Александър Томов: Води се кампания срещу ЦСКА

Главният акционер в ЦСКА Александър Томов направи любопитен коментар във връзка с драматичните събития на Армията от последните дни.

Обратно в новината

Коментари - Александър Томов: Води се кампания срещу ЦСКА | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Разлика между Батков и Томов - НЯМА!!! Съсипаха 2-та най-титулувани БГ отбора. И на 2-та само пари са им в главата. Тия ако не откраднат днес поне 2 ст. не си лягат да спят. sportinfo. bg/futbol-batkov-levski-tomov-tsska-alchni-za-pari/

ЧЕРВЕН БОКЛУК,МАРШ ОТ ЦСКА!!! АКО,БЯХМЕ НОРМАЛНА ДЪРЖАВА ТОЗИ С ЧЕРНИЯ КОСТОВ ОТДАВНА ДА СА В ЗАТВОРА ЗАРАДИ"КРЕМИКОВЦИ"!!!

Не разбрах само кои добри футболисти дойдоха на Армията за тия близи две години. Заплати по 15000 лв. На кои ги давахте. Бадема му писна, че не плащате и си тръгна. Вальо и той ви тегли една майна няколко пъти и беше въпрос на време, ако вие не се изметете, той да се махне. Тръгнахте да спасявате клуба. Тогава, когато повечето от червените бяха повярвали във вас, защо не излязохте и да кажете. Така и така, имаме големи дългове, целта ни е да останеме в А група. Почваме с юноши, почваме да ги обиграваме и като се закрепим финансово след година, две, три, ще имаме сглобен състав. Ай, АПАШ, само със заплатата на Сойчо Младенов и Сина му, можеше да се плащат заплатите на девет, десет юноши, бе нещастник. Всички щяхме да ги подкрепим. Вие какво направихте. Изгонихте и Карачанаков, момчето игра за без пари, нито ви е поставял финансови условия нито нищо. Искаше на база качествата си, само да играе за родния си отбор. Не, лош бил. Лош е, че на големия треньор МЕНТЕТАТА, свободни агенти, няма как да получават по 15000 лв. и да му се отчитат след това. Е това направихте за спасяването на клуба. 14400000 лв., за един сезон. Четири сте върнали. Осем милиона и половина за издръжка на клуба. Луд ли си бе, какъв си. Колко отбора в А група имат такъв бюджет. Погледнете не Лудугорец, погледнете Литекс, Берое, па даже и Ботев. Погледнете какво прави Локо София с правилния треньор и с футболисти които са отхвърлени като непреспективни, а сега играят сто пъти по добре от наште ментета. Ти си плачеш за затвора. В нормална държава никога нямаше такъв като тебе да бъде на свобода. Но идва видов ден. Твоя е много близо. Ще се извадят много далавери тия дни.

За лъжите на тоя човек,почивен ден няма.

да бе да! сигурно и "армията" е била засегната от същият лазер,дето свалил уж немския самолет! като ви опре яйцето до гъзъ,все провокационни кампании ви се привиждат, а га ядохте кифтетата,не ривахте! левскарин съм,но ми е жал еднакво за всеки бг отбор,щото това,което се случва с българският футбол е извръщение! човек не смее вече да иде на стадиона,щото я ще бъде ударен или зплют или и т.н. пък и защо да ходим по стадионите,като вече няма и футбол!?

Сашееее, Сашенце, това което ти предричах миналия октомври, това ти се случва. За съжаление. Тогава, когато патоса ти беше най голям и треньора чудо ти пригласяше, че сте велики и само вие и единствено вие можете да спасите ЦСКА, аз писах, че на пролет ще си отидеш от Армията, по същия мачин, по който си тръгна и първия път. Вече направо те съжалявам. Съжалявам те, защото и най глупавата част от агитката, тая коята мисли с мускулите си, стигна до истината, че ти с каквото и да си се захванал в тая държава, резултата на финала е един и същ! А, той е РАСИПИЯ!!! Целия ти живот ще се запомни само с това, каквото пипнеш, всичко свършва с РАСИПИЯ!!! Ходи и се скрии там някъде в къщата ти по Студена, харчи си това което досега си откраднал и си стой кротко. Не разбра ли за тия години, които си на тоя свят, че ни за тарикат ставаш, нито за бизнесмен, нито за политик ставаш само за АПАШ!!! Явно има нещо мазохистично в тебе. Колкото повече те усещат хората и те плюят и бият по тъпата ти главичка, толкова по гот ти става. Лъга, лъга, лъга, ще спася отбора, ще намеря спонсори, ще играеме в групите на шампионска лига, а за тия осемнадесет месеца само една фамилия е доволна от случилото се. Фамилията Младенови, чиито корен е от село Плоски.

сашо честен както винаги

естествено че се води анти кампания... и Домуса иска титлата .. ти кво очакваше бе Сашо Апашо - това е името ти сред народа...