Путин заподозря САЩ в опит да отмъкне Мондиал

Руският президент Владимир Путин изрази възмущение от начина, по който САЩ води кампания срещу ФИФА.

Обратно в новината

Коментари - Путин заподозря САЩ в опит да отмъкне Мондиал | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А може ли чичо Сам да го духа???

Ако Русия не смегчи малко тона може и това да се случи :-)

Русия - страна агресор.Путин - престъпник. Световното спечелиха с подкупи и не трябва да го провеждат.

Първенство в русия през 2018г НЯМА да има.Освен ако русия напусне украйна,което сигурно няма да се случи.И за тогава ше стане така:всичко си върви все едно че ше има първенство,което означава руснаците да похарчат мноооого пари и на краа първенството ше се проведе с участието на само на брикс и африка...хаха.А и бразилетата тогава едва ли ше идат.Според мен най добре за русия е да се откаже.Иначе загубите ше са доста солени.Честно казано не бих искал да съм на мястото на управниците в русия...при сегашната ситуация в украйна само един идот може да си мисли че отборите от цивилизованите страни ше идат.А и блатер вече е никой .Така че този панаир с жребия...Вероятно е заради хората в русия.Сигурно путин е имал нужда от него...

Много е подозрителен путин.а защи са дали подкуп тогава?ако не беше дал пари на блатер сега никой нищо не може да му каже и нямаше само да подозира нищо.гузен негонен бяга.подкупите отиват в черния сектор=за престъпления.за това не трябва да се дава.ама нали иска паметник да му построят затова се сили колкото може повече.отсега да е ясно=когато им вземат мондиал 2018 в украйна и сирия ще настане ад.

Аре нема нужда Путин да трупа точки и да се правят Мондиали и други салтанати при тия фанатици - да си играят там сами на прескочи кобила ако щат, че да не стане после като на олимпиадата в Мюнхен... Стойте си в цивилизованите държави та да ви е мирна главата.

Да, нахлули са в 90% от държавите в света и са ги поставили в положението на България -дай парите и си мълчи! Различава се от Русия!

Не е важен Путин.Важен е Обама,защото отиде в Кения и Етиопия и се обяви в защита на хомосексуализма.Евала на този световен "Мъж"."Мисли"за хората...?

Това руските слуги не спряхте да се насирате от напъване, ей. Как се свиква цял живот да кара човек насред зловоние няма и да разбера - но не ви съчувствам, изборът да сте нечии слуги си е ваш.

И на Путин подкупите ще пропаднат.

типично по путински и разбира се нито дума за това че русия е обвинена и има доказателства за подкупи, путин още не иска да признае че някаде по света нещата може да не стават с подкупи както на изток

Къде може да ги прочете човек?!

Така ли ? А как стават? М? Как и направен изборат за световното във Франция? Кажи? Как ??? Световно първенство по каквото и да е, носи огромни печалби и както е известно пари при пари отиват. От друга страна ФБР, няма никави правомощия извън тереторията на САЩ и няма право да води разследване срещу чужди граждани, които не пребивават на тереторията на САЩ, още по-малко да разследват престъпления извършени на чужда теретория, да не говирим че пък извършването на арести на чужда теретория е погазване на ВСИЧКИ международни договори. Могат да изискат арест и есктрадиране, но само при подозрения за извършени престъпления на тереторията на САЩ!!! Ако има съмнения за подобни престъпления, то за това има Интерпол, обаче тъй като там не може да се налага нужния на американците политически натиск- тази организация не им е удобна. Дали Русия е дала подкуп... предполагам, от 40 години насам всички световни са организирани след подкуп ( и то не само по футбол) за олимпиадите не искам и да споменвам дори.... Но това не дава право на местна полиция (защото ФБР е държавна полиция, която трябва да разследва престъпления в различни щати в САЩ, нещо като Европол за Евопейския съюз), да извършват арести на чужда теретория и да повдигат обвинения срещу чужди граждани зз предполагаеми престъпления извършени в чужди страни!

Не си наясно със световното право - затова не се обаждай

РОСКОММЯЧНАДЗОР е разкрило системата

Сеп Блатери Вл. Путин си приличат много - ръководят две от най-корумпираните институции в Света - ФИФА и Русия

TIREX

важното е че Русия е институция!