”Юнайтед” предложили €82 млн. за Томас Мюлер

Английският футболен клуб "Манчестър Юнайтед" продължава с опитите си да закупи нападателя на "Байерн Мюнхен" Томас Мюлер, съобщи германската преса.

Обратно в новината

Коментари - ”Юнайтед” предложили €82 млн. за Томас Мюлер | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Та така, за Румениге, вече добре се отговори. По темата за Мюлер, той няма да ходи в Юнайтед 100% е сигурно, защото той вече сам си го каза, че остава в Байерн още преди 2 седмици. Не знам медиите какво толкова поклаждат само емоции и грешни представи. Още повече, че на Мюлер не му е мястото в Юнайтед, защото няма да се пасне там, а и за какво да ходи, щом си е супер в Байерн. Въобще това са недосмислици пълни. На всичкото отгоре Ван Гаал е уникално нагъл да има интерес да привлече половината отбор на Байерн. Вижда се, че не струва като треньор и че след като стана треньор на Юнайтед аз поне не съм чул нещо да е направл тоя отбор. Така, че, по темата, Ван Гаал е наглец, а Мюлер никъде няма да ходи! :)

РумеНИГЕ беше в пъти по добър от Мюлер но никой не можеше и да помисли за негов трансфер дори и за 20мил. тогава имаше истински честен футбол после се появиха : инвеститорите; фам. Глейзър са едни от тях(американски евреи) и всичко стана търговия и след това честен футбол

Този е една от легендите на Мюнхен и Германия бе тъпаци!!!

"Карл-Хайнц Румените"? Тоя па кой е?

Румениге е бивш състезател по бейзбол от Германия.Сега ясно ли ти е Андрешко тъпичък?

Чукча писател?

въпросът е за РумениТе. Някой с румени бузи, може би....