Роналдо се е оплакал на Флорентино Перес

Звездата на "Реал Мадрид" Кристиано Роналдо се е срещнал с президента на клуба Флорентино Перес и е изразил своето недоволство, пише испанският вестник Марка.

Обратно в новината

Коментари - Роналдо се е оплакал на Флорентино Перес | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоз ми прилича много на една,дето оня ден беше на Милен Цветков на гости в студиото.Татуирала си по цялото тяло песни на некой си Борис Надали ли беше,къф беше,не помня....

Феновете на Меси и Барса са като сектанти - те не признават нищо друго освен споменатите по-горе :) Истината е, че и Меси и Кристиано са класа, Меси е по-атрактивен, Кристиано е по-ефективен. Статистиката не лъже. И двамата са егоисти, и двамата са нарциси, просто КР не го крие така добре :D Тази година причината Барса да има 3 трофея, а Реал 0, не е разлика между Меси и Роналдо, а факта, че Барса са по-балансиран отбор от Реал и в Барса голове вкарват още двама, а в Реал всичко е на плешките на Кристиано

Сравняването между меси и роналдо става само щото на някои им се иска да има някаква интрига.Страхувам се че меси е може би най-добрия на всички времена,Гледам мач от 55г.През живота си съм изиграл безброй мачове и съм вкарал безброй голове.Просто си бях добър.Но не сред тези дето ситрошат краката за пари.Гледал съм пеле и гаринча-ама не 58 и 62г.А 66 и 70 вече беше друго.Помня нетцер и оверат и боби чарлтън.Кройф и дейо савичевич може би бяха най,най,но тоя е май е по-добър.Особено сега когато узря.А той вече узря.Може би има някаква база за сравнение с неговия ментор,този който научи барса на футбол заедно с кройф и рийкарт-роналдиньо.Но този като че ли е по-добър.А португалчето е един бегач и фаладжия до някъде.И в момента има поне няколко по-добри от него.Но така е има едни дето много обичат да промиват хорските мозъци.

Злобее защото знае истината. Без значение на комисии, титли топки и фенове. Без значение на брой голове и златни обувки. Без значение на заплати, реклами, парфюми и гелове. Без значение на "великите" му мускули и моделки в леглото. Кристиано ПРОСТО Е 2. Е те за това е нещастен и плаче.

Добър футболист е безспорно, ...... Но е и рядко го_но също. Как точно вкара тези 58 гола? Освен 15 дузпи (12 успешни), колко точно си направи сам? Целият отбор играе и му създава положенията и пак недоволен. Оооооо и жалката картинка след като Арбелоа посмя да вкара гол под носа му ...... Каква злоба братче! Кога ще видиш професионалист от велик отбор да злобее защото отбора му вкарва гол??? В същото време, в което маестрото отстъпи дузпата на Неймар, макар и да беше на хеттрик. И се радваше с него след гола! Добър е, да но е малка, жалка, завистлива душица. Какво ли е, да имаш всичко и да си толкова озлобен и нещастен?

Роналдо иска повече пари, преведено на български език

провали Реал в последния мач. няколо пъри игра за топката пред Роналдо и сгреши непоправимо.

Глупак! Да беше си стоял в Юнайтед, щеше да си легенда като Чарлтън, Бест, Кантона, Гигс..... Кво си ревнал като вдовица за к*р, все едно не знаеше, че отиваш в най-не благодарният отбор в света!? Трай сега, скуби кинти още малко и хайде скоро...... в пенсия!

Глупости! Че кои пък са тези Гигс и кантона? Идоли на некви локални английски селски пияници. А Роналдо вече 9 години е на върха на Света.

Глупавичък си май?! Или нищо не разбираш от футбол и си пишеш хей така, да си начешеш егото?

НароденСъд 2

Гигс и Кантона са тези, които не реват като вдовици за к*р! Хахахахаха Ако си ходил на Олд Трафорд щеше да знаеш, че феновете все още пеят песни за Бест и Кантона, толкова години след като вече не са на терена. А това "гнездо на змии" Реал Мадрид си изгониха едни от най-големите играчи като Раул и Санчес! А този шестак 1234 явно гледа футбол заради артикулите и рекламата! Истинският футбол, шестак е отвъд парите и точно затова реве Роналдо. За жалост обаче и той, както и много други глупаци преди него го осъзнават чак когато започнат да навлизат в залеза на кариерите си..... А връщане назад НЯМА!

в Юнайтед можеше да се набълбука с титли и да стане легенда!

легенда, легенда, колко да е легенда? Селските пияници в Манчестър щяха да си спомнят с умиление за него между 5-тата и 6-тата бира и да му пишат по стените в кенефите.

аман от п.дровци, дето се напиват с бира, гушкат се, вият и реват, коооолко велик бил някой мъж. Страшна слава, рицарско си е мани, мАжко, настръхнах, дорИва ми се, кантона и кой там, хехехеее, голем футболис, сега се снима за некой лв в посредствени филмчета. Роналдо си тръгна от кюмурския отбор на време и спечели два пъти повече лични трофеи в най-великият клуб в историята на футбола за всички времена. А ония нека си пеят, пос.ркОФФци.

Добре че отиде в Реал, та го направиха машина за голове. Сравнението на статистиките на двата му периода е еднопосочно.

Ревльото пак има повод. А на мача с Ювентус гледаше мача отблизо и ако не беше дузпата нямаше да се разбере, че е в игра изобщо.

Той това го прихвана от Барбито, по време на съвместният им престой в Юнайтед. Да гледаш мачът от тревата е изкуство, което не всеки го може! Хихихихихи

Така е! А след това журналята само Бейл обсъждаха, а ревльото къде беше.

Циганин -все недоволен.

гелосаният пак се главозамаива...пак започна да хленчи и да реве...преди 3 години при моу беше нещо тъжен и това беше голям проблем за реал...хаиде стига глезотии...остаря, но не порастна...след всеки гол се перчи и демонстрира самочувствие по-голямо и от сантяго бернабеу...според статистиките без него реал печели с повече голове своите срещи...за тези които цъкат минусите е време да започнат...цък, цък, цък...

му се дължат и на отбора, няма как да кажеш "направих всичко сам", а те блеяха, щото повечето голове на Роналдо са от 3-5 м сам пред вратата и то след хубав и точен пас от някой си там в отбора, а също и дузпи бие най-много, и статични положения и тн. Едва ли се е оплаквал, след 2 златни топки, куп златни обувки, куп пари и рекорди и втора купа от ШЛ в кариерата му и всичко това с Реал, всеки сезон или има Златна обувка или топка или подобрява рекорд някакъв. Но ако иска да си бега прав му път. Обаче съм 99% сигурен, че във всеки друг отбор ще яде дървото и няма да вземе и половината на това досега.