Левски ще иска служебна победа срещу Лудогорец

Интересен казус може да възникне в неделя от мача "Лудогорец" – "Левски" от 21-я кръг на А група.

Обратно в новината

Коментари - Левски ще иска служебна победа срещу Лудогорец | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И без Моци Лудогорец ще ТАШЛЯПА отбора на буратино.

Тоя анонимен румънски алкохилик не игра ли в първия мач на Герена,кога ги разчекнахме тия чапли от Разград,аз мислех че Джон Тери и Серхио Рамос са привлекли хората на Гела за мача с Левски,а то било тоя паляк,мокрия сън на пе.дала Алекси Смукачев.

Подуенските евроидиоти само служебно могат да победят....

Ами прав си,ама Мигел Бедоя знае ли...Левски-лудогорец 3-2 е последния мач,ако не ме лъже паметта.

Вие ако сте на ниво ще си ги биете и с Моци..но си знаете какъв майтап сте и ви е страх!

Левски победи есента Лудогорец с 3 : 2 и то след като ги надигра категорично. Сега пак ще ги бие /ако се играе честно/. Лудогорец са в нещо като криза. От последните 4 мача имат само една домакинска победа и то само с 1 : 0.

Най-добре е Лудогорец да напусне бгпървенството и да заиграе в Румъния,по-близко и удобно е ,а и по-смислено и оправдано от спортно-технически аспект.А в България само дразнят, а и тук се знае,че не е правилно шампион да не е Левски-ЦСКА,традиция,броят си феновете,ругаят на провинция и сезират тоя-оня

Руиз

Страх тресе Левскарите и търсят под вола теле. Това поведение е на хлапаци от махалата. Ами да, тези "лъвове" се спъват от Иртиш от Казахстан, от отбор от Молдова, от отбор от Лихтенщайн и република Чад. Голяма сила, големи уста!!!!! Стойчо Стоев, съжалявам те, ще изгориш като свещ в "големия" Левски. Не всичко са парите, бе Стойчо Стоев.

zeddd

Те по друг начин победа не могат да вземат :D И какво значи "неправомерно малко" хахахха Колкото е наказанието - толкова.

Смешко, ти гледал ли си поне един мач между Левски и лудогорец!? Кога са ни били тия лавандули бе!? Абонати са ни - факт!

Много умен ход- Първо избягват резила в Разград и второ-това им е шанса да играят във втората шестица.

Пак прочети що за простотия си написал! Всичките сте еднакво интелигентни, кренвирши!

Ей, кренвирши, много сте умирисали форума, бе селяндури! /гледайте сега как се трупат минуси/ Ами след като не може по нормалния начин да бъдат озаптени самозабравилите се футболисти, треньор и най-вече собственик, то тогава с лошо! Бой по селяндурската тиква!

zeddd

За Батков и Левски ли говориш? :D

Че те Левски и ЦСКА имат ли нормални победи. Всичките им победи, с малки изключения, откакто са станали отбори са служибни.

А не така,някои стават и служебни шампиони.

Цесекари и левскари,имайте малко достойнство.Не се унижавайте,а изгонете яловите си президенти и заслужилите,бивши от клуба,за да дойде човек с пари и вдигне отборите.Ако е до едната шампионска титла,добре и какво после?Зимбру и Иртиш? Така не става.

Предполагам парите няма значение от къде са откраднати, важното е да са много.

ти защо мислиш,че парите са крадени , Томов и Младенов ли ти казаха?

Една дума - СТРАХ. Страх владее в Левски и всички са с разтреперани колене какво ще стане ако паднат.

Ще лъснат задниците на шефовете,които лапат, а не дават за отборите.Стойчо голям треньор с четири до осем пъти по висока заплата от всеки един треньор,Лупи никога не е дал от джоба си и той е само в разход на клуба си.Батков,Чорни му даде отбор финансово стабилен и обезпечен,сега Левски му бил борчлия с 30 милиона. И накрая кой виновен- Домусчиев и БФС,което се управлява от цесекари и левскари.

БФС се упралява от парица е царица.

Милите,толкова ли ви е страх батьовата? Умните бъзльовци се държат достойно,не гледахте ли вчера мача. Айде, не са чак толкова страшни .

сега цитирате всичко което ви е в интерес... а помните ли гошо вратарчето какво правеше на стадиона а даже го нямаше и в списъка за участие в мача??????? а се кефехте на наказанията на чорбата!!!! НЕЩО ЗА АРШИНА ВИ ЗА МЕРЕНЕ???

Като не можете да биете на терена искайте служебни загуби. Смешници. Кога Левски най-после ще играе футбол - и в Европа и в България за да не се срамуваме не само от резултатите срещу слбаци като Иртиш Тампере и ЦСКА, но най-важното да не се срамуваме от играта на любимия ни отбор.

Ами "Левски" по друг начин не може да бие "Лудогорец" и затова ще пробва всякакви други варианти.

От Моци ви е страх, а какво ще правите срещу ЦСКА и тройчо...? Предлагам втората 6-ца, хем срама по-малък, хем оправдание да не срещате прасетата.

От Муцко страх, колкото от децата на царевицата... А на "Тройчо" ще връщаме едно брашно. Покрай това има вероятност да стане "Тройчо на девета степен". А вие кажете на г-н Томов, че го търсят от Етрополе, ама до 17 часа.

Левски ще си бият Лудоговчийски, без проблеми,дори и румънчето да играе.Даже е по добре да играе,защото е голяма люфка...

сИГУРНО СИ СЕ НАТРЯСКАЛ ОТ СУТРИНТА ЩОМ ПИШЕШ ПОДОБНИ ГЛУПОСТИ ЛЕВСКИ ЩЕ СИ ОТНЕСЕ ПЕТТАРКАТА БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КОЙ ИГРАЕ И КОЙ НЕ

Асенчо, кога бе мойто момче, кога са ни били тия ливади?! От както са отбор са ни абонати! Смешко!

Аз не съм виждал скоро на толкова много нива да подпират един отбор...

Щом толкова разбираш, обясни как "слабият" Лудогорец го "подпират" и в международните мачове, а баш майсторите - Левски, ги "режат", дори и като играят със слаби отбори? Да си чувал на кривата ....ракета какво и пречи?

Да ти кажа ли-Марк Райли закла Левски на 1/4 финала за УЕФА...опс,те Лудогорец не стиганха до 1/4 финал,сори за антинационалното мнение...

наказателния орган не го е наказал. те ще искат служебна загуба ще БФС не си е свършил работата. Ема да накажат БФС - кво е виновен играча - не е наказан играе, да са го наказали.

По- долно нещо от това не съм виждал. Щом искате по- голяма глоба за него ок но и служебна победа...

Няколко дена преди мача и мислят за иск за служебна победа...страх? знаят какво ги чака...

по-лошо от това няма - хем да не можеш, хем да не си траеш.Когато точките започна да се печелят не на терена, а в съда е вече си ударил дъното няколко пъти.Какво са виновни Лудогорец, че БФС не си прилага правилно санкцийте ?

А какво са виновни Левски, че да страдат от това?

ТУКА"ЛЕВСКИ"СА АБСОЛЮТНО ПРАВИ. СТИГА СТЕ ЗАЩИТАВАЛИ ТОЗИ СЕЛСКИ ОТБОР ОТ ЛУД-ГОРЕЦ!!!

Със сигурност Лефски ще заиграе по-добър футбол? Ха-Ха. Може ли да са толкова елементарни и плитки.