”Сектор Г”: Заедно ще извървим трудния път

Фенклуб "Сектор Г" призова за пълна подкрепа за ЦСКА в предстоящите мачове от югозападната "В" група.

Обратно в новината

Коментари - ”Сектор Г”: Заедно ще извървим трудния път | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато си на наркотици, от страни изглеждаш тъп, но на тебе си ти е добре, всичко ти е килотено розово! После ефекта отминава и виждаш колко си бил тъп!

Микрето и то оттърва присъдата.

Пичове, много дулъг ще ви е пътя. Мисля, че няма да го извървите. Всичко е политика. Аз, искренмо се зарадвах, че ви взе човек, който може да ви върне където ви е мястото, но вчера говорих с едни хора, близки до вашия клуб, които ми казаха, че Черепа са го отказали. Гришата не признава тоя и оня, но май, май и него ще го откажат. Така, че много не ви вярвам на декларациите, след като и вие ги чувате тия неща. Целта е за два сезона да ви забравят. Отворете си очите.

Ако все още някой не е разбрал - това е за затвърждаване, за да се знае от всички. И ще има и още и още и още....... Ама с тези декларации май се цели избягването на подигравки по техен адрес. Защото виждате ли - това е правилният път. Ами то друг няма :) Вчера гледам някакъв си Георги Атанасов само реве по телевизията, че видиш ли - Цецка никой не ги бил подпомогнал. Всички били срещу тях - смешници са и такива ще си останат. Само чакам да видя когато и Ганчев ще се отрече от тях

А задълженията кой ще плати бе лумпени? Само с декларации и бръщолевене става.

Значи, като е обида го скривате, а като не е обида, а истина не го публикувате изобщо!?!?!?

Не ви ли е ясно, че оня от Микре се е хванал само за да отърве панделата както стана със Сашо Апашо. Ако на есен се отърве моментално ще зареже ЦСКА, да не е луд да плаща 30000000 лева за тоз дето духа. Ако влезе в пандиза също няма да плаща, така че блаженни са вярващите!

Фенове на ЦСКА, фракции, ултраси, стига сте коментирали, волеизявлявайте и прокламирайте! Всички видяхме и четохме ли четохме как Вие ще останете в А група, кака няма друг изход и т.н. Сега ще вървите дълъг път. Първо си оправете редиците - махнете 50 годишните лумпени, които се бият с 12-15 годишните левскарчета. Махнете скинарите, наркоманите и дилърите. После се изявявайте като вождове и лидери. Има интелигентни хора, все още, в тази държава и ние се смеем на такива детски игри и празнодумие! Оправете си градинката и после в А група! Лек и успешен ден! :)

Сектор Г ,късахте се да правите пътеки ту към Божков,ту към Ганчев...Добре че Гришата ви завърна към истинското ЦСКА, сега да се правите на света вода.

Колкото пътеки - толкова надупвания.