ЦСКА продаде Серджиу Буш на ”Шефийлд Уензди”

Голмайсторът на ЦСКА Серджиу Буш вече е играч на "Шефийлд Уензди".

Обратно в новината

Коментари - ЦСКА продаде Серджиу Буш на ”Шефийлд Уензди” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Момчето струва много повече. Но, когато нямаш, продаваш ! Ще компенсира малко големите кражби на пернишките боклуци.

Това са почти 1 милион лева и в даден момент могат да са много важни, освен това когато мотивацията и очакванията на даден играч са да са развива и да играе в Англия например и когато дойте човека с парите... не го връщаш ;)

Не мога да повярвам, че са го продали толкова евтино. Или са пълни идиоти, или има нещо сериозно под масата, което с англичани е трудно. Следователно сашетата са пълни идиоти!

Taka shampion ne se stava. Kak moje da imash ambicii za titlata i da si prodadesh na stoinostnia igrach? Goloama greshka na Sashetata a se biat v gardite 4e ste praviat CSKA shampion tazi godina.

Де е Киро на кирия? Стяуа даваше 1 млн., а англичаните 1/2 от него и го прибират! Ако го продаваха сърби щяха да приберат поне 3 млн.. По стар български обичай, тук нещо намирисва.

За Сашетата и Стойчо, стигат .

Откъде си сигурен, че мамалигарите са давали толкова? Аз "четох", че Реал Мадрид били готови да дадат 50М евро за него...

Личните условия са не по-малко важни. За да продаде един клуб свой играч на друг клуб трябва клубът и играчът да са съгласни. Например много често играчи в последните си силни години след 30-те биват продадени за относително ниска цена, но на доста висока заплата. Например Бербатов с актуална цена около 1 млн евро, но заплата около 50 хил на седмица.

направо си вони

Стяуа даваха 1 милион, но лева, а не евро, което си е същата цена. Освен това през лятото договорът му свършваше и тогава нямаше да вземат и стотинка за него. Така че този трансфер си е направо супер!

Ами нека продължават да продават така, но да не реват, че нямат пари /в клубната каса/. Играчи като Буш и Карачанаков се появяват много рядко, така че да ги изпуснеш по тоя начин си е престъпление спрямо милионите червени фенове. А, че някой се е облажил това е ясно.