Футболният свят иска Блатер да напусне ФИФА

Въздухът около Сеп Блатер става все по-горещ, след като се все повече искат оставката му след вчерашните арести на високопоставени служители на ФИФА.

Обратно в новината

Коментари - Футболният свят иска Блатер да напусне ФИФА | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Aбе любимите ви мужици как веднъж не заформиха подобно разследване срещу каквато и да била корупция....Ами ясно,защо! Защото те винаги са били в тази игра с подкупите....Добре че са янките, че да им вадят на тези диваци кирливите ризи и насрани гащи....,че няма кой друг да се озъби на мутрите.....

Защо американците не провалиха олимпиадата в Сочи а ще искат да провалят мондиала.

Професионалният футбол е един от сигналите за падение на човечеството. Безсмислен и безплоден като онанистки акт. Нищо не ражда, само задоволява ниски страсти и дърпа невиждани ресурси от човечеството. Ако средствата, потрошени да гледат как си бъркат в гащите по терена, как храчат наляво и надясно, как си трошат костите и как се бие пъбликата - бяха изхарчени за нещо полезно, днес можеше да няма гладни хора по света. А днешните сити хора щяха да са далеч по-богати. Тотална малоумщина! Никакви ползи. Канал за помията на човечеството.

От 10 години искат да го сменят този меркантилен тип, но не им се удава. Ха дано този път е успешен

А БОБЧО,ОБИЦАТА И ИЗДЪНКАТА НА ГЕРБ,КМЕТА НА СЛИВЕН,КОГА ЩЕ СЕ МАХНАТ???

Що да се маха, добре си е.

Атаката започна. И естествено в първите редици са английските пудели. Не че Блатер е цвете за мирисане, но всички знаем истинската причина - че той не се подчини на ултиматума на световните господари да се отнеме домакинството на СП от Русия. Вероятно и това ще се случи, но е жалко за футбола. След парите се намесва и политиката..

см.ръдлив уяден старец

" не е баш така ( нерегистриран ) 28.05.2015 11:58 .На които през 2018 могат да направят националното състезание по игране на казачок! Кой ще им отиде, нали знаеш чеако се запънат няколко по-оглеми федерации и УЕФА ги подкрепи (за да оцелее)- край със световното в Русия, ще остант само Конкакаф, Русия и Корея да играят. " Русия са застраховали домакинството. Освен това дали всички страни-членки на УЕФА няма да отидат. В случая какво казва централата на УЕФА няма знячение. Латиноамериканските държави ще отидат и поне половината от УЕФА са сигурни. И като говорят за корупция да видят как е Избран Катар. Защото за Катар има данни за корупция.Но "уж" не били достатъчно. Като отменят световното в Катар ,как после ще са съюзник на САЩ?

Колко наивен трябва да е човеч, че да очаква, че в такава структура, където стотици милиони долари/евро минават годишно, няма корупция и крадене?

Какви стоитици милиони. 2+ билиона се въртят според отчетите.

Добре де, що американците се занимават с това? Тези дето са арестувани не са американски граждани. Съмнявам се да са прали въпросните пари в САЩ. Как става тогава обвинението, ареста, че и за екстрадиране говорят? Откога американските съдилища станаха световни? Откога американските съдии почноха да раздават световни присъди?

Що бе, цървул? Кой се нае да го свърши през последните 20 години? Майка ти ли?

Ами айде помисли малко, а ? Кока-кола, Виза, Мастър Кард, Макдоналдс и т.н. са все американски компании и те са дали едни милиони на ФИФА да прави първенства и да развива футбола. ФИФА е взела тия милиони и е правила с тях подкупи, т.е. ощетила е интереса на американски компании и сега - е ли в правото си САЩ да си защити компаниите? Това е отговорът, а дали ти харесва е друг въпрос ...

Николовв

ФИФА не е давала, а е взимала!!!

Най ги обичам такива. Все хамериканците им виновни. Ами кой да се захване? България сигурно, дето е потънала до гуша в корупция.

"Съмнявам се да са прали въпросните пари в САЩ" - Тук ти е грешката, точно там са давани подкупите. Ако четеше други сайтове - щеше да знаеш, но понеже работата ти е да тролиш - вършиш си я перфектно.

Еееех, изпревариха ме! Тъкмо си бях нагласил калъпа!

Че ФИФА е червива и корумпирана се знае от много години.Не искам да ги защитавам но странно защо точно сега решиха да правят арести. То от много години се краде и перат пари там, как до сега не са успели да ги разкрият или са ги разкрили но сега е планиран удар към ФИФА и може би към постфактум към първенството в Русия и Катар. Американците са готови на всякакви мизерни ходове за да постигнат своето, а покрай тях и много цомпании които ще загубят много пари ако първенството в Катар се играе зимата. Зад тази цялата работа седят интереси и пари, а за това че ФИФА отдавна трябваше да я опандизят цялата си се знае от десетилетия.

фифа уефа всичко един дол дренки барабар с наш Боби

... готов съм веднага да му седна на местото...

А нашият Боби, кога ще арестуват?

Kalin

И да е вярно това то се знае от много години и н момента просто американците искат да го ползват за да спънат домакинството на Русия.Ако не беше това щяха да си траят.

Какво има да спъват, Русия си е избрана и вече гради велики стадиони.

На които през 2018 могат да направят националното състезание по игране на казачок! Кой ще им отиде, нали знаеш чеако се запънат няколко по-оглеми федерации и УЕФА ги подкрепи (за да оцелее)- край със световното в Русия, ще остант само Конкакаф, Русия и Корея да играят.

Diana

На гол тумбак, чифте пищови е тяхната работа. Никога няма да могат да си върнат инвестицията. И кой после ще ги ползва тези стадиони?? Мужиците ли??