Венци Стефанов: ЦСКА загроби държавата с милиони

Членът на Изпълкома на БФС и президент на "Славия" Венци Стефанов отново се върна на темата с отнетия лиценз на ЦСКА и изхвърлянето на клуба във "В" група.

Обратно в новината

Коментари - Венци Стефанов: ЦСКА загроби държавата с милиони | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чуждестранните футболисти искат много пари.

Бай Тумбак казва истината, но си има причина за това. За ЦСКА му капеше мед от устата, когато искаше да прави стадион и да лапне едни кинти, та му трябваше клуб с публика. Тогава и Гърнетата и Лупи си бяха ОК, нали? Ама сега - такива били, онакива били. Вярно е, ама го разправяш навсякъде само защото изгоря с кинтите за стадиона, нали?

Затова сте на този хал,защото правите сметките на другите и не виждате как ви грабят своите.Търсите вината в Стефанов,Домусчиев ,държавата и кой ли не, а дума на упрек няма против Лупи и Стойчо,които мародерски ви грабиха.Няма въпрос,защо Лупи е харчил/официално/ по 14-15 милиона годишно при дефицит и дълг към държавата?

Тоя пък сикаджийски продукт какво се е вживял в ролята на строг, но справедлив. Такива като него, Лупи и всички други знайни и незнайни селски хитреци ако бяха отдавна по затворите можеше да има бг футбол в А група и национален отбор. В големите първенства се мешат пъти по-дебели пари, присвоят си нещо хората, но и нещо развиват, тукашните селяндури само грабят и съсипват.

Абе дебел, какво ти пречи и сега ЦСКА, когато вече са във "В" група!? И да ги има, и да ги няма все са ти трън в очите!? Сигурно ЦСКА са ти "виновни", че на стадиона ти идват един асансьор публика на мачовете, а отбора ти от 20 г. не е помирисвал Европа... И без ЦСКА, и без Локо СФ отново ще си извън Европа, а сега кой ще ти е "виновен"!?

Венци, ако руснаците не ти беха разрешили да изкарваш бензин по време на ембаргото, Славия можеше и да не е в това положение, дето е сега, не мислиш ли?

Ееее свиня дебела неналапала се. Все ревеш и мрънкаш. Нали изхвърлихте ЦСКА от А група, както искаше. Кво ревеш сега тлъсто човече.

големия проблем на шилето Венци е това, че ЦСКА не кандиса да правят заедно стадион на Овча купел, от където да лапне едни пари. Явно се е вътрил много здраво и сега си изкарва омразата ЦСКА

За жалост е много прав , както за ЦСКА така и за Левски , това какво говори няма нищо общо как ги натрупал милионите . Те и други краднаха но къде са сега , например Локото СФ , И на Гигов не му е чист бизнеса , ама не си прави сметката , този селски тарикат си знае сметката .

Интересно, колко ли милиона тоя НЕ даде на държавата за базата на Славия. Тоя стадион и прилежащите наоколо терени да не би да са без пари или са ливади без никаква стойност в средата на нищото,а?

Даги ми Стефанов, драги ми Венци.Та нали точно ти ревеше като бяла мечка за задълженията на ЦСКА и че ако ползваме чужд лиценз ще ни отпаднат задълженията към кредиторите, държавата и контрагентите.Та не ти ли беше ясно, че при фалита ще се случи същото бре нещастник.Какво всъщност искате г-н Венци.

а бе еиии, защо ровеш на чужди гробища,нали знаеше че краднат цскато,защо не ги спря,ама и ти имаш фаида отбора да го ннема,злобар долен мрасен.

Аха-а, а пък Слабия внася ли внася в бюджета...

тоя лумпен,освен глупости да плямпа,друго не сам чул от него.и ти помогна цска да го няма,защото това е наи-добря отбор на балгаря.но помнете злобари мрасни,господ забавя но незабравя.

името цска не е виновно за нищо!!!виновни са тези които го купуваха,продаваха,сасипваха,крадоха-божковци,боклукчии,томовци,индиици-отбор аидуци,с какво са виновни фудболистите,приваржениците,обикновените хора?каквито са ни управляващите-такива са и нещата в болгаря.

Kalin

Славист съм но като го слушам тоя винаги ме напушва на смях.Хубаво всичко било наред при него и Славия ама.......резултатите са смешни.Славия която десетилетия беше в челото сега едва едва крета във втората половина на таблицата и то не от днес.Взехме една тила преди години ама всеки знае как я взехме.Не се гордея с нея.

имаш предвид преди 20 години ли? Щот тва не са години а десетилетия. Футбола в БГ е дед, ама много дед, единствено остава и ние като маляците да дадем ресет на всичко. Аут от фифа и уефа за десетилетие(я) и започваме от кварталните мачлета, деца, юноши, жени даже и тн. И всеки път когато мутра иска да влезе и оцапа нещо да се противопоставяме, но това няма как да стане, понеже самите ние отдавна не сме хора, защото капка морал не остана у никой и утре и при теб да дойде някой с куфара, ще се огънеш. Целият футбол в Европа се крепи поначало с мръсни пари, но добре изпрани и ако някой много богат клуб е и много успешен е защото банда счетоводители, адвокати и вътрешни хора от централата го обгрижват много добре. 4те големи първенства са омацани до ушите, но те издържат УЕФА, а тя тях у така до безкрай. А Източна Европа е бедна поне 90% от нея и хич не ги и интересува блатото, само ние можем да си помогнем, но както казах нито има воля, нито има хора за това.

Тоя гол (гологлав) охлюв, що не си гледа в собствената паница? Всяка година Славия се бори да не отпадне, а то акъл седнал да дава на другите?

Този ако се опитва да каже нещо, да каже имена, а не общи приказки.

Венци е абсолютно прав за съжаление. Жалко за падението на отбора. За съжаление спортът и далаверите така са се сраснали, че страда спорта.

това си е чиста далавера..сега всеки отборт може си трупа борчове за милиони и после айде във в група и всичко наред :-)

Ей това е истинска мутра преживяла катарзис! Основател на СИК, измамил държавата с много пари, тормозил хора и фирми, трафикант на цигари и тн..............дава акъл! Ама какво се чудим какъвто министър председателя, такива и "моралистите" в спорта и то не само там!

от Сашко Апашко ко може се очаква..кат не си го държите у затвора където му е мястото :-)

След много оспорван мач между Славия и Лудогорец, агитките на двата отбора се сбили .. в асансьора.

С тези задължения, по-добре е виеда гледате вашият асансьор да не заседне за дълго на етаж "В"!

Тлъстата сикаджийска мутра да си затвори вонящата уста и да си гледа скръбната "Славия". Такива "щедри босове като него , Лупи и Батков" загробиха родния футбол.

Е точно па Венци не я е загробил с милион, не и не. Точно па той сигурно със стотици милиони я е загробил. А да каже от къде финансира Славия? Ама не да говори "моя партньор" дава парите ами да каже от къде ги има партньора му.

ЦСКА загроби държавата с милиони, щото не я лъже. Оказа се, че това е може би единствения клуб, години наред който внася данъци и осигуровки върху пълните заплати на играчите. Колко пари внесе Венцито през това време? Затова футбола ни е на това ниво, щото такива като Стефанов го управляват - незнаещи, неможещи, неразбиращи от бизнес селяни. А България без силни отбори ще има силен национален през крив макарон. Ама това е сложно за разбине, от глава, в която има само лой.

По справки от НАП, цска не е внасяла данъци и осигуровки от 2006, прасенце!

Не е, но отбора не е и намалил осигуровките, слагайки ги на минимални заплати, както направиха всички останали отбори, говедце. Играйте си сега със Славия и с останалите селски отборчите и си гледайте гоУЕМите резултати. Смешник!

на Венци па феновете могат да му се месят, защото няма фенове

Точно тоя ще говори за загробване на държавата! Това е като вълк да се грижи за здравето на агнето, което ще изпапка на закуска! Абе тоя и оня пловдивския Неандарталец от Герена, май нямат други теми, освен ЦСКА? Що не говорят за Локото, например? Тия са като паразитите - не могат да живеят без донор! Или като ББ без Станишев! Що не си гледат селските отборчета, които сега без Локо и ЦСКА може и да влязат в първата шестица? Щото се видя колко струват миналия сезон!

А Вие, вместо да отговорите на упрека, започвте да надвиквате, че еди кой си бил по-лош... Точно като по време на соца сте - западняците питат, защо нямаме свобода на словото и на придвижването зад граница и вместо отговор, получават въпрос - а американците, защо бият негрите!?... Жалка работа...