”Литекс” излъга ”Лудогорец” в Ловеч

"Литекс" победи "Лудогорец" с 1:0 в дербито на 20-ия кръг на "А" група, с което се изкачи на трето място в класирането.

Обратно в новината

Коментари - ”Литекс” излъга ”Лудогорец” в Ловеч | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кяра от зарара за Лудогорец е ,че всички порано изречени глупости за уреден мач,пари,съдии и какво ли не, бяха опровергани.Какво ще се изговори след мача на ЦСКА с Локото,ако червените бият е друга тема.

Нарочно или случайно,но този път Литекс хвана цаката на Лудогорец, а именно да не се надиграва с тях,да руши играта,да ги изнерви,да сгрешат и им вкара гол.Футболистите на Лудогорец играха под стрес от мисълта да победят навсяка цена и го отнесоха.Картони,публика и пр. оправдания ги има след всеки загубен мач и ще ги има,но боя си е бой.Вярвам,че Лудогорец ще е отново шампион и дай боже повече да няма издънки.

Видяхме Лудогорец в истинската им светлина.Груби,невъздържани,които са свикнали тях да не ги санкционират и съдиите да им пускат аванта.

Все едно слушам цървула от село Плоски.

Георги Йорданов си е наш от ЦСКА ЧЕРВЕНО ЗНАМЕ... помага !

Какво общо има футболът в България с политиката ? Всеки е бил за някои. МНО за ЦСКА, МВР за Левски. Трябва ли едните да са комунисти, а другите фашисти ? Хайде стига с шизофренията. Все едно Гунди да е фашист, а Митата комунист. Политическата параноя - в парламента !

Левски беше прикрепен към МВР, а ЦСКА специално създаден от комунистите,като алтернатива на Левски заради снимката им с хитлеристкия поздрав.В София има два отбора Левски и Славия, както в Пловдив Ботев и Марица и във Варна Черно море и Спартак. Апропо, браво на Литекс,биха с акъл.

Време е Делиорманската орда на Домуза да се разпада, както всички "мутренски проекти" в БГ футбола.

То тогава "грандовете" не трябва да ги има отдавна

Но те не са ревльовци кат ваш стойчо

Проекти на мутри с делиормански орди на домуза са нужни.Важното е пара да има и зрелища за лумпени.А това дето сме световни шамриони по дълго гледане на мачове по телевизията и национален отбор няма не е важно.Тякива като Домуз Гел и Мокета убиха ВГ футбола.

Е не "топ серсем" а ТЪП серсем си.Такива като Домуса с пари, са причина за днешните :Барса,Реал,МЮ,МС и много други.Убийци на футбола са сашетата и стойчовците,които миришат на цървули и само лапат.В кой друг отбор се говори постоянно за източване,мошеници и крадци в ръководството и се водят вътрешни дела?Посочи друг такъв освен ЦСКА.

Мухахаха :-)