Кличко защити световната титла срещу Дженингс

Владимир Кличко защити успешно световната титла по бокс за професионалисти в тежка категория, след като победи американеца Брайънт Дженингс.

Обратно в новината

Коментари - Кличко защити световната титла срещу Дженингс | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нашия смешник дали е гледал как играят маисторите на бокса а не като него само една голяма и проста уста да говори само простотии такъв тъп галош като пулев нямааааа

Кличко беше подценил черняка, черняка не игра бокс а хоро на ринга слаб мач.Ако кличко беше в тази форми и играеше с Кубрат може би нямаше да е шампион вече. Много слаб мач накъсан от хитрецът черняк и безиьеен кличко. И все пак украинеца не е за подценяване, явно се подготвя според класата на съперника си.

Мистър Клинч отново победи с прегръдки

И този Дженингс и евентулния следващ Уайлдър,са бивши спарингпартньори на Кличко, украинецът ще напусне ринга непобеден,в него е и хляба и ножа

Кличко е велик, но времето му отминава. Срещу Кобрата беше по добър. Следващият претендент ще го победи. Никой не е вечен.

Е, този американец знаеше слабото място на Кличко и не го намери през целия мач. Слаба ракия е, не става. Истинският боец в тежка категория и който ако има мач ще бие Кличко е Дионтей Уайлдър, вервайте ми...

Дионтай първо трябва да мине през Поветкин, а там не го виждам.

Коментари различни,истината е: За този не малък период от 10 год. няма по добър от Кличко. Като бокс ,това си е пълна трагедия.Клатене и подскачане.Времето на големия бокс отмина /за съжаление/. Сега с мишката се печели многократно повече ,а усилия ,лишения и травми за цял живот- никакви. Това е.

Хейтърчетата да обяснят бързо, защо Кличко се бие в Щатите? Нали е зобен и се страхува да се бие там?

И понеже сме хейтъри ни обясни защо не дава дори и там допинг проби!

Как да не дава? След мача е имало допинг тест, винаги има

Бизнес и то един от най печелившите е професионалния бокс.Затова се направиха и куп версии.и не знаеш кой и за какво се бие.Преди се знаеше ,че двама играят за световната титла в категория еди коя си и това е.Но така или иначе Кличко отново беше по добрия.Дженингс просто загуби достойно.Имаше много здрава защита и не свали гарда нито за секунда.

"Имаше много здрава защита и не свали гарда нито за секунда. Ама ти кой мач си гледал. За целия мач имаше 5-6 удара на Кличко. Другото беше бутане и подскачана на ринга.

Сега вече един от тримата най-велики във свръхтежка категория за всички времена!Заедно с Роки Марчиано и Джо Луис!Съвсем скоро и най-великия!!!Единственият!!!Браво на тоя под мене експерт-не знаел кой е Дженингс!???Сащия като Опулев че и повече!Нали Влад взимал допинг и за това не смеел да се бие в Щатите!??За да не го разобличат???Ха ха ха!!!Опулев Бърбука и Дришу ще си останат в миманса!!!

като се изкажеш, да пуснеш водата..

Ти ли си тоалетната чиния

То ти си там по рождение.

Кличко е голям шамион. Един ден и той ще бъде победен, но това което прави е феноменално!!

Не го знам този Дженингс, но целта му в мача беше не да бие Кличко, а да изкара 12 рунда. Голям подбор от щаба на Кличко

моита цел беше да го бия още от първия рунд... ама стана тя каквато стана