Дадоха 4 дни отсрочка на ЦСКА и ”Локо Сф”

Документация от НАП даде още 4 дни живот на ЦСКА и "Локомотив София".

Обратно в новината

Коментари - Дадоха 4 дни отсрочка на ЦСКА и ”Локо Сф” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма начин Локо да не спаси лиценза, ако свинете го получат, зщото държат 11 пъти по-малко дългове към НАП.

Чакат да свърши първенството. Собствениците на ЦСКА, явно са решили да фалират клуба и да не платят нищо. Не знам защо реално не дадат клуба на тези на които дължат парите. Фалираща фирма (без ЕФ/ЕТ) може най-много да дължи собствеността си. Стане ли собственост на "кредиторите", то примерно ЦСКА ще стане 50% държавна собственост и съотвенто на други на които дължи пари до момента. Но след това преминаване дълга е 0 лева. Няма как да дължат на себе си пари. После да го продават ако искат.

И значи дълговете към НАП се покриват от всички български данъкоплатци?! А после НАП ли ще плаща издръжката? Големи сте тарикати, бе.

Не се покриват от "всички българи". Така, както "всички българи" нямат общо с това дали НАП си събира парите от което и да е фалирало друго търговско дружество. НАП определено трябва да "стискат палци" ЦСКА да не фалира, тъй като ще имат да продават една търговска марка, която едва ли ще бъде продадена за повече от 2 млн. лв., а за останалото ще пият една студена вода, ведно с всички останали кредитори на клуба и персонал с неизплатени заплати.