Изтеглиха жребия за Европейските игри в Баку

Мъжкият национален отбор на България попадна в Група "В" на Европейските игри в Баку това лято заедно с Русия, Италия, Германия, Белгия и Словакия.

Обратно в новината

Коментари - Изтеглиха жребия за Европейските игри в Баку | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Без лидера Матей Казийски и Владо Николов сме бита карта. Дори хора в отбора го признаха, като Салпаров. Хайде Владо се пенсионира, макар че му е рано, но без другия лидер, човек който да обединява отбора като Казийски, просто ще ни бият почти всички. От управата да не се скатават а да направят така че Казийски да се върне!

Е, хайде престанете да плюете момчетата, които представят страната ни в този така вълнуващ и емоционален спорт! От думите на някои излиза, че само Радо Стойчев и Матей Казийски не са лизачи, а патриоти. В отбора ни има много стойностни момчета, а Племен Константинов е доказал себе си и като спортист и като треньор. От сърце им пожалевам успешно участие във всички турнирни изяви. Не се чувствам статист и с най-голямо удоволствие, когато имам възможност ще ги подкрепя!

На кой му пука за командата на Данчо,Ганчо&Интригантчо? Това не е националния отбор, а от сбирщайн от послушковци и лизачи. Никога няма да се върне онИ пламък, никога повече арена армеец врящ вулкан. Платения фенклуб и насила закарани статисти. Тошку капитана топ посрещач и сервиращ на планетата!

Ако хипотетично приемем, че Белгия и Словакия са по-младички от нас(което не е много сигурно), аз повече от четвърто място в тази група не виждам!

dirddd@

Ами, важното е, че и 4тия се класира, така че, както казваше геният Найден Найденов - "Имаме своите шансове!" :)))))