Шефът на ”Мерцедес” Тото Волф се извини на Люис Хамилтън

Шефът на "Мерцедес" Тото Волф се извини на двукратния световен шампион Люис Хамилтън след Гран При на Монако във Формула 1.

Обратно в новината

Коментари - Шефът на ”Мерцедес” Тото Волф се извини на Люис Хамилтън | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Режат клона на който седят! Ако успеят да го прецакат тази година, догодина ще гледат шампион през крив макарон!

Нарочно много елегантно го резнаха черничкото.Отчасти за да му го върнат дето шест месеца ги разиграва с договора, хем да му покажат кой командва и колко е зависим от тях и ще стане шампион само , ако те решат, а те ще решат ако слезе на земята и слушка..

Извинил се! Колко трогателно, направо да се разплачеш! Но това ,което видях днес е,че май в"Мерцедес" се опитват да решат съперничеството на русия германец и черния британец с други средства.

Хайде, не търси конспирация там, където я няма. Защо тогава му предложиха нов договор? За да им е в ръцете и да го "унизяват" следващите три години ли? Никой не можеше да предвиди катастрофата на Верстапен и излизането на колата за сигурност. Мисля, че от екипа даже искаха да помогнат на Хамилтън да спечели със сигурност, като му сложат нови гуми, но не се получи. Според мен германците сгафиха с тактиката.

Аз също споделям мнението,че събитията на пистата в Монако не бяха съвсем плод на случайност,защото не е единствен гаф на екипа ,провалящ британеца.Новият договор с Хамилтън е напълно логичен и съвсем не опровергава съмненията-острата конкуренция между двамата пилоти в крайна сметка носи повече индивидуални успехи на двамата и на отбора.Никой не губи .И при изравнени възможности,защо да не ударят рамо на своето момче.А мен лично ме е яд,защото Розберг няма характера ,класата на победител,той е по-скоро късметлия.