Нико Розберг триумфира в Монако

Германецът Нико Розберг с "Мерцедес" спечели Гран при на Монако във Формула 1 за трета поредна година.

Обратно в новината

Коментари - Нико Розберг триумфира в Монако | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега интересното е как събитията в Монако ще се отразят на следващите стартове и въобще на атмосферата в екипа,на който Хамилтън няма доверие.Според мен тя вече е безвъзвратно отровена,но.....да видим.

Да бе,да,напълно "логично' решение на екипа,как пък не!В Монако "правилният победител" беше Розберг и шефовете го измислиха.На негово място щях да се кефя по-скромно.

И шефовете измислиха катасторофата, след това пуснаха колата за сигурност и вкараха Хамилтъ в бокса. Браво, какъв ненадминат гений на конспирациите си.

И какво да направят от Мерцедес? Не могат да вкарат и двамата пилоти в бокса. Викат първия - Хамилтън, но виждат че Фетел на влиза. Усещат, че са се прецакали и за да не изтърват първото място оставят Розберг. После няма как Розберг да пусне Хамилтън, при условие че между тях е Фетел.

Е да де,точно там е заровено кучето- от какъв зор извикаха водача.Случайно,а?

е кво черния май се прави на АБОНИРАМ ба ти тъпия гъз

Ушко,да не се радва много.Тази победа му бе подарена от екипа на Мерцедес.

Safety car обърна съзтезанието. Кими почти беше настигнал руснака и може би щеше да завърши 4-ти. А онзи австралийски булдог с гаден номер му взе и 5-тото.

Беше абсолютно нечестно това прецакване на Хамилтън.Вече наистина подозирам,че в екипа на "Мерцедес"имат ...особено отношение към Розберг.Тази победа не беше негова.

... важното е мерцедес да е начело... и аз имам две S класи, ама не мога да ги карам едновременно...

И като се събудиш, проблема ти изчезва...