”Левски” прегази ”Локо Пловдив” на ”Герена”

"Левски" срази с 5:0 лишения тотално от желание за футбол отбор на "Локомотив Пловдив" в мач втората шестица на "А" група.

Обратно в новината

Коментари - ”Левски” прегази ”Локо Пловдив” на ”Герена” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всеки ден слушам,че без Левски и ЦСКА,първенството нямало да е интересно.И какво му беше интересното на този мач - тренировка?Какво интересно ни предлага и ЦСКА освен проблемите си които са ми на оная работа?.Няма да е интересно първенството без развиващи се отбори като,Лудогорец,Берое,Литекс и Ботев,които са управлявани а не изцеждани и имат малки проблеми за които може да се помогне, а не с борчове по 30-40 милиона и в същото време заплати на треньори и футболисти,нереално високи.Снощи селския тарикат от Плоски,който преди месец казваше,че като му дойдело времето ще се извадят документи и ще се види всичко,когато го питаха верно ли получава 40000 лв.заплата,най нагло заяви,че е си имал цена.Къде му отиде любовта към ЦСКА?Никакви компромиси за това ,че имали славна история.От историята знаем че и България е била на четири морета , ама била и никой не ни го признаваше нито когато бяхме в СИВ нито сега в ЕС.

След тази убедителна победа, се превръщаме във фаворит за шампион на втотата шестица.

а-у-у-у-у......страшни!

Видяхме Уефскито колко са добри срещу "Славия"!

Голям смях на умряло куче нож да вадиш смешен Уевски даже не се усетиха,жалки сте.

Умряло куче, умряла гладна свиня - все тая. Разлика няма. И при това с тъпото на ножа.

жалки сте вие чорбарче комплексирано 5 гола не мой вкарате до нова година!Гледай си първата шестица и как ви го подават лудогорец и берое

Ех,тези палавници от Локо,щом видят Левски веднага му лягат,дори Левски да е в най кофти форма,знаят,че майните винаги ще паднат и без бой.Такива смешници да наблюдават как ще им вкарат гол и никой не се връща за да помогне на вратаря си.Смял съм се на глас,че дори в махалата не играят така смешно и тъпо.

Ей, много коплексираните сте червените от "Левски", независимо че от година и половина падат от всички - явно година и половина не е достатъчна, за да избиете комплексите. Все плещите небивалици, даже "Левски" да не се бори за нищо в този мач, пак Ви се ще да изплюете бълвоч за "полягане" на "Локото" или друга червена идиотия. Съжалявам Ви, друго не е редно, защото сте явно неизлечимо потиснати.

А,бе ,лилав.Забрави ли осемте поредни загуби на смешния ви отбор?

Каквото ви помага пичове, каквото ви помага... Абе, да ви питам нещо, имате ли ало-ало? Бачка ли? А, и успех за Купата на реванша с Монтана...