Диего Марадона: Меси е лигльо

Лионел Меси е просто един лигльо, заяви Диего Марадона.

Обратно в новината

Коментари - Диего Марадона: Меси е лигльо | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам лигльо ли е Меси но със сигурност е една класа над Марадона, може и повече да е. Не го харесвам - помня го как със симулация изкара червен картон май на Ашли Коул от Челси беше (не че и Челси много ги понасям...) - но е от друга планета, не мисля, че сме гледали някога някого с такива умения с топката.

Поне не е наркоман, който вкарва с ръка...

Прав е Марадона, Същата работа като нашия Бербатов... Лигльовци

Меси - това е миналото на Марадона и Мародона - това е бъдещето на Меси.

Какво друго да каже един пенсиониран наркоман, чиято слава бива заличавана от Меси с всеки изминал мач? Моите уважения, Марадона е БИЛ добър играч, но времената са други, играчите също.. За нивото на футбола да не говорим.. Ама какво да прави човека, явно му липсва славата, та е решил по един или друг начин да привлече внимание...

какво им е великото на тези празни тикви. този свят наистина се е побъркал щом тези посредствени момчета, изкарахте гениални

Явно никога не си гледал мач с участието на Меси. Гениален е.

TIREX

Меси е в пъти по велик от мошеника марадона. даже стоичков е по добър от марадончо.

Лигльо я. Не ще да шмърка

Даже и нашмъркан Марадона беше по-добър от Меси! Ако Лео има само 50% от лидерските качества на Дон Диего може и да го надмине!!!

освен ,че не направи нищо с аржентина,меси не е играл в малък отбор,като наполи,пък и на барса съдийските аванти с червени картони още първото полувреме нямяха край-реал,челси,арсенал,милан,,,,,,ман сити,,,не знам друг футболист сменил толкова тренйори и футболисти,тиха,но дълбока вода е меси.той единствен каза ,че са загубили финала с германия незаслужено!!!това заедно с данъците,изпрани нарко пари с приятелски мачове,го правят нагъл и антипатичен тип!!

Стоянчо,гледай си селския отборец и не се напъвай да коментираш неща които малката ти куха тиквичка не побират......като Меси футболист се ражда веднъж на 100г. и всички други измекяри му завиждат

цигански скандал...

абсолютно!

ААА добър ден ....

заяви наркомана с божията ръка...

Диего сам правеше Аржентина шампион.Ако играеше през 94-та щяха да стигнат до финал.За Наполи няма да говорим.

Един е дон Диего...Меси не може да му стъпи на малкия пръст...Марадона ги направи световни и ги закара на още един световен финал..И при това с може би по-слаб отбор от сегашния,който е пълен със звезди...Затова Марадона е бог в Аржентина,а Меси го критикуват..Хората си знаят най-добре

Само Лееевскииии

Само Локо ГО

Меси е най-добрия,какво да направи като просто в отбора на Аржентина вяманяма мн добри играчи,не може да изнесе целия отбор на раменете си...и CR7 не прави нищо с националния отбор на Португалия ама никой нищо не му казва нали?

Ти май не си гледал мачовете на Португалия, където Роналдо наистина носи отбора си на раменете си, за разлика от Меси! А Дон Диего, каквъвто и да е в личния си живот е и ще остане по-голям играч от Меси. Където е бил, е давал всичко от ссебе си за отбора и винаги е ставал пръв. А Наполи, от един слаб и посредствен отбор, стана след идването му и само благодарение на него шампион на Италия. Когато Меси постигне нещо подобно, тогава може да има претенции.

Браво брат много точно .

Стига го сравнявайте с Роналдо!! Погледни състава на Аржентина и този на Португалия и тогава можеш да плещиш глупости!!!! И само малко ей така - "за спорта" да те питам- гледа ли баража Швеция- Португалия ???? И Роналдо не отстрани ли почти сам шведите???? А сега ми посочи такъв мач на Меси за Аржентина!!!

Меси нито е лигльо, нито е наркоман. Просто Диего завижда, че има по-голям от него.

Точно! С това изявление Марадона си навреди.Меси е най-добрият за сега в този живот.Марадона бе на около 60-65 % от това което е Меси.Това прави Марадона уязавим,но не му прави чест да говори глупости.

Не си прав. Както и другите пишат, Марадона сам направи Аржентина световен шампион, а от посредствен отбор Наполи станаха шампион на Италия. Много му е лесно на Меси да се представя добре с Барселона, утвърден отбор пълен със звезди. Същото беше и със Камата навремето. Нека Меси отиде примерно в Елче и ги направи шампиони на Испания, тогава ще го призная за повелик от Марадона.

Което си е вярно, вярно е! Меси няма характера на борец, който ще се раздаде докрай на терена.

Прав си но само относно мачовете за националния отбор, което е още по-недостоен факт!