Акинфеев е добре след инцидента в Подгорица

Вратарят на Русия Игор Акинфеев изрази надежда, че случилото се с него по време на вчерашния мач срещу Черна Гора няма да се повтори никога повече с друг играч.

Обратно в новината

Коментари - Акинфеев е добре след инцидента в Подгорица | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЗАЩО ТАКА, РУСНАЦИТЕ ГИ ОБИЧАТ ТОЛКОВА МНОГО В ЕВРОПЪТЪ??????

Има цивилизована публика, има публика съставена от изроди - пред такава публика мач не бива да се играе, и наказанията трябва да са жестоки!

Явно има политическа причина а не спортна.какво имат да делят черна гора и русия?

Черногорците искат в ЕС и НАТО, а Кремъл мрази ЕС и НАТО, това малко ли е?

До там докара нещата Путин - навсякъде зад граница руснаците да бъдат хулени, мразени и бити, независимо дали имат нещо общо с политиката, или не!

Съдията да не е бил украинец ,те поощряват стрелянето с ракети по руснаци .?

Двата отбора не са се били! Проблема бе, че стотина провокатори хвърляха предмети по терена и срещата беше прекратена заради това. Иначе по трибуната имаше трансперанти за дружбата между Черна гора и Русия и общата атмосфера беше добра, но няколко платени от знаем кой човека трябваше да влазат в новините и го направиха. Същото като тукашните протестъри, които бяха инструктирани от американския посланик.

Хей български журналистчета които сте на 104 място в света по обективност, много постна и мъглява информацийката. Удари ли вратаря по главата със сигнална ракета, голяма работа, малко му е, в 70 минута се сбили, хей така от кеф и удоволствие. Имате още 38 позиции до последното място по обективност, "дерзайте друзя"!