Чили с исторически триумф на Копа Америка

Националният отбор на Чили спечели за пръв път в историята си титлата на Копа Америка.

Обратно в новината

Коментари - Чили с исторически триумф на Копа Америка | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чили откраднаха титлата. В три поредни мача, съдията дава измислен червн картон на другия отбор( срещу Уругвай и Перу), а срещу Аржентина трябваше да изгонят играч на Чили с червн картон в 30-тата минута...Ак Франция през 1998 г, са Купили Световното Първенство, то тия Чили направо ОТКРАДНАХА купата н на Южна Америка.

Меси бил най-великият футболист за всички времена, според някои! Видя се, че не е! Все още! Защото не е лидер, а само много добър футболист! Колкото и да не харесвам сегашният Марадона, толкова повече се убеждавам, че винаги е бил по-голям от Меси!

чили показа на гаучосите и най-вече на прехваленото джудже, че истината за футболното достойнство на аржентина е надут балон. откакто меси играе в националния отбор аржентина никъде нищо не постигна. и сега чили логично развенча мита за супер отбор със супер меси.

Не съм сигурен че това да мразиш един човек , а в случая с Вас това е Меси ще омаловажи неговите качества!

О, колко се смях на джуджето !

Толкова разбираш от футбол...

Като извадиш 9 от 42 гола на Роналдо, отбелязани от дузпи, остават 31 гола + 14 асистенции - реално това са заслугите му за победите на отбора си. Това не е малко, но Меси е отбелязал 40 гола /без 5-те дузпи/ са реално 35 гола. Като се прибавят и 20-те асистенции се вижда, че превъзхожда Роналдо. Затова Пеле казва, че предпочита Меси пред Роналдо, защото е отборен играч.

Браво....Разбирачев......Айде да сметнем пак.....От 42 изваждаме 9....и остават....33 гола?

Аз пък се смях на Рохо и Ди Мария YNWA