”Локо Сф” би ЦСКА и ги измести от второто място

ЦСКА продължава с катастрофалното си представяне през пролетния полусезон.

Обратно в новината

Коментари - ”Локо Сф” би ЦСКА и ги измести от второто място | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стойчо за чорбата е като Наско за Левски.принципа е финансово-спортно-технически.слагаха подписи под договори в които от последващ трансфер лапаха яко(не е луд папкащия,баницата)Глупацита са "президентите" но докато ставаха шампиони и им излизаше сметката се правеха на велики.сега всичко остава в ръцете на феновете и на собствената школа-за целта "грандовете" трябва да тръгнат от най-ниското ниво на БГ-футбола,с нова организация на клуб и школа,без реверанси от страна на БФС и държавата.Тези две "марки" са магнит за малчугани и подрастващи.никакви делиормански модели не магат да се преборят с вековни и половин-вековни традиции.във всеки град и село наред с регионалните тимчета има фенове на сини и червени.катарзис,промяна и вдигане-нагоре и напред!И по-успешния да събере трофеите във витрината си!

Е, сега беше моментът,Левски да прекара ЦСКА!

Томов и Стойчо доказаха, че са истински армейци! Докато те бяха начело на клуба се борехме за първо място! Дори с ограничения бюджет, който имаха! И биеха говедата под път и над път! Е, и сега направиха едно добро дело, та дори когато са много слаби, няма как да паднат от подуенските евразийски идиоти!

Много великите падат от високо и се нахлузват на .ура.

Където е пинал Томов, след него остава пълна разруха. Но той, вместо да е в затвора, е напълно невинен.

Май тия сегашните изтъргуваха отбора с гелосания, но никога няма да излезе наяве!

ЦфКА и ЛеСКИ и столицата ако се сринат със земята - България ще е мноого по добре във всяко отношение, дори и футбола!

А защо столицата се напълни с всякакви провинциалисти, които йекат и мйекат катог говорят? Навсякъде бъка от провинциалисти, които плюят София, но пей дават да се намърдат в столицата. Защо не си стоят по родните места, ами идват тук, да ни задушават нас - истинските софиянци?

Много великите падат от високо и се нахлузват на .ура.

Господ забавя, но не забравя.

Дришльовци от ръководството, през тренерите до футбалерите. По-добре В-окръжна отколкото тая мъка. Боклуци!

ухххх,че ми е кеф за чорбицата !!!мед ми тече по сарцето... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Tani4ka69

Прост и нещастен.Дори не можеш да пишеш правилно........гледай да не ти потече нещо от другото място.

САМО БЕРОЕ

И ЛИТЕКС !!

И "Сливнишки герой"

Леле като ви бие и литекса много интересно ще ви се получи... Да не завършите на 6то място.. вярно ще сте последни сред 1те, ама много срам много нещо ....

Ааа, шунки, вие се осрахте бе! Я сега пийте по един "Лупедиум", да ви оправи... Наздраве за 32-рата!

Дано не вкарат нито гол. Ще съм много доволен ако фалират и изчезнат от бг. футбол тия гнусни червени педа.... И рече бог само Левски и направи небето синьо

Така де, нека поне УеФски останат, че трябва пълнеж за втората половина от таблицата :)

Tani4ka69

Какво евроидиота да остане........биха ви трактористи....помниш ли? Най-гнусният отбор е Уефски.

И Локо да не се радват,че в Европа с такъв футбол още в началото ще ви изхвърлят.Въобще целият ни футбол е една трагедия,дори Лудогорец не могат да спрат една атака без фал,защото и те са калитковци и ако не направят нарушение са загубени,но в евро турнирите няма гювеч и за това да тренират с 10 човека,че с тази груба игра това се очертава.

Оставете на мира Лудогорец,че не смешни а противни станахте покрай Стойчо дето ви даде този тон.Седем мача гол нямате, стопихте аванс от 7 точки и накрая и в тройката може да не сте.Да не говорим,че по мошенически начин отново ще "вземете" лиценз.Да дължиш на Чавдар Етрополе,да те бият с 4:0 и да претендираш,че нямало футбол щото едикой си отбор и така е простотия и наглост.

Най-много съжелявам лефскарите сега. То ако бяха в първата шестица, поне два мача можеха да си върнат и да забравят срама си. А то и те толкова прости, че и това изпуснаха. Но можеше да е пълен цирка тука.

АБЕ , НЕЩАСТНИК , КОЙ НИ ПРАТИ В ДОЛНАТА ШЕСТИЦЕ БЕЕЕЕ. РАЗТВОРЕНИТЕ ЗАДНИ БУЗИ НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ИЗМЕТ......

не си особено умен, ако мнението ти е, че ЦСКА трябва да спасява Левски от изпадане!!! А и като гледаш резултатите на ЦСКА е наистина тъпо да търсиш кой на кой си е отворил бузките... Левски бе толкова отворен отзад през есента, че трябваше да му ги пришиват бузките с хирург! На кой ли не пусна кеф! Айде натискай сега минусчетата и стискай палци Левски да остане в А група, че както е тръгнало...

Как е тръгнало бе малоумен цесекист?!

Човече, левскар съм, но те призовавам да не се самонавиваш, че червените са ни пратили в долната шестица, като са полегнали на "Ботев". Не може да оставаме съдбата си на други отбори, вместо да държим нещата в собствените си ръце. Ние сме се докарали дотук и трябва да ти кажа, че както падаме от Славия и се "пънем" срещу "Хасково", въобще не я ясно, дали сме щели да си върнем две победи - лика-прилика сме си и много да не се радваме на чуждите неуспехи, а да вложил енергия и настояване нашата игра да се подобрява. Иначе, балансът ни с червените все още е положителен, но като гледам нашата игра, съм разколебан в емоциите и не съм сигурен, че е лошо, че сме в долната половина, хем да се осъзнаят докъде са стигнали, хем да не срамят още "синята" фланелка...

Tani4ka69

Рангеле нещастен......това че вие сте леваци долни......не значи ,че ЦСКА трябва да ви спасява.....емроидиотите на България сте вие.

Пораженията които нанесоха Лупи и Стойчо са непоправими.Умните хора в ЦСКА отдавна приказваха,че тоя напън есента да сме първи,изобщо не е мерило, ама как да го набиеш в главите на лумпените.Няма защо да се мъчи отбора и публиката и всички.По добре отначало и един срам наведнаж,отколкото всеки мач.

Приказки, приказки, мнения различни, но съобразявайте се и с фактите.А те са, че старото ръководство, в лицето на Ал.Томов и тренъора Младенов , спасиха отбора от фалит и го докараха до едноличен лидер в есенният полусезон!!Това е истината и тя няма как да стане друга.Кога ЦСКА са имали толкова много поредни победи срещу Левски?Сега, колко пари е вземал Младенов, това е друг въпрос.Кой коментира заплатите на тренъорите си? Всяко възнаграждение, не само във футбола, е въпрос на договорка и тр.договор.И съвсем не е коректно изказването на Манджуков, че Стойчо бил взел 200 000лв.Ами , всеки на негово място ще вземе и 300х, ако това е според договорните условия.През пролетта , вярно, не тръгнаха добре.Ама кой отбор не губи? Две-три загуби не са болка за умиране!Само че, там има сили, които чакаха отбора да стъпи малко на криво, и да завземат власта.Сега отбора по-добре ли е? От 3 загуби, станаха 7 (за сега) и нито един вкаран гол през пролетта.Ако след една промяна на нещо, нещата станат по-зле, значи тази промяна не е била удачна, да не кажем, че и вредна.

Никога да не вкарате , мърши !!! Господ гледа !

Пичове,с тази нещастна игра няма да ви пуснем да играете в махалата.Колко положения за гол имахте?Колко пъти застрашихте вратата на Локо? Вие не заслужавате червената фланелка и по възможност се разкарайте,че сте едно недоразумение в такъв отбор,но вие не сте виновни.Виновни са тези,които са ви гласували доверие да играете в ЦСКА. Знаете ли,че преди години отбори,които играха срещу ЦСКА и Левски знаеха,че ще загубят,но не знаеха с колко.Жалко,че от тази школа излезаха много талантливи футболисти,а сега са играчи,а не футболисти.

от левски сум но си прав

ЦСКА е срам и позор за бг футбола. И треньор, и собственик, и играчи. Този отбор трябва мигновено да спре да съществува!

Каза кой? Гордият УеФскаУ, който яде бой в последните 8 мача от този позорен отбор?

Хъмфри , 6 са , не са осем , и що не погледнеш статистиката в исторически план.