Григор Димитров се раздели с Роджър Рашийд

Най-добрият български тенисист Григор Димитров прекрати сътрудничеството си с треньора Роджър Рашийд.

Обратно в новината

Коментари - Григор Димитров се раздели с Роджър Рашийд | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В интервю Пийт Сампрас каза че би работил с тенисист като Григор. Сега е момента да го помоли и да има за треньор истински шампион.

Рашейд става тренйор на Хюит през 2002, когатo австралиеца вече е с 1 титла от Гранд Шлема...след това по инерция печели и Опен USA през 2002 ... и след това вече е спада...Така че не виждам тука някакъв голям принос на Роджър.....

Да така е... но нито Цонга, нито Монфис успяха да спечелят Гранд Шлем... и сега имат други тренйори... С Рашийд толкова... човека е спец по фитнеса.... никога не е печелил голям турнир (като Едберг примерно) и не знае как става това...

Нещата са съвсем прости. Гришо тръгна рязко нагоре след като постъпи в шведската школа на М. Норман. За съжаление, тъкмо когато започна да бере плодовете от нея на хоризонта се появи наша Маша и Гришо загуби интерес да тренира след турнирите в Стокхолм, а се засили към Л.А., за да са заедно. Шведите тази несириозност не ги устройваше и затова му направиха предупреждение и после го изключиха от школата и взеха Вавринка. От не май къде тогава Гришо взе Рашид, за да е на гъвкаво работно време и когато му свирнат да прави компания при ходене по магазините и други важни дейности. Навремето, мислех, че това не е кой знае какво, но като видях какво стана с Вавринка си промених мнението.

усещам укорни нотки в мнението ти и не мога да се съглася. ние знаем само това което "четем във вестниците", така че ако не си с него 2ч/7, не виждам как може да имаш право на укор. много неща се случват в живота които могат да те отклонят от целта, за добро или лошо. в краина сметка, дори ако утре се откаже от състезания, момчето постигна висини в тениса които за българия са невероятни. шапка му свалям и чакам с нетърпение да спонсорира някоя ракета че да си я купя, нещо което всички българи които могат да си го позволят би трябвало да направят, вместо да хвърлат пари за тениски на челси, манчестър и прочее, и да пълнят джобовете на разни олигарси...

По-добре късно, отколкото по-късно.

Ами нали му казах ,че по- добре да слуша Маша ...

Гришо залитна по синдрома "Божинов". Ако не се излекува от манията, която провали същия този палячо Божинов, и Гришо ще затихне в неговия спорт, така както онзи клоун приключи с футбола отдавна.

АЗ МИСЛЯ ,ЧЕ ГРИШО ВЕЧЕ ПРИКЛЮЧИ С ГОЛЕМИЯ ТЕНИС.РАНО ПОЧНА С РАЗНИ СТРАНИЧНИ ДЕЙНОСТИ,КЛОУНАДИ И ДРУГИ ФОКУСИ ПО ИГРИЩЕТО,КОИТО НЕЩА ГОЛЕМИТЕ НЕ ГИ ПРАВЯТ.НА НЕГОВИТЕ ГОДИНИ ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА ИМА ТИТЛИ ОТ ГОЛЕМИТЕ ТУРНИРИ И ОТ ШЛЕМА СЪЩО.МНОГО Е ПОСРЕДСТВЕН И ВЪРВИ НАДОЛУ С ГОЛЕМИ ТЕМПОВЕ

ВЪРВИ НАДОЛУ С МНОГО ГОЛЕМИ ТЕМПОВЕ

Крайно време беше.

То отдавна миришеше на това. Беше въпрос на време.

добра идея, не се вижда никакво подобрение тази година, напротив, гришо ми се вижда уморен. като фен бих желал тои да отпише този сезон, да си почине с няколко слаби турнаментчета за самочуствие и догодина да почне пак да тича след всяка топка, както правеше преди година и изумяваше всеки коментатор с таланта си. а за хеитърите - преди него наи-доброто класиране на българин беше No. 95, така че тои каквото е постигнал ние даже не можехме и да мечтаем.

Ти добре ли си? Имали сме 3 броя в топ 10. По едно и също време. ;-)

При жените обаче, говориш за Малееви, които поставиха рекорд като единствените 3 сестри в топ 10 по едно и също време. Мъжкия и женския тенис са различни спортове.

Голямо и талантливо момче,което трябва да се раздели с още много неща от себе си за да се превърне в голям и побеждаващ тенисист.Успех и силна воля за победа.

Рашид го пресилваше. Освен това, дори и по физиономията му личи, че дори и да му се обясни, внимателно, от специалист, няма да може да вдене по същността проблемите на Григор с мотивацията и волята за победа.

Време беше, Рашийд даде каквото имаше да дава на Григор и то беше в сферата на физическата подготовка, която преди това много му куцаше. От тук нататък му трябва бивш шампион за треньор, отделно физио треньор и отделно работа с психолог. От към техническата част, огромна работа върху ретура, който е на ниво топ 500, върху бекхенда, който е на ниво топ 200 и върху втория сервиз, който също е на ниво топ 200. Това е само моето мнение.

григоре,добра промяна. мисли и се съсредоточи.настърви се,времето наистина лети.можеш!

че има нов треньор то е ясно, ама кой пръв ще го надуши

Както ние в Северна Корея викаме - "На крив Гришо Рашийд му пречи". Същият Рашийд дето избута Хюит до титли от Големия шлем и Монфис до първата десетка. Талантливо е нашенчето, уменията му са чудесни, ама не може да поддържа цял мач пълното съсредоточаване в играта, каквото имаше например Надал през почти цялата си кариера. Ние в Северна Корея му викаме на това спортна злоба. Крайно време му е да се настърви повечко, вместо да се изживява като плейбой, щото годинките си минават. И докато се усети - айде друм, че други напират нагоре.

И същите тези които не спряха да имат контизии от хамалските тренировки на Конан Варварина????

Бе нещо си се объркал за причината Хюит да рухне непоправимо, ама така е с фенчетата на Гришко, дето трябва да винаги да е оправдан. Ако не беше идиотският късмет да го налази дребната шарка на много неподходяща възраст и да му съсипе организма, Федерерчо още дълго щеше да чака, докато стане номер 1. Ма ти си приказвай как Рашийд скапал Хюит.

Правилно, това са нормални неща.

най после се отърва от арабина.къде се е видяло арабин и тенис

Наред е Маша.