Радо Стойчев: България има шанс за медал на Евроволей

Бившият селекционер на националния отбор по волейбол Радостин Стойчев е уверен във възможностите на момчетата и им предрече медал на предстоящото Европейското.

Обратно в новината

Коментари - Радо Стойчев: България има шанс за медал на Евроволей | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докато Данчо Лазаров и Любо Ганев , не се махнат , волейбол в България трудно би се котирал на международната сцена ! Без Казийски дупката е голяма !

Престанете да давате възможности за изява на национални предатели-а те с Казийски са такива! Не може личното его, да надделява над националното чувство за отговорност. За мен те отдавна не са вече българи, а жабари!

дерзай, ще викаме за твоя отбор ! У нас класата зависи от Кацата. А, Истината, май, не е в час щом връща Матей при данчолазаровските мафиоти.

Ами да, не съм в час, а Матей не го връщам при данчолазовците а в националния отбор. Аз като обикновен фен и българин искам всички най добри български състезатели да играят за нац. отбор за да сме с максимално силни. Че да печелим. Не ме интересуват данчолазовци и тейм подобни. Като трябва да се махат, да го направят за благото на отбора. Но не зависи от мен, от който зависи да се направи. Това не ме интересува и не им знам историите. Аз казах като обикновен фен какво искам.

Нека си признаем истината. Франция е КЛАСА НАД НАС. Полша е от класата на Франция. Значи и те са с класа над над. Русия ще се върнат по силни от нас. Италия и Сърбия не са с класа или половин над нас, но пак са над нас и могат да ни победят. Та стават вече цели 5 отбора по добри от нашия. И не знам за какви медали мечтаем в този случай? Ще трябва много много късмет и разминавания. Трябва отбора ни да се подсили със състезатели като Матей Казийски и Боян Йорданов. Иначе само на публика да се чака, няма да се получи..... Класата си е класа. Видяхме я във Варна срещу Франция.