Александър Томов: Трябва да вземем спешни мерки

Мажоритарният собственик на ЦСКА Александър Томов заяви, че ще бъдат взети спешни мерки след отказа на Юлиян Инджов и Петър Манджуков да поемат клуба.

Обратно в новината

Коментари - Александър Томов: Трябва да вземем спешни мерки | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То не беше Стивън Ло, то не беше ЛасВегас в Равно поле, то не беше спонсор, но толкова сме добри, че на тоя на който пристанем, ние дето две години висим с десетки милиони, му поставяме условия, колко трябва да дава иначе не се даваме, то не беше почти изчистил задълженията на клуба. А за миналата година са профукани 14000000, и задълженията пак са за над 18000000 лв. Нищо маймуните от наште да му вярват. Да му целуват това под кръста, защото бил спасител. Само, че какво спасява и как го спасява никой още не е видял. Само роден идиот може два пъти да повярва на един и същ номер. Как допреди ефин месец ни се обясняваше, че задължително трябва да сме шампиони и как всичко в клуба е идеално. Нищо не може да ни спре за лиценза. Оня ден почна Апашо да се вайка, че нито шампиони ще станем, нито можел сам да се справи с лиценза. Само ще кажа на наште ненормалници, че аь лично съм купил и дефакто безвъзмездно дарил в ЦСКА акции на стойност 5000 лв., с ясното съзнание, че доброволно съм се оставил да ме изиграят, но това е в името на любимия ми клуб. Няма да позволя разни лумпенчета да ми пишат декларации, как подкрепят Апашо, само защото са на хранилка около него. Даже и една акция не поискаха да си купят. Много работи се знаят, ама просто са мнннго сладкодумни и Апашо и Стойчо. Но идва Видов ден. Благодаря на Апашо за благата вест, която чух днес на Благовец. Разбрах, че сме пак до устата в лай,а, ама вече спасение няма. А, и да питам Апашо, господата Манджуков и Инджов, аз ли ги доведох на Армията. Аз ли ги изкарвах, че все едно съм докарал Господ на Армията. Самия Апаш като ги канеше и постфактум ни съобщаваше на кой продава акции, не знаеше ли, че тоя строител бил от турската линия.

Бъдете по-снизходителни към този мил мошеник. Ами посочете една дейност до която се е опрял и да няма завличане на огромни средства - било за заплати, за мними сделки, за командировки и т.н. Не го хулете, а питайте българския съд защо (по-точно за колко) винаги го оправдава. А попитайте и феновете защо пак го качиха на яслата.

Навремето имаше един хубав филм за една патологична крадла и лъжкиня-казваше се-Честни сини очи

Какви спешни мерки Апаш,то не остана излъган човек в тая държава от теб,че да даде пари.С лозунги ли ще спасяваш клуба?

Има ли още наивници,които да вярват на Томов-всепризнат лъжец?

Отдавна предричах крах на ЦСКА. Посочете едно нещо, до което се е докопал Лупи и да не е изгоряло и източено. Та не бе в политиката или пък в бизнеса. Това е един безскрупулен и алчен човек, който гледа само собствените си интереси и за пари е способен на всичко. Крайно време е и на този някой да му вземе мярка за дървено пардесю.