”Славия” спечели дербито срещу ”Левски”

"Славия" победи "Левски" с 1:0 в дербито от втората шестица на 25-ия кръг в "А" група, което се проведе на стадиона на "белите" в столичния квартал Овча купел.

Обратно в новината

Коментари - ”Славия” спечели дербито срещу ”Левски” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наистина тази победа ще се помни винаги.100 годишен юбилей е това от първия мач и то победен.Браво Славия!!!!!!!!!

Срещу сборната формация на Подуяне 1914 е спечелила Салвия.

добре че херо не стана трениор на говедата,докато гонзо е там левски е капут от всякаде,толкова е противен и като футболист и като триноир и като личност,но е прост и не го осазнава а и батков мъ помага за това. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Мони,Гонзо е млад и симпатичен мъж.По смачкани и селски физиономии от тези които доскоро гледахме в един друг столичен "гранд", няма и няма да има скоро.По добре от Славия 1:0,отколкото от пеленак като Лудогорец с 4:0. кака ти.

Извинете,че споменах Литекс,защото имах предвид Лудогорец.

Аз ви казах (на левскарите)да не се радвате,че ЦСКА пада от всичко къде може и не може да рита,но Левски са следващите и да не коментирам за всички,които са след седмо място,но няма свестен български отбор с добри футболисти,които ще могат да представят България в евро турнирите.Никога не сме били толкова нещастни.Като ги гледам освен грубости,фалове и простащина друго не ни показват,та дори и Литекс не отстъпва в този аспект.

Не "Левски" а Подхуяне!

Ало,Уефски, ко тана йе ?Големи сте, голееееееееми чапи.Що се не фанете с чорбетата и поиграете у селскио елит.

Ко? Не!