двоика, а това за краката по-добре да питаш тази която те е родила

Тия реват по-гнусно от чорбарите!

...че даже и от говедарите!