”Б” пробите потвърдиха наличието на допинг

"Б" пробите на 11-е българските национали по вдигане на тежести са отворени.

Обратно в новината

Коментари - ”Б” пробите потвърдиха наличието на допинг | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

има 3 свдетелства за наличието на станазолол, 2 от лабораторията в Хамбург и от направената тройна експертиза в лабораторията в Кьолн. А както знаете - германците не лъжат ...

Ако държавата им плати глобата ще е скандално,това не им е първият допинг на тия,все някой друг им плюл в канчето,те -момини сълзици

В хранителната добавка "Трайконьоза" бе открито замърсяване със забранената субстанция - стероида "Зеленатрева".

кога най сетне в България хората ще разберат, че незнанието навсякъде по света се наказва. Кога ще почнат да си вършат работата както трябва и да си проверяват добавките преди да ги използват, както всички спортисти по света. Пак някой друг е виновен, пак някой друг е ср*л в техните гащи. Абсолютен непрофесионализъм..

Трябва да сме горди с този спорт. Донесъл е много слава на България и авторитет

Необходимо е много голямо внимание и концентрация за преодоляване последиците от този и някои други гафове в националния отбор по щанги! Имаме талантливи спортисти, които не съумяваме да предпазим от посегателства и вредителство! Мърляви сме! Неспособни сме да защитим името си! Надсмиват ни се за нашата наивност и лесно предизвикани провали! А борбата за власт във федерацията по щанги продължава?! С две думи самоубиваме се!

Щом е виновна фирмата доставчик на добавката, логично е тя да плати всички нанесени щети. Защо е нужна друга помощ?

Кой е доказал, че в добавките има допинг? Крайно некомпетентната агенция по храните, уродливото творение на Миро Мършата. Ако няма анализно свидетелство от германска лаборатория на коректно взети проби, всичко е шменти капели.

Националният отбор по допинг бил хванат с щанги. Хихихи!

TIREX

долни смъркачи никога уважение!

Ако сме българи, трябва да застанем зад щангите!!! Това е спортът, донесъл най-голяма гордост на Родината и няма смисъл да плюем това, което ни е дало авторитет в света. Нима китайците, или руснаците, или другите медалисти, не се "попмат", но тях не ги хващат. Не съм за допинга, но без точни хранителни добавки успех в нито един спорт няма. Дори и в шахмата. Успех, славни щангисти, ние сме зад вас!

TIREX

малоумен си тези "щангисти нямат Нищо общо с предишните" скрий се