Официално: ЦСКА има нов собственик

От днес, 24 април 2015 година, ЦСКА София официално има нов собственик. Това бе обявено в официалния сайт на „червените“.

Обратно в новината

Коментари - Официално: ЦСКА има нов собственик | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Точно така, аз познавам другаря Георгиев и е 100% мошенник за другия другар незнам! Какво ли са намислили тиа червенковци. Да си отдъхнем-ЦФКА умря!

Ако недоразумението ЦСКА изчезне трябва да се обяви национален празник този свят ден. Един от символите на комунизма ще изчезне, с което българския футбол ще тръгне напред. За да бъдат спасени свинете през годините бяха съсипани отбори като Сливен, Ботев, Пирин, а още няколко претъпяха тежки кризи.

" Обръщаме се към милионите армейци ..." според този цитат явно в Българсия футбол има-няма 3,4 отбора - Цска, Левски и там още някой си, разпределен на глава от населението.... Милионите армейци, ако бяха истина и наистина имаше дори една десета от милиона верни фенове на отбора - Цска, а и българския футбол нямаше да са това което са сега!

ЦЕЦЕКА, че ги водат у кланницата. За всяка свиня идва веднъж коледа. Вашта коледа дойде по време на лятото. От май вече няма да съществувате. Вечер като си легнете и пуснете по една палава сълзица за миналото, не забравяйте, че то няма нищо общо с настоящето, нито с бъдещето. Защото бедеще за вас нямааа.

А за всяко теле какво идва. От както баткофспор играе във втората шестица имаме далеч по реални и стойностни мачове в първата. Ама теле да го забележи е невъзможно. И баткофспор ЦСКА са тумори, ама баткофспор е злокачествен, докато ЦСКА има шанс да се излекува. Говедата са си говеда и докато ги има футбол в БГ няма да има.

Еееее, когато някой хора тука във форума, с алено червени сърца и верни на червената идея до гроб, та когато ви пишехме и говорехме, че управлението на Томов е меко казано пир, по време на чума, тогава получавахме само обиди. Две години по късно ужасът без край е на лице и накрая ще се превърне в ужасен край. Големия бизнесмен и големия треньор се изсра,а на всички които ги опреличаваха на божества и спасители в устата. Сега тия дъртите комунисти Инджов и Манджуков, аз ли ги доведох на армията. Това си заслужаваме. От една страна четири пет тариката, Стойчо, Томов, Тодоров, и фамилиите, от другата страна истински обичащите ЦСКА, но за съжаление неграмотни и тъпи същества с животински прякори и с такова поведение, се ближат по задниците и си пишат декларации едини на други, колко са велики и предани на каузата ЖСКА. Абе защо не мога една лоша дума за Сашо Чакмаков да кажа. Защо човрка инвестираше, но не искаше да има нищо общо с управлението. Но не, и него се намериха лумпени да го плюят, лично и сдружението. Е, затова си заслужаваме фалита, който всъщност си беше неизбежен и преди две години.

КАКТО МАХНАХА ПЕТО;ЪЧКАТА ТАКА ДА МАХАТ ТОЯ ОТБОР И ДА ОТИВА В ИСТОРИЯТА ТОВА ДРУГО ПО ДОБРО НЯМА ТЕ СА ЕДНА КОМУНИСТИЧЕСКА ИСТОРИЯ

Бихме Герена 6 пъти по ред като мачета у дирек Смешници

Шест пъти и като погледна статистиката, пак имате по малко победи срещу тях, отколкото загуби. И, то, че по времето на комунизма, вие бяхте дяволското изчадие, което цялата комунистическа СГАН, подкрепяше. Това да си от отбор с четири букви, незначещи към момента НИЩО, означава, че май нямаш връзка с главния мозък. Днес се гласува декларация в парламента, за турския геноцид над арменския народ и за това предлагам да се гласува пак там декларация и за червения геноцид, през четиресет и пет годишната ви история. МЪРШИ!!!

Отрепките от ДС отборът Герена, начело с агента Тара, Да живее ДС, Да живее Динамо Герена на Цола Драгойчева Отрепките на МВР уууууууууууууууууу

мисля че скоро ЦСКА ще бъде прехвърлен на някой безимотен ром, за да се оттърват по този начин от дълговете. Това е добре изпитан способ в мутренските среди, а като гледам новите собственици са си точно такива

Как ли ще изглежда бат Сали собственик на ЦСКА хахахах

Агонията продължава!!!

Най много фенове в бълагрия има Лудогорец, след това са Ботев

Жалко за цецка...

Уважавам всички запалянковци(мразя чуждицата фен), но привържениците на армейците не са милиони Трябва да сме точни. Никой не знае колко са. Най- верен критерий са зрителите на стадионите. А те са полупразни. Г-н новия собственик. Пожелаваме ви успех и внимателно с цифрите.

Дръж ми Маро капата-файтон ме джаса!От единия джоб в другия!Същите пишман-собственици под друго име!Сега е момента да залеете Барбуков и ония джеревец-неандерталец с молби и и-мейли,истаграм и фейсгрупи да преведат на умрелия червенокож клуб по 7-9 милиона евро и да станат президенти и собственици едновременно!Другата опция е само една-ИЗВЪНЗЕМНИТЕ!!!Иначе агонията ще продължи до лятото!

Кой мучи жално зад Чертата. Дали ще бъде вечно втор и там. Или все пак на село първи.

Абе, нещастник. Вашият фалирал ДС клуб, дето от 4-5 месеца няма заплати, що си го не видиш, а Гладниците от Динамо Герена само лаят за стотинки от 7 място завинаги

Няма как да съм мучащо говедо от Герена след като един от седемте най-щастливи дни във футболния ми живот беше мача Антверпен-Витоша от 1989 година!Други два от седемте са срещите Италия-България и Швеция-България от 1994 година!Капиш ли сте???