Сеп Блатер: ФИФА се нуждае от тотална промяна

"ФИФА се нуждае от тотална промяна", заяви президентът на организацията Сеп Блатер на специална пресконференция днес, на която обяви, че подава оставка.

Обратно в новината

Коментари - Сеп Блатер: ФИФА се нуждае от тотална промяна | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Tоворисчи, что получилосъ?

А и между другото 2018 световното или ще е в Русия или няма да го има. Просто няма време да се сменя домакина. Само е интересно кой ще плати на застахователната компания ,където Русия застрахова домакинството. В крайна сметка Блатер какво направи . Избраха го . Каза,че световните финали остават там където са определени и... Ще има избори догодина май . Ама квалификациите за Русия 2018 вече ще са запачнали и домакина не може да се сменя. Дори и Макейн да се посере.

Напротив ,цялата работа беше да не е мангала,нарече принц Али. Сега Блтер ще поготви негов човек за заметник. Както навремето Иван Славков подготви Борислав Михайлов

И ФИФА и ФАФА и ФУФА, все се нуждаят от тотална промяна. Само май ще е от трън на глог. Най-големи шансове има мангала от емиратите, а арабин и подкуп вървят ръка за ръка.

Очаква се поздравление от Путин до Блатер по случай подадената оставка.

Явно, са го стиснали за "топките" с някой "компромат"!

ясно,мондял в русия няма да има. дрмократите няма да позволят нещо по-добро от сочи *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ти пак каво разбираш? този корумпиран боклук- да си ходи! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.