БФС няма вина за състоянието на ”Левски” и ЦСКА

"Футболният съюз и Боби Михайлов с нищо не са виновни на "Левски" и ЦСКА за лошото управление", заяви президентът на БФС Борислав Михайлов.

Обратно в новината

Коментари - БФС няма вина за състоянието на ”Левски” и ЦСКА | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Под вещото ръководство на Перукан, футболът ни съвсем западна. Корупция и уредени мачове на корем. Еваларкатаааа беееее Кво беше там: ЧИКИ РИКИ

Те винаги са безгрешни-Бойко Борицов,Бобко Михайлов,Батьо,Глупи,Сергей,Венци Дебелия,Киро Гела,Гигов,джуджето от Микре, Митьо Селския,Лечков,Цецо КТБ-то,ТИМ,ВИС,СИК-една школа,партийната,само едно е спасението-като президентите на Локо Пд.

След като Боби ни обясни как "на запад" го ценят заради личните му качества, а тук "каква държава сме" видиш ли.. качи се в колата си паркирана на инвалидно място пред летището и си тръгна... :-))) Боби, каквито сме ние, такава и държавата....

Алкохола и белото не прощават! Сина му е още по зле!!!

що го занимавате ...ся се върна от пиянски туризъм и го грабнахте от летището го занимавате с глупости... оставете го човека на мира се гъчи

нагъл,нагъл,че ,,,,само погледнете сина му,който като се замисли,и му пада мандибулата,,това може да възпита борката-никито.от къртунка-къртунки,от маймунка-маймунки.това му е наказанието от господа,

А ТИ НЯМАШ ЛИ ВИНА,ЧЕ ОТ КАКТО СИ НАЧЕЛО НА БФС,НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР НЯМА НИКАКВИ ИЗЯВИ НА ЕВРОПЕЙСКО И СВЕТОВНО НИВО???

След като нямат пари защо купуват футболисти на килограм и им раздават високи заплати? И после ги бият отбори като Берое, които харчат в пъти по малко. Просто така са свикнали. Щом сме ЦСКА или Левски трябва да сме с най-скъпите трансфери и най-високите заплати. А пари? Държавата кърмилница за тях си отиде отдавана. И не виждам какво общо имат министър председателя с това. Колко процента от данъкоплатците ще се съгласят с техните пари да се подпомагат тези два отбора?

Как какво,нали има министерство на спорта,ще им даде пари и готово.Ще ходят после да се пъчат с историята си по евротурнирите.

Най-високи са заплатите на ведомствения тим от Разград! Които с "правилния" си начина на работа имаха по-малко точки от свинките, които пък от 2-3 години са си фалирал отбор. Сега, като гледам свинските скандали и кой печели от тях, си мисля, че май май от Разград не само, че назначават и уволняват национални селексционери, въпреки че не разбират от футбол, но май дърпат кончетата на цели роден футбол.

Мафиьотите собственици на ЦСКА и ФК Левски докараха клубовете до посмешище. На мачовете на практика няма публика. Ходят само малоуни, дрогирани и пияни хулигани, за да си покажат простотиите. Изгониха нормалните любители на играта. Като нама публика, няма и доходи.

Искаш да кажеш,че собствениците на трите отбора дето имат пари-Осъм,Черно Мутре и Разград-не са мафиоти ли или имат публика,моля ко

БФС няма нищо общо с футбола.

САМО С ЧЕРНОТО ТОТО.

БФФ няма вина за нищо.Това е позицията на несменяемия г-н Б.Михайлов. Това, че българският футбол е в плачевно състочние като позиция и имидж в Европа и света, разследванията за купени мачове и много други негативни явления в този обичан спорт са всекидневие. С любителско и дирижирано управление и пълна комерсиализация на този спорт ще стигнем до пълен крах!!!

По времето на Борислав Бисеров Михайлов фалират/пред фалит са Левски,ЦСКА,Ботев Пд,Локо Пд,Черноморец Бургас,Нефтохимик Бургас,Спартак Варна,Спартак Плевен,Пирин Блгр,Сливен...За сметка на това в последните 6 години шампиони са Осъм Ловеч и Антибиотик Разград,националния отбор от 11 години не е помирисвал голям форум-евала Перуци...не си виновен.

Така е,всички са виновни,само Лупи и Батков са невинни и единствени които мислят за отборите си.Докато се лежи на това че имате много публика ,футбол няма да имат,трябват пари най вече.На никой от тези които изброи не им е виновен БФС.От Варна и спартаклия съм и знам какви мъки има отбора много години вече.На ЦСКА и Левски ще им се помага винаги.Ако четеш внимателно Б.Михайлов каза"...лиценз се дава като свършиш това което трябва по ДОКУМЕНТИ."Затова и Томов и Батков говорят за минимуми на задължения и др.,които трябва да се покрият и се признават на тях само.

Ще те щипна аз по сочните бузки (всичикте - предни и други). А за Ники...

НАГЛЕЦ !!! АДМИНИСТРИРАНЕТО, ИЛИ ПО-СКОРО ЛИПСАТА НА ТАКОВА, ДОВЕДЕ ДО ТОВА ДЕРЕДЖЕ БЕ, ИДИОТ!!! ЧЕРНО ТОТО, НЕЯСНО ФИНАНСИРАНЕ, СБЪРКАНИ СЪДИИ,МАФИЯТА... ВСИЧКО ТОВА ГО ДОПУСНАХТЕ ВИЕ, МУХОМОРКИ ТАКИВА!!! 'ЩО НЕ ВИ ЗАКРИЯТ ТЪПИЯ СЪЮЗ БЕ, ПИЯВИЦИ!? К'ВА ТИ Е ЗАПЛАТАТА БЕ, ГОЛЕМА ПЕРУКО? К'ВО ЗАВИСИ ОТ ТЕБ!? ДА ЛИЖЕШ Д-ТО НА ПЛАТИНИ- ЕТО В ТОВА СИ НАЙ-ДОБЪР!!! БОКЛУК!!!!!!!!!

Тоя цървул забрави гладните години когато майка му бе тотаджиика на бул ,,Вл.Заимов" сега ,,Мадрид".

Но имаш голяма вина за състоянието на нац. отбор и няма кво да говориш с боко направо го пускай да играе и другата година шампионска титла