ЦСКА разкри кой и как е източвал клуба

Ръководството на ЦСКА публикува в официалния си сайт декларация за схемите, по които е източван клуба.

Обратно в новината

Коментари - ЦСКА разкри кой и как е източвал клуба | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато се хванаха знаеха, че ябълката е нахапана. Сега да не се плачат като вдовица за ...!

По неграмотна в правно, пък и във всякакво отношение, декларация не се среща често даже сред декларациите на това ръководство на ЦСКА, които постоянно се оплакват в стил Стойчо Младенов: "Помощ, всички искат да ме прекарат"!

Малка била мома - излъгала се! Какво се оплакват Томовите хора, че не са взели девственица?!

ааа и друго точно заради теа шеми няма футбол в бг и млади таланти щото от тях няма проценти и комисионни *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ууу разгеле тааа схема само да ви светна нее от сега тааа шема е още от времето на орманжиев *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абсурдна статия. След като има законно подписан договор, то, тои се спазва до подписания срок, или, ако, една от страните не пожелае да го прекрати по указанията в самия договор. Така представени вижданията в статията са шокираща антиреклама за този спортен клуб. I'll just have another drink though.

КОГАТО ВЗЕХТЕ КОЧИНАТА И ИЗМАМНИКА ЛУПИ СЕ ПИСА СПАСИТЕЛ НЕ ЗНАЕХТЕ ЛИ СИ ЛАЙНЯНОТО ДЕРЕДЖЕ. ??? ЗНАЕХЕ !!!! ЩОМ ОБИЧАШ ШАРЕНИ ФУСТИ, ЩЕ ТЪРПИШ И ГРАБАТ Х-Й, И СТИГА СТЕ РЕВАЛИ!! НА ВСИЧКИ ВЕЧЕ ИМ СЕ ГАДИ ОТ ТИЯ......

Това е обществена тайна, и какво от това. Дали ще има чоследствия за някой. Едва ли.

itso

Томов където стъпне - трева не никне... Това по темата.

Бабини дивитини.И вашите дивотии ще излязат на бял свят.И заплати на треньор и деятели и други... Питам се какъв кюляв кроите с този обяснителен на дълго и широко режим и смешни обвинения срещу пак ваши хора от ЦСКА.Мрете си там и не занимавйте другите.Вие сте оглозган кокал.Край!

ти си дебил

Затворници не ме плашат! Дреме ми на шлифера!

Браво на новото ръководство - стига с далаверите, време е да се върне славата на най-добрият Български клуб на всички времена !

Време е новото ръководство да не се държи като гърци от Сириза...днес подписваме и взимаме консумираме,пиеме,а утре се отказваме и затова няма да плащаме. Щом е подписан договор,трябва да се плаща!!Ако ще след 10 минути да се откаже Серджио от менаджер,гадже,бутилка водка и др.Много плитко от страна на завършения измамник А.Т.....но то може да мине само пред феновете с начално образование..

По същия начин, една партия- БСП източваше държавата през последната 1 година. Взимаха хора- партийни номенклатурчици ма държавна работа, без да им трябват, и без дори да има свободни места, като им слагаха огромни заплати...

ВСИЧКИТЕ СТЕ ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ, СЪЗДАДЕНИ СТЕ ОТ ОБИРДЖИИ НА МАНДРИ И ШУМКАРИ, В ДНК-ТО ВИ Е ЗАЛОЖЕНО ДА СТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ, ВЕЧНО ВТОРИТЕ - СЪВЕТСКОТО МЕНТЕ!!!

То е ясно че ЦСКА са го накарали момчето да подпише документа, и са му бутнали малко мангизи. В крайна сметка не дължат нищо. Извод - с българи бизнес не правете и това го знаят навсякъде по света.