Изпълнителният директор на ЦСКА подаде оставка

Изпълнителният директор на ПФК ЦСКА Александър Тодоров подаде оставка, която е приета от собствениците на клуба.

Обратно в новината

Коментари - Изпълнителният директор на ЦСКА подаде оставка | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-добре е точно турчин да се набута с ЦСКА. Няма кой друг нормален да вземе отбор с 15 милиона заеми, и да го издържа с още 4-5 милиона на година. Макар, че се съмнявам, дори и турчина да се излъже така. Няма да има сделка.

Вече изпълни мисията си по тотално закопаване на отбора и може да си ходи.

С казаното съм съгласен. Само едно : Не ! Турчин не може да е собственик на ЦСКА ! Ще те бият и тебе с него. Аман, от турци и руснаци !

Че какво по-естествено от това, ако не БКП, то турчин да е собственик на Цецка!?!?!?

Във футбола се печели от пълни трибуни... обръщате ли внимание, че по нашите стадиони обикновено са заети само по стотина места от агитките. Никой не иска да гледа нашите клоуни, след като преди това е гледал макар и по телевизията Ювентус - Реал... никога няма да имаме футбол, за съжаление, това са някакви жалки напъни... и пари съответно няма да имат никога поради същата причина.

Ти да не мислиш че футбола е само Ювентус - Реал, бе глупако. Да вземем да закрием всички първенства по света. И да си играят само 5-6 отбора, Барса, Реал, Челси, Юве, Байерн. и калъвите като теб да стоят и да си ги гледат по ТЕЛЕВИЗИЯТА хахахахахах

2008... нямало дългове... след това всички приходи са харчени... ако е законно осчетоводено - не би трябвало да има задължения към нап... какви лихви по 50000 на месец?!?

ПЛЪХОВЕТЕ ВЗЕХА ДА НАПУСКАТ!!! ЗАЩО БЕ??? НЯМА ВЕЧЕ МЪНИ???

Само не ми е ясно, след като този човек подава оставка днес, как и като какъв ще внесе документи в БФС в понеделник?

с тез пари дето ги дължите сашо апашо(томов) си е купил къща на женевско езеро редом до цветан Василев от КТБ - крадат милиони безнаказано, полиция не ги хващат, а вие им сърбайте лайната. Да ви е сладко

Първо си платете тока, после организирайте пресконференции да ни давате акъл. Нещастници.

Да бе, ще платят... в 17 часа... нали.. Ще ходят да палят свещи (питай Дучето къде). Пресконференция на свещи...вино, пържолки, романтика...

Този ще плати 1 милион. Добре. Ами другите 18 милиона?

Е то им е ясно концепцията, закриват цеца, регистрират дружество с друго име и молят феновете да се направят на ударени и да припознаят новото дружество, като ще празнуват 50+ годишнини, нищо, че ще са създадени 2015г. Са вече лиценз откъде ще вземат не е ясно, Септември Симитли се спрягаше, но те имат за Б-група. Може да да се гушнат с Хасково и да спасят техни лиценз, нали и те играят в червено.....

Ама Хасково не отпадна ли от А група?

Вчера слушах Александър Томов по спортно шоу Гонг. Червена Наглост! Безочие и ...Колко като него се разхождат по върховете на обществения живот? Няма спасение нито за ЦСКА, нито за Левски нито за футбола в България, докато не станат самоиздържащи се дружества.

Къде па по света има самоиздържащ се успешен футболен клуб?! Имаш спонсор - печелиш трофей, нямаш спонсор долните лиги, където се крепиш на ентусиазъм.

всички севрноамерикански отбори са на самоиздръжка и дават печалба на собственика