Българин за първи път на Световното по снукър

Ивайло Пеков ще е първият българин в историята на световните първенства по снукър, след като победи Христо Сираков на финала за "уайлд кард".

Обратно в новината

Коментари - Българин за първи път на Световното по снукър | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боби, все пак от някъде се започва. Поздравления за федерацията - все пак да ни забележат и поканят наш играч на световното е огромен успех за всички замесени.

Поканата към български играч е голям пробив за федерацията и за спорта, въпреки че сме до-о-ста далеч от "батковците" в снукъра, за съжаление. Със само един официален сенчъри брейк в България, ще има още доста време да почакаме докато заиграем наравно с големите.

Браво на Ивайло! Поздравления и за Олег Велинов - председател на БСФ, който популяризира интелигентния спорт в България! Наистина е интелигентен спорт!

Успех, Ивайло!

Какво животно е това снукър, и има ли почва у нас?

Има, ама е за по-интелигентни фенове- ходи се и се наблюдава в зали с костюм или най-малкото прилично облечен, не се шуми за да не се пречи на играчите! По-простичките ходят да гледат ритнитопковците на стадиона по анцузи или направо съблечени до кръста, викат, плюят, псуват, може и семки да полюпят!МНОГО различен спорт е!