Футболисти на ЦСКА: Явно отиваме към фалит

Паника и безпокойство обзе футболистите на ЦСКА веднага след новината, че Юлиян Инджов и Петър Манджуков се отказват от финансирането на "армейците".

Обратно в новината

Коментари - Футболисти на ЦСКА: Явно отиваме към фалит | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Момчета, не се притеснявайте, проблема ще бъде решен на пук на тези предатели!

Момчета вземайте си палапуртите и да Ви няма. Пари няма да видите, Лупи е.. ма....а на всичко.

Лууупииии. Крадливия вълк.

Ще се проява като гадняр и просто ще кажа: "Аз ви казах..."

Добрият вълк Лупи,където е пипнал е потрошил -Лъжец ,подлец и демагог.А и крадец!

ЦСКА е с минало,но това,което е сега не е онова ЦСКА-армия,генерали,военна дисциплина,призовки за всеки талантлив футболист и т.н.финансови проблеми?-генералите не биха разбрали за какво става дума,а иначе онова ЦСКА наистина играе полуфинал с Барселона,но за КНК-носителите на национални купи,преди това стига обаче и до полуфинал в турнира на шампионите,където обаче е с Байерн-бие с 4 - 3 и пада с 4 -0,миналото е достойно,никой не го отрича

има и интер

Тоя па!!! Че какво общо имат двата клуба, освен "решението" на Съда!?!?!? Все едно ИДИЛ да продължат да режат глави и след 100 години, пардон 47 години да кажат "Ние сме Сирия, Ирак, Либия, Нигерия и т.н.! Гьонсуратлък е това!!!

Репликата е към: военен ( нерегистриран ) 25.03.2015 15:22 Да закрият ЦСКА и да възстановят АС-23!

Да закрият ЦСКА и да възстановят АС-23!

по добре лик-33

Тоя па!!! Че какво общо имат двата клуба, освен "решението" на Съда!?!?!? Все едно ИДИЛ да продължат да режат глави и след 100 години, пардон 67 години да кажат "Ние сме Сирия, Ирак, Либия, Нигерия и т.н.! Гьонсуратлък е това!!!

МОМЧЕТА,ВЗЕМАЙТЕ СИ КАПИТЕ И БЕШ ОТ ОТБОРИ КАТО ЦСКА И ЛЕВСКИ, ДОКАТО СА НАЧЕЛО ЛУПИ И БАЙ ГАНЬО ФУТБОЛ В Б-ИЯ НЯМА ДА ИМА!!!

не съм цесекар, но всички футболни отбори имат задължения. ето и лудогорес вече ги трупа. явно някой им е обещал на босовета - спонсорирайте отборите, пък няма да ви търсим за данъци и осигуровки на футболистите. и сега изведнъж правилата се променят? нека клубовете (не само футболните) се регистрират не по търговския закон, а да се напише един ЗАКОН ЗА СПОРТА ама адекватен и да се регистрират по него. да няма данъци, да няма и осигуровки. ама по закон. а футболисти, треньори и служители да си ги правят под формата на застраховки ако искат да имат здравни права и да взимат пенсия някога. не може да затриеш отбор заради търговския закон. нека отбора си съществува и да решава на терена. сега какво е?

Не сравнявай Лудогорец с тези издухани клубове.В ЦСКА простотията е на власт.Стига сте обругавали хубавото в българския футбол.-Берое,Лудогорец,Литекс и Ботев .

Пред вид ситуацията и в Левски и в ЦСКА ,на есен се очертава много тежка "Югозападна" В група.Ще има кървави дербита м/у такива бивши колоси като Марек,Беласица,Миньоро,Пирин Бл.,Левски София,Вихрен Сандански,ЦСКА и Септември Симитли.

трябва от окръжните групи да започват. в случая софия-град. за В група е прекалено луксозно. мога да подскажа Левски да вземе лиценза на витоша бистрица, а ЦСКА на конелиано герман

сега става пределно ясно, защо Тройчо Ревльото се изниза като пръц. Щото нема кинти !

След като нямаме армия, няма да има и клуб на армията.

Щом Сашо Апешо е на власт - това е очакваният резултат. Фалит на отбора Ц С К А!!!!

Абе нали е важно Левски да са седми...........................!

За Левски седми или пети е все едно, ама в ЦСКА ще видят шампионска титла през крив макарон!

Фен съм на този успешен футболен клуб чиято абревиатура е същността на душата и сърцето на този клуб. ЦСКА - Централен Спортен Клуб на Армията. Откакто обаче истинските създатели и собственици на клуба нямат нищо общо с него и разни знайни и незнайни мутри се чудеха как абревиатура да означава нещо друго, този клуб трябва да бъде закрит. Той така или иначе съвсем естествено спря да съществува още в началото на 90 те години. За мен в последният отбор на ЦСКА играха футболисти като Стоичков, Костадинов, Пенев и всички останали които играха полуфинал за КЕШ срещу Барселона.

...Илия Вълов, , Красимир Безинсски, Ивайло Киров, Георги Георгиев, Трифон Иванов и т.н. Тях сега вече никой не ги помни , но ако играеха днес щяха да са един силен национален отбор

Тя и БКП ако беше на власт днес,ЦСКА щеше да е най силният отбор,а Лудогорец нямаше да го има.

много ви моля, не споменавайте че сте клуб на армията. с армията може да сте имали нещо общо единствено и само когато свинаров беше военен министър в правителството на комарджията от мадрид

Реално и футболен клуб Левски не е стария Левски. Даже правате на името се държали от друг човек, а не от Батков.

До некакъв си Хъм!!! А бе у кой твой живот са играли чорбата и барцилона на полуфинал за КЕШ-а бре смешко неграмотен и заухав!!!Ха ха ха!!!

Не за КЕШ а за КНК/купата за национални купи/

ЗАКРИВАЙ....!!! :::)))

По-добре да се слеят с УеФски... чудничко, а? :)

а защо не с ботевь? и без това и двата отбора ядат лайната на Левски

И ще се казва ЦСКА''Левски'' Това трябва !