Нов инвеститор иска ЦСКА, Томов с ултиматум

Главният акционер в ЦСКА Александър Томов има срок утре до обед да подпише споразумение, което ще доведе нов инвеститор в клуба.

Обратно в новината

Коментари - Нов инвеститор иска ЦСКА, Томов с ултиматум | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Томов играе за последно вабанк.Чака мача в Разград,ако отбора бие, ще атакува и ще се надява да стане чудото с титлата, лиценза и класиране в ШЛ,което може да излъже някой да даде пари ,ако падне ще вземе каквото вземе,ще се дръпне и ще обвинява Манджуков и Инджов.

Този пък, ако по някаква случайност чорбата бие смехогорец, то няма да получи лиценз. Всички знаем, че шапион трябва да бъде успешния бизнес проект.

За спортен клуб ли в крайна сметка става дума? :))

За вътрешни далавери и игри.

zeddd

Така представено ми звучи като поставен ултиматум към Томов. Двама акционери упълномощават някакви си двама да ги "представляват". Май ми се струва, че тези двамата са тук, за да не изглежда като че акционерите оказват натиск върху Томов. Вътрешните боричкания и интриги продължават.

Докато Лупи е в управата на ЦСКА всичко ще върви на разпад. Сега е времето феновете да го изгонят с ритници както беше през 2008 година.

Добрият вълк Лупи предава властта на трите прасенца. Остава да видим по обяд кое ще е третото...

Пак ли таен инвеститор. Много е свенлив. По подобие на цялото задкулисно управление на държавата. А, ако е Доган, чийто пари перат тия машмуроци, дали феновете няма да ви гонят по пистата.

А какъв мислиш е Милко Георгиев??? Супер фен??? Хахаха. Просто е измислил нова схема! Само ЦСКА!!! Долу Томовци и Милковци

Доката Сашо апашо е в цска отбора е ОБРЕЧЕН.Тоя шарлатанин съсипа АСП,Кремиковци,Промот Митал избяга УСВЕТ ,а сега цска.Вервайте ми.