В Италия: Голям ”Юве” мечтае за финала

Италианската преса засипа с похвали отбора на "Ювентус" за победата над "Реал" с 2:1 в първи полуфинален мач в Шампионска лига.

Обратно в новината

Коментари - В Италия: Голям ”Юве” мечтае за финала | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

юве и бенфика само за финал мечтаят и после го губят, хахаха, само ще прецакат един наистина хубав финал между барса и реал или байерн и реал

Две дузпи още и са шампиони :) Стига бе, Барса и Байерн са класа над този полуфинал.

С тази игра, само могат да си мечтаят.

ууууууууууу,мазните жабари....

абе снощи играха италиански и испански отбор ...немаше франсета...кви жабари те гонят...много менте си изпил щом още халюцинираш.

Май бъркаш жабите с дудуците...

Жабари се използва и за италианци, особено в българския език. В английския на 100% означава французи. И двете нации нагъват яко жабешки деликатеси, така че тук няма грешка.

Ювентус ще ги смачка в реванша.

Тия измекяри играят най-лошият футбол не само от 4те полуфиналиста, но и от 32та отбора в ШЛ. Само Челси и Атлетико ги "превъзхождат" по "красота". Дано има някаква справедливост до финала. Жабарите се напънаха този сезон в турнирите на мах, поне от 5 години насам, но са в криза, нз що рипат само. Ако тия вземат купата ще е само и благодарение на платини, уефа и съдиите. Просто не ги виждам ошарените, черномурни момченца с модерни прически (да не кажа м......) да играят истински футбол. Жалко, че Реал са слабаци в момента, та не им напълниха кошноцата.

Абе ,,испанец,,...толкова глупости си написал...не те ли заболя кратуната...

Юве са ми симпатични,но за съжаление Реал ще ги смачка на реванша.

Пилците се броят на есен т.е. след втория мач